Tommy Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 (edited) Pot sa nu fiu generos, Cand vorbesti asa frumos? Si cu-o stransa rasuflare De la mine .. o "tigare" PS: scuze pentru ultimul vers, trebuia sa fie altceva.. Dar.. cenzura, ne mananca cenzura .. Gata am rectificat, era asa: "De la mine .. vine-o floare " Nu de alta.. dar sa nu las loc de dubii Edited March 24, 2006 by Tommy Link to comment
BogdanG Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 ce ati facut din topicul meu ... Topicul tau a ramas tot al tau Link to comment
sebian Posted March 25, 2006 Share Posted March 25, 2006 Vorba unei colege forumiste : Tommy, esti cel mai cel, pup de la mine vezi ca expresia aia e "registered" de mari si imi era adresata mie Ai cerut drept de utilizare pt ea? Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 25, 2006 Share Posted March 25, 2006 ce ati facut din topicul meu ... De femei, pardon, masini nu poti zice nimic? Eu cred ca el vrea de fapt vechiul custom title inapoi. > Link to comment
Tommy Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 Da, si eu vreau sa stiu cat costa +ul , sa-mi cumpar si eu Ai grija sa nu dai mai mult decat altul. Piata e dinamica. Si de regula costurile.. depasesc prognozarile. Link to comment
luck33ro Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 Bai voi stiti bancul cu nazistii si romanii in padurea Baneasa? 23 august 1944 lupte aprige in padure la baneasa mitraliere tunuri, tancuri, bombe, scandal mare... dupa 3 zile de vacarm a venit padurarul si le-a zis: Ajunge, gata cu scandalul ca m-ati enervat... hai toata lumea acasa ca e tarziu, ati obosit si trebuie sa faceti nani! Aluzie fina catre voi ca bateti campii deja... si nu va dati seama fratilor Link to comment
Tommy Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 Pentru tine Luciene: Constientizarea primordiala (C0) este esentiala pentru toate tipurile de experienta, dar este inefabila. Constientizarea constiintei (constientizarea la patrat, C2) este fundamentala pentru constientizarea de sine si devine predominanta la fiintele vii cu system nervos. Constientizarea constientizarii care implica o anumita separare de mediu � de exemplu, un anumit grad de alienare este � totodata � fundamentala pentru dezvoltarea limbajului si stiintei. O dezvoltare si mai avansata a constiintei umane inglobate (constientizarea la puterea a treia, C3) este considerate posibila, in timp ce se apreciaza limita constiintei ego-ului si recunoaste in mod constient participarea individuala cu creativitatea universala (Atman = Brahman). Constiinta umana inglobata poate fi modelata ca o miscare printr-un spatiu definit ca si constiinta de sine, alienare si participare. In ceea ce priveste declansarea viitoare a schimbarilor abrupte climatice (de exemplu, iminenta declansare a urmatoarei faze glaciare, cunostinte constiente care dau nasterea unui �varf de iceberg�) traiectoria constiintei inglobate descrie un arc. Link to comment
xenna Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 Mai clar de atat nici ca se putea Link to comment
luck33ro Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 Tommy daca dai maxime e frumos sa spui si sursa... sa nu creada lumea ca l-ai citat pe Jerry Link to comment
luck33ro Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 Mama lu` Napoleon si a lu` Stralucirea ? Link to comment
sebian Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 Ai grija sa nu dai mai mult decat altul. Piata e dinamica. Si de regula costurile.. depasesc prognozarile. Sunt auditor, ma pricep sa evaluez situatia a.i. sa nu dau mai mult decat merita Constientizarea primordiala (C0) este esentiala pentru toate tipurile de experienta, dar este inefabila. Constientizarea constiintei (constientizarea la patrat, C2) este fundamentala pentru constientizarea de sine si devine predominanta la fiintele vii cu system nervos. Constientizarea constientizarii care implica o anumita separare de mediu � de exemplu, un anumit grad de alienare este � totodata � fundamentala pentru dezvoltarea limbajului si stiintei. O dezvoltare si mai avansata a constiintei umane inglobate (constientizarea la puterea a treia, C3) este considerate posibila, in timp ce se apreciaza limita constiintei ego-ului si recunoaste in mod constient participarea individuala cu creativitatea universala (Atman = Brahman). Constiinta umana inglobata poate fi modelata ca o miscare printr-un spatiu definit ca si constiinta de sine, alienare si participare. In ceea ce priveste declansarea viitoare a schimbarilor abrupte climatice (de exemplu, iminenta declansare a urmatoarei faze glaciare, cunostinte constiente care dau nasterea unui �varf de iceberg�) traiectoria constiintei inglobate descrie un arc. Astea nu sunt versurile unei melodii a celor de la Clejani? Link to comment
Tommy Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 Acum .. la moda .. e sa fii platit Ca platesti dupa aia.. e altceva, Asa ca .. vezi ce faci cu stuardesele Link to comment
angelasim Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 (edited) El ii da explicatii in legatura cu obiceiurile lui: “Dimineata la 7 sa fie gata micul dejun, indiferent daca eu sunt acasa sau nu. Clar?” “Clar!” “La amiaza, la 12.30 e gata masa de pranz, indiferent daca eu sunt acasa sau nu. Clar?” “Clar!” “Si la ora 19 sa fie gata cina, indiferent daca eu sunt acasa sau nu. Clar?” “Clar! Si acum, iubitule, sa-ti spun si eu regulile mele: lunea, miercurea si sambata fac amor, indiferent daca esti acasa sau nu. Clar?” (me) deci... CLAR! ) Si mai e unu cu o vaca nebuna aici...dar sa ai boxele la maxim Edited March 26, 2006 by angelasim Link to comment
Tommy Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 fara +? )"> Pfuu.. gata si cu ultimul mohican. Link to comment
Tommy Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 (edited) Nu eu.. a zis mari_dinu PS: am asistat si asistam in direct ps: later edit: fara +, nu exista Q.E.D. Edited March 27, 2006 by Tommy Link to comment
MCojo Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 "Pe ultimul drum" al burlacilor Sebiene...asa te vad... Link to comment
MethodRO Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Corect Mcojo. Sebiane ai grija la piulita! Link to comment
Leutzu Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Daca era obi pe aici spunea asta: "And may the force be with you Sebian" Link to comment
sebian Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Mah , voi unde va credeti aici, la Pacatele Mariei? Link to comment
Tommy Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Corect este sa-i raspunzi fetei. Link to comment
sebian Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Pai nu m-a intrebat nimic )"> Link to comment
Tommy Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Pai ea ti-a raspuns, de ce ai intrebat? Raspunde de ce ai intrebat, nu? Link to comment
sebian Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Pai nu mai am la ce sa raspund ca a ras cineva offtopicurile de acolo... dar macar nu mi-am luat warn ...inca Link to comment
Recommended Posts