tolin Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 ... ca sa ramana undercovered ! Link to comment
alx Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Ca sa fie covered ma urc pe el, cred ca reusesc avand in vedere forma fetei masinii lui si capabilitatile masinii pe care o conduc eu. Link to comment
Tommy Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Nu-s de acord, suntem in Bucuresti. Din pacate, dinoc poate sa confirme ca se vad mai bine pe negru.Tati, ce rost are? Oricum imi dai fum... Nu e de fum.. tu vrei sa scapi de drive test bag seama. Update.. apar maine Link to comment
rm.popa Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Mmmm... mumos! Da'... autocolantu', unde-i autocolantu'? Link to comment
dinoc Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 (edited) Te fac eu la o linuta cu Civicu (sotiei) , in curand iese din rodaj so I'll be ready Nu e de fum.. tu vrei sa scapi de drive test bag seama. Update.. apar maine Edited September 5, 2007 by dinoc Link to comment
Satori Posted September 5, 2007 Author Share Posted September 5, 2007 Nu e de fum.. tu vrei sa scapi de drive test bag seama. Update.. apar maine De fapt, faceam doar caterinca Nu mai stii cand ai facut tu Civicul? De test drive, oricum sunt scapat, nu exista asa ceva la unii dealeri, iar eu nici macar nu comercializez Honda Din pacate, daca vin maine, nu vin cu ea. Dupa cum ziceam mai sus, nu are numere. PS: Vreau sa fac un autocolant mai mic, nu prea am unde sa il pun. Cand o sa reusesc sa fac asta, o sa aiba si asa ceva. Link to comment
Tommy Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 (edited) Aha, am doi clienti Yeeees! ) Acum cu 3 o sa am confirmarea ps: poate o punem de-un menage a trois scuze gramatica limbii daneze Edited September 5, 2007 by Tommy Link to comment
Satori Posted September 5, 2007 Author Share Posted September 5, 2007 Brainiac... poate. Dar cred ca mai dureaza o luna... sa speram ca doar atat. Link to comment
Tommy Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 (edited) Cine-i al 3-lea ? Sato, dar el e secretos Daca vine si Brainiacul.. bagam si-un film Nebunie civicu, m-am uitat acum vreo 2 zile la una minute in sir.. si nu-mi venea sa cred.. uluitor cum se continua capota cu prabrizul, eh.. si altele Dar ala era negru )) Edited September 5, 2007 by Tommy Link to comment
Satori Posted September 5, 2007 Author Share Posted September 5, 2007 La alea rosii se continua altfel capota... mai nasol. Cah. Nu merita sa faci test drive cu ele. Link to comment
Alezz Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Wow,asta ce e?Enterprise 1701E?Sa ai parte de ea Link to comment
Satori Posted September 5, 2007 Author Share Posted September 5, 2007 Thx, man. ----- Daca se strica asta, am pus-o ) http://www.youtube.com/watch?v=ECB5yFaWmVM Link to comment
paul_marines Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Excelenta alegere, pret si calitate. Sa o stapanesti cu placere si fara evenimente. Totusi o intrebare : Pe cand un test off road la mine in jungla?? Link to comment
Brainiac Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Brainiac... poate. Sigur . Dar nu vreau sa ma gandesc cat mai dureaza... . Si cum eu as fi vrut rosie iar Sato neagra, din moment ce el a luat-o pe-aia rosie, presupun ca mie nu-mi mai raman multe alte optiuni Link to comment
alx Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Mani, puneti gepelu pi dansele? Link to comment
Satori Posted September 6, 2007 Author Share Posted September 6, 2007 Eu nu pot ca am plafon si nu cred ca rezista, il sparge. Link to comment
Jinx Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Da..geniala masina..sa o stapanesti sanatos si pastreaza traditia cand te plictisesti de ea Link to comment
Fat Cat Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Superba! Damn... I want one of those!!! ("> Link to comment
alexmohora Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Frumoasă, să o stăpâneşti sănătos! Am văzut şi eu calitatea plasticelor în showroom. Totuşi lumea pe aici ar putea să înţeleagă că lasă de dorit dar nu e aşa - calitatea este OK. Roşie, în realitate, e mult mai frumoasă ca în poze! Iar la volan te simţi cam aşa: http://youtube.com/watch?v=3NmJOtvG7ZE&...ted&search= Link to comment
Satori Posted September 6, 2007 Author Share Posted September 6, 2007 Daca tot vorbim de "cum se simte" : http://youtube.com/watch?v=ZdvanE4T-II Alte reclame: Civic: Hondamentalism: PS: Ai dreptate cu materialele. Pur si simplu, ma asteptam la mai mult. Link to comment
sebian Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Shefu', de ce nu Type-S sau Type-R? Link to comment
Lao Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Foarte frumoasă! S-o stăpâneşti sănătos şi să ai parte de ea fără incidente! Link to comment
Satori Posted September 6, 2007 Author Share Posted September 6, 2007 Shefu', de ce nu Type-S sau Type-R? In primul rand, e foarte nasol de cumparat Civic. De fapt Honda. Sau cel putin asa mi-a ramas mie impresia. Nu alegi, nu dai comanda si astepti un an,.... forget about that. Honda MaMaNatura aloca niste masini pentru Romania. Dealerul care ti-a inregistrat dorinta de a cumpara un Civic te suna, iti spune ce are si te intreaba: Vrei? Daca nu, nu e nici o problema. Mai sunt o suta de oameni cu buza umflata sub tine, pe lista. "Dorinta mea de a cumpara" suna asa: Civic Sport sau Executive, cu interior negru, neagra sau rosie. Nice nu? Broad options, poate pica ceva. In al doilea rand (si sa inceapa discutiile...) asta este ideea mea de masina de familie in acest moment. Nu vreau "fuste" si nici masina in 3 usi, nu se potrivea conceptului. Desi, recunosc, mi-ar placea ca dupa ce las copilul la scoala, o data cu mii de logane, sa aud cum suna un 2.0 la 8000rpm. Alifie pentru suflet. Link to comment
sebian Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Adica sansele mele de a prinde una, dar cu cutie automata, sunt fix P...ertinente? Link to comment
Recommended Posts