Alezz Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Sunt prea multi care tre sa dea de baut si d'aia sau poate ca o sa fie maxim 10 grade seara . Link to comment
Ami Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Eu nu m-am bagat, caci de data asta nu stiu daca ajung. Dar nu ca sa nu dau un suc si o prajitura, ca oricum mai am niste sfinte Marii si Ane de marcat, asa ca...nu ratez, relax! Link to comment
bebelushu Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 ....sau poate ca o sa fie maxim 10 grade seara... Sa curga vodca poate vin si eu. Link to comment
Alezz Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 S-a inventat vodca fara aclool ? Link to comment
dan GLE Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Salutare, o sa vin si eu... pt prima data ... daca ma mai primiti . Pe forum m-am inscris de ceva vreme, dar de fiecare data am lasat-o pe data viitoare, din lipsa de timp... si uite asa am ajuns pana astazi... Sper ca ma primiti... Link to comment
Tommy Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Hai repede, azi e superoferta, e free Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 N-auzisi ca-i free? Nu iese bijnita azi. Link to comment
florin_pch Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Am inteles ca in ultima vreme autocolantele au ajuns specie pe cale de disparitie? Noul parbriz tanjeste dupa unul de exterior. Se poate? Link to comment
bishnitzarul Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 N-auzisi ca-i free? Nu iese bijnita azi. Astazi este free ca sa atrag clienti mai multi Link to comment
sank Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Rusine, am stat de la 18:45 pana la 20:00 si nu a venit nimeni. Erau acolo cei cu Opel, Skoda, dar noi nu... Link to comment
sebian Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Pai la 20.00 abia se trezeau din mahmureala, daramite sa vina la Polivalenta Link to comment
Senna Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 (edited) Pai intalnirea incepe la orele 20, si nu mereu se intampla sa vina unii membrii mai devreme; trebuia sa intrebi daca vine cineva mai cu noaptea in cap Adevarul e ca si mie imi convine programul mai "matinal", noaptea am de dormit. Nu-i nimic, recuperezi joia viitoare, ne vedem acolo la cat vrei tu Edited September 7, 2007 by Senna Link to comment
Satori Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Rusine, am stat de la 18:45 pana la 20:00 si nu a venit nimeni. Erau acolo cei cu Opel, Skoda, dar noi nu... Avand in vedere ca, oficial, intalnirea incepe la 20.00 ... Link to comment
dreaQ Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Am trecut pe la 6 jumate nu era nimeni. Eram prin zona si am zis sa intru...nebunie cred ca era vreun meci de ceva ca numai autocare politie... Link to comment
bishnitzarul Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Rusine, am stat de la 18:45 pana la 20:00 si nu a venit nimeni. Erau acolo cei cu Opel, Skoda, dar noi nu... Sank eu la ora 19:40 am ajuns in parcare ( un matiz verde ) erau 2 autocare si chiar am fost cu masina pana in capatul parcarii si am intors . La ora 19:50 a ajuns si SMS cu un opel corsa negru. Te puteai uita si u dupa autocolant si sigur ne gaseai. Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Mai mult decat atat: noi stam in spate, unde e liniste, nu unde sunt Opel si VW. Link to comment
BogdanG Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 @sank vezi ca ai ratat parcarea Super intalnire aseara, daca continua tot asa ne trebuie o parcare mai mica Link to comment
VAXXi Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Neah, va fi nevoie joia viitoare de loc berechet Link to comment
Senna Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Muck, felicitari pt noul agregat Link to comment
Satori Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Bravo, dom'le! Asfalt uscat! Link to comment
dreaQ Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 fftopic: Asta ce e un fel de Fir Intins al motococlistilor? Sau vant din pupa?... Link to comment
Mircea Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Da, ca daca ar fi umed ar fi jale! Link to comment
sank Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Bogdan si Zmeul Cel Rau spun ca as fi ratat parcarea; care parcare pt. Dumnezeu, ca am dat ocol cladirii (pe jos ) de 4 ori, incat la un moment dat se uitau lung la mine si jandarmii si m-am uitat atent dupa masinile noastre. Daca ar fi fost cineva l-as fi vazut, asa cum i-am vazut si pe cei cu Opel, etc. Oricum, ora 8 seara, acum cand se intuneca devreme ...Incercam joia viitoare la 7 seara si spuneti-mi care este parcarea, asta daca avem una pe care o folosim frecvent ? Cine zice ca a trecut pe acolo, poate a vazut un Lacetti negru parcat in stanga intrarii in Sala. Link to comment
Recommended Posts