MCojo Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Pai daca il vinde pe tizulache, care e urmatorul pas?! Link to comment
ToPser Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Tradare sa fie , dar sa stim si noi ! Link to comment
dreamlike Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Ca sa fiu in ton cu mai marii de la Bucuresti: mai e o zi pana maine "> . Link to comment
mike.omega Posted September 6, 2007 Author Share Posted September 6, 2007 Benzina nu-i prob, putem trage cu furtunu stiu eu un kalos negru pe langa mine se trage super ushor Te mananca?! N-ai ce sa tragi din masina aia, la ce consum are benzina e la loc de cinste )"> Link to comment
Scoop Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Loc de cinste, o tzine in bidoane acasa in bar Link to comment
paul_marines Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Bey Mikey ..cronicaaaa !!! Link to comment
Scoop Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 (edited) Eu vin cu pozele n-am avut timp sa le bag la redus ca lumea vad ca-i grabita aici In prima poza mike si imortalu sunt starurile, parerea mea Edited September 7, 2007 by Scoop Link to comment
mike.omega Posted September 8, 2007 Author Share Posted September 8, 2007 Domneee, deci cronica e cam asa! De o restanta am scapat, restu nu mai conteaza Revenind la ale noastre, trebuie sa salut prezenta (foarte numeroasa chiar!) membrilor la aceasta intalnire. Intr-o ordine mai mult sau mai putin aleatoare ei sunt: Topserii, Scoop, Safari, Immortal, Dark Dogg, M Cojo, Axel Vix, Dreamlike si cel ce va scrie iar si iar! Conform spuselor lui M Cojo s-a grabit sa ajunga inainte lui Dreamlike la intalnire sa ne orbeasca dupa noi, lumineze dupa el, calea cu niste "bece" puternice. Hmmm adica?! Pai omu si-a montat HID-uri pe faza scurta si cea lunga. Adica asa cum avea si Satori pe Kalosul sau, binenteles eu raman la parerea mea ca fara autoleveling si spalator de faruri mai bine H4 vision plus sau cum s-or numi ele Dupa ce ne-am odihnit retina, apare Dreamlike. Parca masina lui nu mai avea faruri! nu-mi venea sa cred! Hai ca-mi revin si ce vad... matizaurul se transformase domne in Focus. Avea motor de 2 ori mai mare, caroserie de 2 ori mai mare, numai pretul depasea pragul "de 2 ori mai mare" )"> Dupa o incursiune in habitaclul noului Focus mi-am adus aminte de ce mi-am luat eu citronel, aia pun si suflet! S-o stapanesti sanatos! Si sa ne zici si noua cum e cu consumu la modelul asta. In mod evident ca ne-am retras sub terasa nebuna sa servim reteta clubului, cine-i curios sa incerce il invitam la intalniri! Am reusit sa-l ademenesc pe Safari in coltul tineretului unde a depanat pentru noi si cu noi aventuri de pe soselele patriei. Dupa ce a batut gongul pentru orele 2100 am purces spre casa voios cu tractorasul din dotare si am lasat intalnirea sa-si continue drumul "> Link to comment
MCojo Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Dupa ce a batut gongul pentru orele 2100 am purces spre casa voios cu tractorasul din dotare si am lasat intalnirea sa-si continue drumul "> Corect, copii au plecat la culcare la ora 21, cei "mari" au ramas totusi pana la o ora rezonabila, adica 23:00... ) Link to comment
mike.omega Posted September 8, 2007 Author Share Posted September 8, 2007 Auzi kindere, unii tre sa termine o facultate da?! Cum, cum tre sa o termin si pe asta Link to comment
MCojo Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 (edited) Ai grija sa nu-ti faca surpriza sa te termine ea pe tine! > Asa, "cum-necum"... Edited September 8, 2007 by MCojo Link to comment
dreamlike Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 .... de ce mi-am luat eu citronel, aia pun si suflet! ... In standard sau optional? Eu zic sa mai stingi si tu din faruri ca mai imi tai si eu din mustati ... Link to comment
Scoop Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 (edited) Dreamlike un update la profilu de forum ar fi cazul edit: Mike nu cred ca e cazul sa stam sa judecam a cui e mai buna, omul si-a luat masina, a facut un efort mare de ce sa nu-l felicitam si sa se bucure de ea cat mai mult posibil fara incidente. Hai sa lasam vrajelile cu "a mea e mai buna". Filip sa o stapaniti sanatosi tu si sotia sa va bucurati de ea si sa ai grija de ford ca si el o sa aibe grija da tine. Edited September 8, 2007 by Scoop Link to comment
mike.omega Posted September 8, 2007 Author Share Posted September 8, 2007 Inca n-am dat cu caramida-n piept, urmeaza ) Eu vroiam sa subliniez alta propietate a automobilelor din ziua de azi, aspectul Aruncati si voi un ochi pe un interior de Civic spre exemplu si vedeti cum e desenat Link to comment
Immortal Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Mike, mai incapi tuh? Link to comment
MCojo Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Eu zic ca da pe dinafara! Link to comment
mike.omega Posted September 8, 2007 Author Share Posted September 8, 2007 Eu imi tin burta-n pantaloni nu ca unele de se plimba pe la creizi Link to comment
Scoop Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Eu n-am nimik cu acele unele sa umble cat vor asha Link to comment
Recommended Posts