Jump to content

6 Septembrie 2007

Recommended Posts

M-am intors.

Se pare ca luna august nu a fost prea prielnica intalnirilor din Banie.

Deschidem lista pentru prima intalnire de toamna.

Cu putina bunavointa, ar putea fi chiar o intalnire... afumata.

Si pana joi, poate spal si eu Matizul, ca are peste 1 luna de pescuit intensiv.

P.S.: Guru, mai inchide topicurile vechi, ca alea numai intalniri n-au fost...

luna asta eu n-am cum sa ajung..(hai radetzi: permisu` luat p-o luna :wallbanger: )

bine c-a foste doar! p-o luna :osanale: am sa va pove ;) dupa 30.09 cnd il iau si-am sa vin iar la intalniri :mrgreen:

:o fftopic: : n-am platit amenda, imi trebuie dovada platii pt a-mi ridica permisu?

Emil Popescu said:
O ora de intalnire, ceva? Ramane 19:30?

19:30 it is.

desi ar cam trebui sa revenim la ora veche, dar discutam la intalnire

Cine are probleme cu locomotia, poate sa vina cu un taxi (preferabil Matiz :thumbl: ).

Cum ar fi sa vina Alinutz si, in timp ce coboara tacticos din Matiz, sa zica: Plus unu la scor pentru Daewoo. :banana:

Eventual, daca e prea mult asa, macar cu un taxi Accent, ca au aparut destule... :banana:

BTW, dar ce are Negrutza, a patit ceva? Ca eu nu prea am mai citit...

Edited by RaZoR-07

Esti prea corect. Sau prea sigur de victorie.

Sorry pentru ce a patit Negrutza. Oare nu mai scapam o data de gunoaiele pe patru roti si de soferii cretini care stau la 3-4 metri de masina din fata, desi stiu ce hal de frane au? Asa ceva era sa patesc si eu in concediu de cel putin 20 de ori. Si este situatia cea mai enervanta dintre toate sa stea in spatele tau la cativa metri desi te rogi de el sa te depaseasca.

Edited by RaZoR-07
  Razv said:
Pe mine m'a luat un oltcit la semafor acum 2 3 zile ... am scapat fara urmari . Vine cu mine Alinutz daca e ... +1 Chevy ...

Vin cu caietul de garantii, sau cu manualul de service si e +2 Chevy :)

Sincer, cand am citit prima data postul lu' LLN (aka Razv) am crezut ca expresia "m-a luat" insemna ca te-a facut la acceleratie la ceva, apoi ulterior mi-a picat fisa, si vin cu o traducere, pt cei care sunt /au fost in aceiasi situatie cu mine. L-a lovit in spate(pe la spate :redface: , un oltcit :D da' nu a patit nimic, asa ca-i bine.

Iar pt faza cu "Vine cu mine Alinutz daca e ..." 10x :) si si un mai mare 10x pt Emil, care m-a ajutat cu un mijloc de locomotie acum 2 sapt, si inca isi ofera ajutorul. Prieteni d-astia (amandoi sa nu se supere nici unul :P ) sa tot ai ! :drinkers:

Edited by Alinutz

N-ai pt. ce, Alinutz! Referitor la intalnire... e cam sub semnul intrebarii desfasurarea ei, cel putin pe Maracana! Si zic asta, gandindu-ma ca daca si maine e la fel de urat afara ca azi, avem 3 variante : 1 - venim pe ploaie, 2 - schimbam locul la vreun barulet ceva si 3 :-S - o lasam pe alta data! :scarpin:

Venind pe Calea Bucuresti pe directia de mers spre centru, pe partea dreapta ai marcat pe harta "Fac. de Mecanica - Institut". Acolo esti la "Institut". De acolo daca urmaresti linia galbena (adica daca faci dreapta) intrii pe Petre Ispirescu.

Nu la prima straduta la stanga, ci la a 2a faci stanga, mergi ~250m si pe partea dreapta vei vedea un teren, denumit "Maracana". Daca vii de la "Borcanul cu Miere", pe Petre Ispirescu faci dreapta pe acceasi straduta si tot acolo vei ajunge.

Maracana, joi, 19:30.

Daca vremea ne face surprize neplacute, asteptam 30 min. eventuali intarziati si discutam unde ne putem muta. Pentru intarziati mai exista si telefoane. Se transmit prin PM.

E bine?

Curat viol, si pentru Alinutz si pentru Razv. Bine ca n-a fost mai rau.

Alinutz, e suficient sa vii tu, nu mai lua dupa tine diverse hartii. Cine stie, luati de val, poate aprindem focul cu ele. =))

Iar cu scorul, nu va faceti griji, marcheaza posesorul, nu masina. Oricum, WOO rulz :) >-

Dar numaratoarea se face dupa ce se risipeste fumul, deci sa renuntam la expresii de genul "s-ar putea sa trec". E preferabil sa ramanem cu totii "til` the fat lady sings". Intarzierile si absentele sunt normale, dar plecarile devreme trebuie sa fie exceptionale si bine motivate.

Ai citit aici : http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...st&p=292637 ? Nu stiu cum sa iti explic mai clar, sau ce n-ai inteles :scarpin: . One last try... unde stai, in ce zona? Iti fac un "traseu" poate ti-e mai usor asa... sau daca vrei ne intalnim undeva pe drum si te tii dupa mine. Eu plec din CV9 zona SIF, fac stanga pe N. Titulescu, merg pana la Billa, dreapta pe Maria Tanase, apoi merg pe Brestei, fac dreapta spre Agronomie... trec pe langa pana la Madona (la biserica), ies in 1 Mai la Ciuperca, tot drept pana la Romanescu (la parc) stanga pe Unirii, apoi dreapta pe langa Spit. de Urgente Pediatrice, merg pana la Petromul din capatul strazii, ma incadrez pe Caracal, trec de IRA 8, la Spitalul Militar fac stanga ies in piata din Sarari, o tin drept pe Spaniei pana pe Calea Bucuresti, traversez, intru pe P. Ispirescu si fac stanga pe a 2a straduta. :uff: . Daca vrei ne intalnim undeva pe traseul asta...sau propune tu alt loc si te iau de acolo! :-?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...