mike.omega Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 (edited) Sa va mai spun sau se stie lectia? Edited September 4, 2007 by mike.omega Link to comment
dreamlike Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Ti-e lene sa scrii nazdravanule? Pe 08.09 la ora 19.00 insa e o mica problema: exact la ora si data stabilita pentru meeting are loc meciul de fotbal Belarus - Romania pentru Euro 2008. Stiu ca sunt multi dinamovisti pe aici pe care nu-i mai intereseaza fotbalul de cand au iesit din CL si a plecat si nea' Mircea in exil, insa pe suporterii celorlalte echipe ii mai intereseaza echipa nationala. Acum, exista posibilitatea sa vedem meciul chiar la creizi insa o sa fie full acolo la ora aia asa ca va trebui ori sa facem rezervare ori ... mai avem 4 zile sa discutam. Link to comment
mike.omega Posted September 4, 2007 Author Share Posted September 4, 2007 Pai cine are plasma/lcd/tub mare si se ofera sa ne primeasca si pe noi?! Eu aduc popcorn Link to comment
Scoop Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 N-am plasma/lcd/tub mare (am dinala normal) dar am sufragerie mica daca vreti ) Nu putem sa ne gasim un loc unde sa vedem si meciu, tre sa fie o cafenea unde il da. Link to comment
sebian Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Stiu ca sunt multi dinamovisti pe aici pe care nu-i mai intereseaza fotbalul de cand au iesit din CL si a plecat si nea' Mircea in exil, insa pe suporterii celorlalte echipe ii mai intereseaza echipa nationala. O sa te alerge imortalu' prin oras Link to comment
Immortal Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Nah, am devenit imun Am putea rezerva in creizi, inside, sa stam beliti la meci in plasma si sa celebram ca romanii care este ) Da' cum ma gandesc cu multora nu le convine...o lasam pt 8-8.30?! Link to comment
Scoop Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 pt 9 cred ca ar fi realist, mie imi convine totusi idea sa ne uitam la meci in crazy doar daca se duce cineva sa se asigura ca o sa bage meciu ) Link to comment
dreamlike Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 ... tre sa fie o cafenea unde il da. Il da la TVR . O sa te alerge imortalu' prin oras De ce ai idei preconcepute? Am dat eu vreun nume? Cum e rost de ceva, cum va luati de Immortal. Ia mai lasati-mi baiatul in pace . Link to comment
Immortal Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 (edited) Bey Scoop din F1rst Racing team , da' ti duci tu wai di la sapti si intrebi daca se da mesiu'? Ca doar daca era sa facem rezervare nu puteam intreba, ca ne e rusine )"> Si @Sebian, darnuling, uitasem...nu cred ca mai alerg pe nimeni in oras. 94CP is just not going to be enough... Edited September 4, 2007 by Immortal Link to comment
MCojo Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Eu vin cu alta propunere! Intalnirea sa o tinem vineri 7.09 la ora 19:00 din mai multe motive: - in noaptea de sambata scapam de "vanat"; - sambata o sa fie aglomeratie la Crazy; - putem vedea fiecare meciul in liniste acasa; - ce ar fi daca noi am viziona meciul la Crazy si Romania ar lua bataie? ) Se opune, se abtine careva?! Deci s-a votat! Link to comment
mike.omega Posted September 4, 2007 Author Share Posted September 4, 2007 (edited) Stim, nu trebuia sa ne spui (la caii putere ma refer ) PS: vad ca M Cojo posteaza peste mine, deci ma vad nevoit sa aprob intalnirea VINERI seara )"> Edited September 4, 2007 by mike.omega Link to comment
dreamlike Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Chiar daca posteaza, mai nou, in limbi straine, mi-am dat seama ca si Immo e de acord cu intalnirea pentru vineri asa ca: I agree . Link to comment
ToPser Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 ok...topserii prezenti... Link to comment
DarkDogg Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 (edited) "> Si eu, si eu prezent la datorie (finally ) dupa un "concediu" numai de alergatura ! Perfect vinerea asta Edited September 4, 2007 by DarkDogg Link to comment
paul_marines Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Scapati de "vanat"?? Doar pentru o perioada mica de timp si apoi vin back for good. De acord cu propunerea tovarasilor de club. Link to comment
dreamlike Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Pai atunci, pentru ca asa vrea majoritatea si ca sa nu ne mai dam cu acoardele p-acilea, ramane pe vineri la ora 19 la creizi. Toti cei prezenti sunt bine veniti . Link to comment
MCojo Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Deci sa intelegem ca dai de baut Filip? Link to comment
mike.omega Posted September 6, 2007 Author Share Posted September 6, 2007 (edited) Deci sa intelegem ca dai de baut Filip? Conform traditiei, facem si-un drive-test?! Drive-test cu greutate, binenteles! :- Edited September 6, 2007 by mike.omega Link to comment
dreamlike Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Mai dar repede mai circula vestile prin satul Constanta. De unde sa mai dau de baut fratilor ca m-am scobit prin toate conturile, basca cheltuielile care urmeaza. Eu ma gandeam ca poate faceti o cheta sa beau si eu barem frapeul traditional iar pentru pecsi o bag pe aia ca e cam frig si nu mi-e sete . Link to comment
mike.omega Posted September 6, 2007 Author Share Posted September 6, 2007 Pe la periferie ajung vestile mai greu, dar ajung! Cat timp vrei o cheta pentru un frappe e OK, daca vroiai cheta pentru un rezervor de benzina aveam o problema Link to comment
Scoop Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 (edited) Benzina nu-i prob, putem trage cu furtunu stiu eu un kalos negru pe langa mine se trage super ushor Edited September 6, 2007 by Scoop Link to comment
ToPser Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Ce aveti ,mai baieti cu Filip ,de ce sa dea de baut ? Ce drive test ? A schimbat masina ? Link to comment
Recommended Posts