MethodRO Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 @Mcojo: ar fi frumos sa vada si seful lui alx ce face el la munca! Intr-un cuvant se face ca munceste! ) Link to comment
alx Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 n-a mers netu' la serviciu... da' las' ca l-am mai imbogatit pe sefu'... Link to comment
Mircea Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Constat ca azi sunt primul, @alx cred ca mori de ciuda ) Link to comment
alx Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Ia uite-te mataluta sub membru ce scrie la mine si la tine... READ & WEEP, my friend! Serios: Ma gandeam sa propun o chestie ca la de ce: sa scadem din nr de postari posturile de la cafenea... In felul asta ar avea o mai mare importanta nr de posturi ale unui membru... Link to comment
Mircea Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Nu plang nenea ca esti mai batran ca mine p-aci si ai voie sa ai mai multe posturi Link to comment
ileana Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Ma gandeam sa propun o chestie ca la de ce: sa scadem din nr de postari posturile de la cafenea... In felul asta ar avea o mai mare importanta nr de posturi ale unui membru... Dupa umila mea parere, nu are importanta cate posturi ai, important e ce spui in ele. Ti-l dau exemplu pe @maximus. Mai bine nu posta, decat sa spui aiureli, numai de dragul de a fi in top. Link to comment
sebian Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 )"> Daaa, sau iuzar...ca si individu' tot asa, vorbea gura fara el, numai de glume era bun Link to comment
MCojo Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 ... sau iuzar...de glume era bun ... Da seamana foarte bine cu cineva )"> ... glumet de asemenea... Link to comment
Mircea Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 maaare pramatie iuzer ala.... Link to comment
sebian Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Bine c-am scapat de el...pramatia Link to comment
remix Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 El era baiat bun doar ca isi manifesta frustrarile intr-un mod mult prea violent. Daca ar fi fost si el putin mai echilibrat poate ca s-ar fi integrat mai bine in comunitate. Sper ca ii e mai bine acolo unde este el acum, poate ca este in compania unor oameni care sa-l inteleaga si sa-l accepte mai bine decat am facut-o noi. Link to comment
sebian Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 )"> vai, dar asta e o e/oroare enorma...chiar nu e violent deloc, e doar neinteles Iar dezechilibrul nu are nimic de-a face cu frustrarile PS. Ce numar ziceai ca ai la masina, remixule? )"> Link to comment
NFS Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 ...numai de glume era bun Am niste retineri! Link to comment
Lucian79 Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Cel mai tare CV primit la firma zilele trecute Ma numesc XXXXXXXX va trimit CV pt. locul de munca oferit de firma Dumneavoastra. CURRICULUM VITAE Studii: 1. -am terminat cele 8 clase cu media 10 in fiecare an, am fost primul pe scoala in aceste perioade -am participat la olimpiade de matematica(locul IV pe judet) si biologie(III pe judet) 2. -am terminat Liceul Teoretic "Ady Endre", profil matematica -fizica, si am fost intre primii 3 in fiecare an (intr-o clasa unde din 27 de oameni au intrat 25 in diverse facultati din lume) - am participat la concursuri internationale de fizica (locul 8 in Europa) 3. - am absolvit Facultatea de Electrotechnica si Informatica, profil Automatizari si Informatica Industriala, cu bursa 4. -am studiat ani de zile Managment si Marketing (in facultatiile de managment si marketing din Europa si SUA cartiile lui Dale Carnegie : "Secretul Succesului", etc., sunt lecturi obligatorii) . Am studiat diverse materiale economice din Uniunea Europeana. Locuri de munca: 1. - student in anul III, m-am angajat la o firma de software ("EAST Technologies") care a devenit una dintre cele mai mari companii de software (securitatea datelor) din lume. Am lucrat 5 ani (pana la sfarsitul anului 2003) in functie de Director de Marketing, Manager de Vanzari, Distribuitor Online al produselor 2. - in anul 2004 am infiintat o firma de publicitate numita "XXX DESIGN" (productie de materiale de publicitate), care avea succes peste asteptate, dar din motive personale am renuntat la dreptul meu de unic fondator, asociat si administrator in favoarea asociatiilor mei 3. - am avut diverse colaborari cu mai multe firme din tara si din strainatate in domeniul de marketing , distributie , vanzari, reclama (peste 600) cu drept de decizie 4. -am lucrat la firma TRUCK XXXX -piese camioane si semiremorci, reprezentant DELCO XXXX in Romania, in domeniu de marketing si vanzari Cunostiinte si capacitati: - scala foarte larga de cunostiinte de software si hardware, operare PC (baze de date, gestiune, etc.), avand in vedere ca am studiat si am lucrat ani de zile in domeniu - experienta in vanzari, marketing, negocieri, rolul meu era peste tot sa studiez si sa aduc metode avantajoase , pentru marirea vanzarii - experienta in functii de conducere, am capacitatea de a lucra eficient in echipa - lucrand in domeniul de afaceri am abilitati de negocieri - am permis de conducere categoria B de 9 ani si cred ca conduc foarte preventiv si calculat (inca nu am avut nici un accident) - sunt disponibil la deplasari - ofer seriozitate si implicare maxima in cea ce fac. Sloganul meu e "Daca as fi medic stomatolog, m-as stradui sa fac cei mai sanatosi si albi dinti din lume si omul pana la moarte invata". - sunt cunoscator al limbii romane si maghiare la nivel inalt, si la un nivel mediu al limbii engleze - sunt foarte deschis la lucruri noi - invat orice repede si eficient - am memorei extraordinara - vasta cultura generala - sunt un om foarte dinamic - avand in vedere ca am avut firma si eu m-am ocupat de acte, am cunostinte de administratie, lucru cu acte, managmentul firmei, etc. - cunostiinte in domeniul economiei de piata - ma consider un om serios, cu simtul responsabilitatii si un om sincer - capacitatea de a lucra peste program - lucrez ordonat, structurat - capacitatea de a concentra la mai multe lucruri in acelasi timp Imi place in mod special partea cu unic asociat cedez drepturile mele asociatilor , si sloganu ...tare de tot . Per ansamblu si CV-ul are o prezentare beton ) Link to comment
laurentziu83 Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Cata modestie. Lipseste un detaliu: daca e bun la pat. Intrebare: e mai folositor sa faci de mai multe ori o facultate in acelasi domeniu? Cica e disponibil in deplasari. Nu cred ca va intereseaza la firma diversele orientari sexuale, nu? Link to comment
sebian Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Am niste retineri! )"> esti pus pe complemente, Sergiule? Link to comment
MethodRO Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Recunoste-ti personajul din Star Wars? Link to comment
Leone Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 (edited) he-he! Edited February 19, 2006 by Leone Link to comment
laurentziu83 Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 O fi al meu? ca sunt in stare de asa ceva. Tot voiam sa-mi pun breloc daewoo la cheile masinii. Link to comment
Tommy Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Cu francejii as merge doar la bordel, chiar daca mai au locuri doar "in picioare". Asta-i singura concluzie pe care am tras-o, restu-i story. End of Timeout Asta ca sa vada si ei cum e romaneste? Sau cum e din picioare ? Mii de scuze pentru off-topic, gluma si time-out Link to comment
zack Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 priviti cainele !! unde doarme(iese abur cald) > e destept...de obicei dormeau cate 2 Link to comment
mafya Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 sa vedemi daca va pricepeti la parcari ) http://go-red.co.uk/game/cargame_v8_red.swf Link to comment
Leone Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 (edited) Mai >- copii, astia m-au anuntat de o noua masina, Toyota cu sigla de Fiat! >- Edited February 28, 2006 by Leone Link to comment
alx Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Iete colea... Auto: Matiz Tunat Propun votarea lui ca Membru de Vaza cu Flori de 1 Martie! Link to comment
Recommended Posts