Brainiac Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Soferii buni se formeaza conducand masini bune. Cat mai multe si cat mai bune. > Si nu trebuie neaparat sa ai finante, te mai duci si tu la un drive-test gratuit sau iti alegi o meserie care te aduce in contact cu ele permanent (cu ele = cu masinile ) Link to comment
pixelconscious Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Iulia, daca citeai posturile de mai inainte vedeai ca masina aia mergea deja pe mai multe benzi si avea la activ mai multe liniute. Ea se simtea bine, ce rost mai avea sa fie dusa la mecanic ? REMAT sau cel mai probabil un alt proprietar pentru ea. Pentru vechiul proprietar, un leasing la o marca mai de soi este cea mai buna solutie. Link to comment
Satori Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 In cazul asta eu i-as da amenda. Stai, nu pot asta. Ii retrag ITPeu si ii fac verificare la sange. Pe urma o duc la REMAT. Un fel de banda cu final intr-o chestia din aia in care se termina sinele nefolosite. Sa se invete minte. Oricum, intre noi fie vorba, uneori se intampla ca dorinta masinii de a provoca tamponari cu altii si chestii de genul asta sa se datoreze si soferului neexperimentat sau ... cu lacune in ale condusului Link to comment
Tommy Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Cumulate si cu o frana (de mana) moale sau scurta, provocarea accidentelor este inevitabila, chiar si in cazul condusului preventiv. Ramane sa fie iubita Platonic, unul o iubeste si Platon o.. conduce. Link to comment
sebian Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Asa e...se pare ca in unele cazuri, condusul agresiv (nu violent) face minuni...si ii piere cheful de liniutze Link to comment
alx Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 da dar se traduce printr-un consum mare urmat de oboseala accentuata astfel incat masinile celelalte au de suferit prin abandonare... Link to comment
sebian Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 (edited) Da, puiule, dar daca o obosesti cu condusul agresiv atunci nu va mai baga de seama daca tu te urci si in alte masini...iar daca o inveti in felul asta, agresiv, atunci chiar iti va multumi cand vei cobori din alte masini si te vei intoarce la ea ...testat si confirmat Edited March 16, 2006 by sebian Link to comment
Satori Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 De aia nu mai ai tu masina acum? Link to comment
sebian Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 (edited) eu? cred ca ma confunzi ...chiar ma gindeam sa ma asociez cu un parc auto, ca se pare ca am succes la masini de calitate... Edited March 16, 2006 by sebian Link to comment
iulia Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Se pare ca oboseste condusul agresiv de la o anumita varsta... Link to comment
ticodriver Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Se rezolva cu DuraLube sub forma de pastile albastre Link to comment
Tommy Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 (edited) Iulia.. de unde stii tu "de o anumita varsta"? Edited March 16, 2006 by Tommy Link to comment
sebian Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 (edited) I-or fi placand masinile de epoca...oricum, si 29 de ani e destul de mult pentru o masina, oricat de bine intretinuta ar fi Edited March 16, 2006 by sebian Link to comment
Tommy Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 (edited) Sebiene Sebiene, deloc nu esti baiat dragut.. uite ce agenda au "masinile" la ele.. Eu eram curios .. care e totusi aia: "o anumita varsta"? Edited March 16, 2006 by Tommy Link to comment
sebian Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 (edited) Tommy, remember? "daca o obosesti cu condusul agresiv atunci nu va mai baga de seama daca tu te urci si in alte masini"...na ca ma citez...baietii dragutzi mor singuri asa ca nu are sens sa fiu dragutz Edited March 16, 2006 by sebian Link to comment
ileana Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 I-or fi placand masinile de epoca...oricum, si 29 de ani e destul de mult pentru o masina, oricat de bine intretinuta ar fi ..adica la 38 de ani ar trebui deja sa fie in parcul cu dezmembrari Link to comment
sebian Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 n-am zis ca trebuie trimisa la dezmembrari, ci ca trebuie manuita mai cu grija, sa nu se dezmembreze...e mai bine asa, Regina? Link to comment
Wolfman Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 La 38 nu prea-ti mai permite liniute cu scos fum din cauciucuri, o scoti pe strasse intr-a treia la 2000 de ture... Rar mai gasesti o masina mai veche care sa se dedea la liniute, de obicei la astea conteaza mai mult tuningul exterior! Link to comment
sebian Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Exact ce ziceam si eu...dupa o anumita varsta trebuie manuita cu grija Link to comment
Wolfman Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 ...Dusa la spalat zilnic, ceruita si polishata la o saptamana, consumabile schimbate des... Link to comment
sebian Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 )"> si atunci, e corect sa-l bestelim pe saracul Virinel, care s-o fi saturat de ceruit si polishat si s-a reorientat spre una (teoretic) cu mai putini km la bord? )"> Link to comment
MCojo Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 (edited) Va mai aduceti aminte?! Edited March 16, 2006 by MCojo Link to comment
luck33ro Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Ce pacat ca am pierdut emisiunile alea educative nu au mai apucat luminile rampei ca pe data de 25 decembrie 89 era lambada pe TVR LIbera si Ceasca era pe la Targoviste pus la zid Link to comment
sebian Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Bueyyy, nu ne mai perturbati discutiile cu ceaushismele voastre nostalgicilor, treziti-va! )"> Link to comment
Tommy Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 (edited) Il sustin si eu pe Sebian in nobilul sau demers ! "> ...Dusa la spalat zilnic, ceruita si polishata la o saptamana, consumabile schimbate des... Mai bine .. direct la cratita! si mai iei una de oras Femeile .. la prima amanta fac scandal, la a doua .. deja se fac ca nu exista. In ce priveste liniutele la 38.. ca nu vor? Toate? Hmmm.. chiar ma indoiesc.. Edited March 16, 2006 by Tommy Link to comment
Recommended Posts