zalmoxis Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Pai ce mai am zis eu ceva de matiji!?!Bag seama ca tu kiar ai probleme cu ochii!!! "> Citeste draq ce scriu n-o mai lua pe aratura!!...Da' ...care-i treaba ce v-ati infierbantat asa!?!?.... Link to comment
xenna Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Ca tu crezi ca iarna dorm Nu ,dar primavara se misca si ei mai cu talent )"> Link to comment
sebian Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 asta e din cauza fustitzelor care se tot scurteaza, si se scurteaza, si se... Zeule: Link to comment
Tommy Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 (edited) Nu ,dar primavara se misca si ei mai cu talent )"> Da! Primavara-s Venali! Edited March 22, 2006 by Tommy Link to comment
zalmoxis Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 asta e din cauza fustitzelor care se tot scurteaza, si se scurteaza, si se... Zeule: Unde unde!?!?...Nenica ce vreme e afara !!!....MI s-au trezit hormonii zau asa..Deh ai mei au hibernat iarna se odihnesc da' recupereaa acum cu verdeata...aia din oki!!!! "> Link to comment
Tommy Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Sa te tot dai prin iarba si zapada. Link to comment
negoctav Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 De acum incolo imi voi lua camerala mine.Uite ce am prins pe "obiectiv"(in spate e masina mea,dar asta nu e imp acum): Vreau sa zic ca a facut vreo 4 randuri de manevre sa o aduca in pozitia asta imposibila.Desigur ca este femeie,in cazul in care va intrebati...sper sa nu fie membra a daewooclub. Link to comment
xenna Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Eeei si tu acuma!!O fi tot de la hormoni? Link to comment
negoctav Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Nu sunt misogin,dar chiar era femeie.Ba s-a mai si uitat cat de bine era parcata masina si a plecat ,probabil luandu-se dupa motto-ul:"las-o bre ca merge asa" Link to comment
mari.d Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Nu sunt misogin,dar chiar era femeie.Ba s-a mai si uitat cat de bine era parcata masina si a plecat ,probabil luandu-se dupa motto-ul:"las-o bre ca merge asa" dar oare barbatii nu fac asa ?, recunosc, femei sunt mai multe, dar voi sunteti vina. Cati dintre voi renuntati la masina sa conduca consoarta ? cata experienta pot acumula ele stand in dreapta ?????????? Link to comment
negoctav Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Am atins o coarda sensibila... > Link to comment
xenna Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 dar oare barbatii nu fac asa ?, recunosc, femei sunt mai multe, dar voi sunteti vina.Cati dintre voi renuntati la masina sa conduca consoarta ? cata experienta pot acumula ele stand in dreapta ?????????? E mai greu,intr-adevar pt femeile care asteapta sa "renunte"sotul la masina,sa faca o parcare ca la carte,dar pt cele suficient de independente cat sa aiba propria lor masina pe care sa o conduca zilnic e floare la ureche Link to comment
sebian Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Ca sa nu mai zicem ca unele nici ghidate nu sunt in stare sa parcheze, daramite dupa propria orientare )"> Link to comment
mari.d Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 ai perfecta dreptate xenna, eu conduc zilnic, dar in cazul celora renegate la volan ...e cam greu.Pacat ca nu sunt sprijinite, din contra, sunt claxonate Link to comment
Tommy Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Recomand antrenament intensiv cu matura si farasul. Pentru cele independente.. cu aspiratorul Nici eu nu-s misogin.. din contra Lasand gluma la o parte.. femeile insele.. chiar au nevoie de independenta? Link to comment
iulia Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Raspuns la intrebarea ta Tommy Link to comment
xenna Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 @tommy:Asta cu "nici eu nu-s misogin,dimpotriva" e tot pentru ochii verzi si inteligenti ai lumii? Link to comment
Tommy Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 (edited) Incredibil ce usor ajunge o femeie sa te cunoasca! Ce-mi place sa vad femei infierbantate! MOR! Edited March 22, 2006 by Tommy Link to comment
xenna Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Infierbantate????Cine?????Eu??????(asta are haz numai daca stii bancul) Link to comment
george03 Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Cati dintre voi renuntati la masina sa conduca consoarta ? cata experienta pot acumula ele stand in dreapta ?????????? Io io io ... tanti profesoara ... io ... Numai ca ea nu vrea. Crezi ca mi-e bine sa fac de 3-4 ori pe saptamana , de 2 ori pe zi, naveta la Galati iar intre drumuri masina sa stea in fata blocului. Daca ar vrea sa conduca ... mama mama ce as mai trimite-o singura la munca ... cu masina ... ca asta a fost unul din motivele pentru care am tinut mortzis sa-i fac CASCO!!! Ca s-ar putea sa o mai zgarie ... sa parcheze ca in poza de mai sus ... nici o problema, nimeni nu s-a nascut invatzat ... iar masina nu am luat-o sa o las la nepoti. Link to comment
Tommy Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Dar ce nu va place la matur, faras, aspirator? Link to comment
iulia Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Tu adu banu' (dar nu te joci ) ca aspiratorul nu-i problema ) Link to comment
Tommy Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Cam cat ar fi suficient pe luna? Link to comment
Recommended Posts