Jump to content

Honda Civic 2007

Satori

Recommended Posts

Am fost la "evaluare de risc" pentru ca trebuie sa plec cu masina din tara.

Au vrut sa faca poze la seria de caroserie si nu au reusit pentru ca e condens acolo si nu se vede. In schimb, datorita numerelor de inmatriculare, m-au crezut ca aceea este masina pe care au asigurat-o. Asta pana am ridicat capota sa faca poze motorului.

-Aici scrie ca masina asigurata are motor de 1.8.

-Pai... da. Asta e.

-Pai asta e prea mic ca sa fie de 1.8.

- :o ... Aaaa... Dom'le, asta e, asa l-au facut ei.

-Arata prea mic. Am facut poze la multe masini si asta nu e motor de 1.8

-Ba este, asa arata el... E facut asa, mai compact, deh... japonezi. Daca era masina elvetiana era cat un ceas.

-Haide, dom'le, lasa-ma. Unde e masina asigurata?

Nu s-a lasat pana nu am gasit seria de caroserie si i-am dovedit ca nu am "fraudat asigurarile". :D

• Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

-Ba este, asa arata el... E facut asa, mai compact, deh... japonezi. Daca era masina elvetiana era cat un ceas.

Ai dracu japonezi s-au deghizat in englezi :)

Bine ca nu ai luat berlina pentru ca erau deghizati in turci.

Sedanul asta nou care se aduce la noi este Made in Japan.

Turcia are un alt sedan ce se vinde in alte tari.

Civic HB (Mk.VIII.) (2005 - ) Made by Honda (United Kingdom)

Civic Sedan (Mk.VIII.) (2006 - ) Made by Honda (Turkey)

"In the future Honda Turkey plans to produce 4,000-units a month, 2,500 of which will be exported. From October, the number of countries where Honda Turkey exports will increase to more than 10. At present the firm exports Civic Sedan and City models to Slovakia, Hungary, the Czech Republic and Poland but from October it will also start exporting to Israel, Greece, Ukraine, Russia, Portugal and the Baltic states. In 2008 export business of the firm is expected to expand also to the Middle East and North Africa."

TDN News

Uzina din turcia le ansambleaza deci e normal ca seria sa fie a tarii care produce elementele.Acum nu inteleg de ce toata lumea se fereste sa recunoasca pentru ca turcii lucreaza bine in general :)

Honda Europe NV cea care se ocupa de vanzarile in europa a declarat ce vinde si unde sunt fabricate : http://www.globalautoindex.com/maker.plt?n...=Honda%20Europe

Sedanul de la noi are cod de Japonia pentru ca e produs in Japonia. Probabil ca in curand o sa pupam si turcisme.

Ceea ce e greu de inteles este ca japonezii astia mici si rai sunt in service la Asko. Iti dai seama ce e la producator? Indiferent unde este el?

Dar deh... gustul strugurilor poate fi atribuit si turcilor. ;)

O discutie asemanatoare de pe un forum asemanatoare cu cea de aici a ajuns un argument?

Ma faceti sa rad baieti :) )

Nu aveti idee cate masini au VIN de japonia sau korea si sunt ansamblate in europa.

Edited by ovi_jer