Jump to content

06.09.07

Recommended Posts

Salutare,

o sa vin si eu... pt prima data :redface: ... daca ma mai primiti [-O< .

Pe forum m-am inscris de ceva vreme, dar de fiecare data am lasat-o pe data viitoare, din lipsa de timp... si uite asa am ajuns pana astazi...

Sper ca ma primiti...

Pai intalnirea incepe la orele 20, si nu mereu se intampla sa vina unii membrii mai devreme; trebuia sa intrebi daca vine cineva mai cu noaptea in cap :D Adevarul e ca si mie imi convine programul mai "matinal", noaptea am de dormit. Nu-i nimic, recuperezi joia viitoare, ne vedem acolo la cat vrei tu ;)

Edited by Senna
Rusine, am stat de la 18:45 pana la 20:00 si nu a venit nimeni. Erau acolo cei cu Opel, Skoda, dar noi nu...

Avand in vedere ca, oficial, intalnirea incepe la 20.00 ...

Rusine, am stat de la 18:45 pana la 20:00 si nu a venit nimeni. Erau acolo cei cu Opel, Skoda, dar noi nu...

Sank eu la ora 19:40 am ajuns in parcare ( un matiz verde ) erau 2 autocare si chiar am fost cu masina pana in capatul parcarii si am intors . La ora 19:50 a ajuns si SMS cu un opel corsa negru. Te puteai uita si u dupa autocolant si sigur ne gaseai.

Bogdan si Zmeul Cel Rau spun ca as fi ratat parcarea; care parcare pt. Dumnezeu, ca am dat ocol cladirii (pe jos ) de 4 ori, incat la un moment dat se uitau lung la mine si jandarmii si m-am uitat atent dupa masinile noastre. Daca ar fi fost cineva l-as fi vazut, asa cum i-am vazut si pe cei cu Opel, etc. Oricum, ora 8 seara, acum cand se intuneca devreme ...Incercam joia viitoare la 7 seara si spuneti-mi care este parcarea, asta daca avem una pe care o folosim frecvent ?

Cine zice ca a trecut pe acolo, poate a vazut un Lacetti negru parcat in stanga intrarii in Sala.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...