niros56 Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 (edited) Salutare tuturor! HELP PLEASE !! De cca 10 zile, imi scartaie volanul ingrozitor, mai ales dimineata. Scartaitul apare mai ales cand rasucesc mai mult de volan. Am observat ca in perioadele din zi f. calde, scartaitul este mai estompat sau se pierde. Ce poate fi? Rog sugestii. Multumesc. Edited August 13, 2012 by niros56 Link to comment
yodjibril Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 volanul se tine la orice masina doar in acel surub - WD-40 este o solutie degripanta - sub forma de spray - pulverizezi un pic dupa ce scoti piulita si se va debloca (am facut aceeasi operatie acum o luna si ceva la cielo al meu din 97 - la care nu fusese desfacut niciodata volanul) mecanismul interior nu conteaza asa mult... - la cielo unul din contacte este coloana de directie insasi (masa), celalalt contact fiind acea sina circulara de care vorbeam... poti vedea dispozitivul si cu volanul original montat pe masina te uiti de sus intre volan si plasticul care inveleste coloana (de unde ies si manetele) uite ca sa iti faci o idee: asa arata cu volanul scos - si cu plasticul ala negru scos - contactul de claxon e tzumbul ala de deasupra axului volanului - nacalait in vaselina si care este masa? Link to comment
smv Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Scrie in citat: axul metalic al coloanei de directie. Link to comment
Lauritzen Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Am și eu o problema la al meu cielo din 96 și anume o scartaiala la rotirea volanului mai ales vara când e f cald afara, dacă știe cineva ce poate fi ?? Link to comment
Recommended Posts