Jump to content

Honda Civic 2007

Satori

Recommended Posts

• Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu-s de acord, suntem in Bucuresti. Din pacate, dinoc poate sa confirme ca se vad mai bine pe negru.

Tati, ce rost are? Oricum imi dai fum... :osanale:

Nu e de fum.. tu vrei sa scapi de drive test bag seama. :P

Update.. apar maine :D

Te fac eu la o linuta cu Civicu (sotiei) , in curand iese din rodaj so I'll be ready :)

Edited by dinoc

De fapt, faceam doar caterinca :) Nu mai stii cand ai facut tu Civicul? :D

De test drive, oricum sunt scapat, nu exista asa ceva la unii dealeri, iar eu nici macar nu comercializez Honda :P

Din pacate, daca vin maine, nu vin cu ea. Dupa cum ziceam mai sus, nu are numere.

PS: Vreau sa fac un autocolant mai mic, nu prea am unde sa il pun. Cand o sa reusesc sa fac asta, o sa aiba si asa ceva.

Cine-i al 3-lea ? :)

Sato, dar el e secretos :)

Daca vine si Brainiacul.. bagam si-un film :)

Nebunie civicu, m-am uitat acum vreo 2 zile la una minute in sir.. si nu-mi venea sa cred.. uluitor cum se continua capota cu prabrizul, eh.. si altele :)

Dar ala era negru :D :) ))

Edited by Tommy

Frumoasă, să o stăpâneşti sănătos!

Am văzut şi eu calitatea plasticelor în showroom. Totuşi lumea pe aici ar putea să înţeleagă că lasă de dorit dar nu e aşa - calitatea este OK.

Roşie, în realitate, e mult mai frumoasă ca în poze! Iar la volan te simţi cam aşa:

http://youtube.com/watch?v=3NmJOtvG7ZE&amp...ted&search=

Shefu', de ce nu Type-S sau Type-R? :D

In primul rand, e foarte nasol de cumparat Civic. De fapt Honda. Sau cel putin asa mi-a ramas mie impresia.

Nu alegi, nu dai comanda si astepti un an,.... forget about that.

Honda MaMaNatura aloca niste masini pentru Romania. Dealerul care ti-a inregistrat dorinta de a cumpara un Civic te suna, iti spune ce are si te intreaba: Vrei? Daca nu, nu e nici o problema. Mai sunt o suta de oameni cu buza umflata sub tine, pe lista.

"Dorinta mea de a cumpara" suna asa: Civic Sport sau Executive, cu interior negru, neagra sau rosie. Nice nu? Broad options, poate pica ceva.

In al doilea rand (si sa inceapa discutiile...) asta este ideea mea de masina de familie in acest moment. Nu vreau "fuste" si nici masina in 3 usi, nu se potrivea conceptului. Desi, recunosc, mi-ar placea ca dupa ce las copilul la scoala, o data cu mii de logane, sa aud cum suna un 2.0 la 8000rpm. Alifie pentru suflet.