Satori Posted September 6, 2007 Author Share Posted September 6, 2007 Nu, nu chiar. Parca chiar a zis ca in ultimul timp venisera negre doar cu cutie automata. In fine... trebuie chiar sa iti doresti masina asta, it's not gonna be easy. Sau nu o iei din tara. Link to comment
artanis Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Pur si simplu superba. S-o stapanesti sanatos ! Pretul l-ai pus pe undeva ? Link to comment
sebian Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 (edited) Pret lista: 18.880 â? ( http://www.hondaauto.ro/preturi.php ) uite aici pretul Edited September 6, 2007 by Sebian Link to comment
artanis Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 CIP, ma interesa DDP-ul... Link to comment
Satori Posted September 6, 2007 Author Share Posted September 6, 2007 Nu are taxe, 5D e produs in UK. Sedanul e produs in Japonia si are taxe. Daca vrei sedan (construit mai bine, suspensie spate independenta, spatiu pentru bagaje mai mic) dureaza si mai mult decat daca vrei OZN-eul (intr-o reclama Honda, 5D era prezentat ca fiind "concept in productie de serie ) Link to comment
remix Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Mama ce surpriza placuta ! Sato, stii parerea mea despre Civic asa ca ma bucur ca o meriti ! Sa va meritati amandoi de acum inainte mult si bine si sa fiti sanatosi, voiosi si plini de realizari marete ! Sincere felicitari ! (si usoare urme de invidie) Link to comment
artanis Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Nu are taxe, 5D e produs in UK. Sedanul e produs in Japonia si are taxe. Daca vrei sedan (construit mai bine, suspensie spate independenta, spatiu pentru bagaje mai mic) dureaza si mai mult decat daca vrei OZN-eul (intr-o reclama Honda, 5D era prezentat ca fiind "concept in productie de serie ) Pai Civic hatchback 2006, chiar este conceptul prezentat de Honda cu putin timp inainte, aproape neschimbat. Mie mi se pare ceva extraordinar, evident mult mai atragator decat sedanul. Cu consumul cum stai, realist vorbind ? Link to comment
Satori Posted September 7, 2007 Author Share Posted September 7, 2007 Cu consumul stau in curte. O sa iti spun dupa ce o scot pe strada. Link to comment
hawkeye Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Cineva cu un Accord de 2.0 A/T sustine ca ii haleste maxim 12 in Bucuresti. Link to comment
Satori Posted September 7, 2007 Author Share Posted September 7, 2007 La un mers linistit sau poate foarte linistit, nu mi se pare imposibil. Link to comment
laurentziu83 Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 (edited) Greu de crezut 12... Edited September 7, 2007 by laurentziu83 Link to comment
hawkeye Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 La un mers linistit sau poate foarte linistit, nu mi se pare imposibil. Raspuns incorect! Indiciu: raspunsul corect incepe cu: "Pai tehnologia i-vtec [..]" Link to comment
Mike1 Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 (edited) In primul rand felicitari pentru o achizitie inteleapta Satori Intr-adevar acest model face parte din randul celor a caror imagine va ramane reprezentativa dupa multi ani de la iesirea din fabricatie a generatiei. Iar acel consum poate fi realizabil in functie de stilul de condus si traseul adoptat.. eu reusesc un consum similar, ce-i drept cu transmisie manuala, in zilele de weekend. PS: iar daca as avea si i-VTEC.. Edited September 7, 2007 by Mike1 Link to comment
Satori Posted September 7, 2007 Author Share Posted September 7, 2007 Greu de crezut 12... Tu crezi ca in Bucuresti nu vine niciodata noaptea? Uneori mai opresc si semafoarele... Link to comment
hawkeye Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Acum fara misto, omu zice ca si pe computerul de bord si la pompa la plin/plin nu i-a luat niciodata peste 12 si deseori mai putin. Merge destul de linistit (il cunosc bine) dar sta foarte des in trafic de bara la bara. Link to comment
Satori Posted September 7, 2007 Author Share Posted September 7, 2007 Raspuns incorect! Indiciu: raspunsul corect incepe cu: "Pai tehnologia i-vtec [..]" Ok, let's get this over with. Sa intelegi: Honda este Apple. Si invers. Exista telefoane si PDA-uri mai bune decat iPhone si mai sunt si la juma' de pret. Dar oamenii tot se inchina la "His Stevness" si baga mana in buzunar. Honda e la fel. That's it. Acum fara misto, omu zice ca si pe computerul de bord si la pompa la plin/plin nu i-a luat niciodata peste 12 si deseori mai putin.Merge destul de linistit (il cunosc bine) dar sta foarte des in trafic de bara la bara. Nu pot sa il contrazic, dracu stie ce cutie o avea, cum schimba masina aia si altele. Imposibil nu este, dar e putin probabil. Si eu am citit de consum de 9l/100km la Civic si m-am crucit. Dar dupa ce s-a repetat de cateva ori chestia asta, sa mi se spuna consumul asta, deh... ce sa mai zic. Link to comment
hawkeye Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Faza cea mai tare e ca acest rand este scris cu ajutorul lui Safari Dar sa revenim va rog la subiect. Link to comment
Satori Posted September 7, 2007 Author Share Posted September 7, 2007 Stiam eu ca intelegi. PS: Gata. Am numere I'm on the roaaad! Cam asta vezi in mers: Link to comment
c_french84 Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Sper ca ai de gand sa mergi cu ia in ture,sa-i dai talpa..etc...e honda!! Link to comment
sebian Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Satori San, inca o intrebare: Sistemul asta tembelo-frustrant de achizitie-distributie de la Honda este din cauza cererii prea mari si capacitatilor insuficiente de productie ale orezarilor, sau au avut ei o revelatie si vor sa fie mai altfel decat ceilalti? Multam Link to comment
Satori Posted September 8, 2007 Author Share Posted September 8, 2007 E o combinatie de lipsa de importanta a Romaniei din cauza vanzarilor mici, preturi si marje mici in Romania, intrarea Hondei oficial pe piata si cererii prea mari din restul Europei. Asta am inteles eu. Link to comment
VAXXi Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Poze cu rosiutza ! De ansamblu: Mori de ciuda, Logan ! Interior: My best (pozar de masini trebuia sa ma fac): Si un filmuletz cu urcatul in ture, click aici. Link to comment
tolin Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Bre, Satori, n-ai vanatai pe tine de la asa multe unghiuri ascutite folosite in designul acestei masini ? Link to comment
Immortal Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Ok, deci vreau si eu S'o stapanesti sanatos, Satori, si sa ai grija de frumusete )"> Link to comment
tolin Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 ... Si un filmuletz cu urcatul in ture, click aici... Slab, slab, rade Sparkul de ea. Link to comment
Recommended Posts