Jump to content

CATERINCA

steph

Recommended Posts

Pot sa nu fiu generos,

Cand vorbesti asa frumos?

Si cu-o stransa rasuflare

De la mine .. o "tigare" :twisted:

PS: scuze pentru ultimul vers, trebuia sa fie altceva..

Dar.. cenzura, ne mananca cenzura .. :mrgreen:

Gata am rectificat, era asa:

"De la mine .. vine-o floare " @};-

Nu de alta.. dar sa nu las loc de dubii ;)

Edited by Tommy

Bai voi stiti bancul cu nazistii si romanii in padurea Baneasa?

23 august 1944 lupte aprige in padure la baneasa mitraliere tunuri, tancuri, bombe, scandal mare... dupa 3 zile de vacarm a venit padurarul si le-a zis:

Ajunge, gata cu scandalul ca m-ati enervat... hai toata lumea acasa ca e tarziu, ati obosit si trebuie sa faceti nani!

Aluzie fina catre voi ca bateti campii deja... si nu va dati seama fratilor :drinkers:

Pentru tine Luciene:

Constientizarea primordiala (C0) este esentiala pentru toate tipurile de experienta, dar este inefabila. Constientizarea constiintei (constientizarea la patrat, C2) este fundamentala pentru constientizarea de sine si devine predominanta la fiintele vii cu system nervos. Constientizarea constientizarii care implica o anumita separare de mediu de exemplu, un anumit grad de alienare este totodata fundamentala pentru dezvoltarea limbajului si stiintei. O dezvoltare si mai avansata a constiintei umane inglobate (constientizarea la puterea a treia, C3) este considerate posibila, in timp ce se apreciaza limita constiintei ego-ului si recunoaste in mod constient participarea individuala cu creativitatea universala (Atman = Brahman). Constiinta umana inglobata poate fi modelata ca o miscare printr-un spatiu definit ca si constiinta de sine, alienare si participare. In ceea ce priveste declansarea viitoare a schimbarilor abrupte climatice (de exemplu, iminenta declansare a urmatoarei faze glaciare, cunostinte constiente care dau nasterea unui varf de iceberg) traiectoria constiintei inglobate descrie un arc.

Ai grija sa nu dai mai mult decat altul. Piata e dinamica. Si de regula costurile.. depasesc prognozarile. :mrgreen:

Sunt auditor, ma pricep sa evaluez situatia a.i. sa nu dau mai mult decat merita :P

Constientizarea primordiala (C0) este esentiala pentru toate tipurile de experienta, dar este inefabila. Constientizarea constiintei (constientizarea la patrat, C2) este fundamentala pentru constientizarea de sine si devine predominanta la fiintele vii cu system nervos. Constientizarea constientizarii care implica o anumita separare de mediu de exemplu, un anumit grad de alienare este totodata fundamentala pentru dezvoltarea limbajului si stiintei. O dezvoltare si mai avansata a constiintei umane inglobate (constientizarea la puterea a treia, C3) este considerate posibila, in timp ce se apreciaza limita constiintei ego-ului si recunoaste in mod constient participarea individuala cu creativitatea universala (Atman = Brahman). Constiinta umana inglobata poate fi modelata ca o miscare printr-un spatiu definit ca si constiinta de sine, alienare si participare. In ceea ce priveste declansarea viitoare a schimbarilor abrupte climatice (de exemplu, iminenta declansare a urmatoarei faze glaciare, cunostinte constiente care dau nasterea unui varf de iceberg) traiectoria constiintei inglobate descrie un arc.

L-) Astea nu sunt versurile unei melodii a celor de la Clejani?

El ii da explicatii in legatura cu obiceiurile lui:

“Dimineata la 7 sa fie gata micul dejun, indiferent daca eu sunt acasa sau nu. Clar?”

“Clar!”

“La amiaza, la 12.30 e gata masa de pranz, indiferent daca eu sunt acasa sau nu. Clar?”

“Clar!”

“Si la ora 19 sa fie gata cina, indiferent daca eu sunt acasa sau nu. Clar?”

“Clar! Si acum, iubitule, sa-ti spun si eu regulile mele: lunea, miercurea si sambata fac amor, indiferent daca esti acasa sau nu. Clar?”

(me) deci... CLAR! :) )

Si mai e unu cu o vaca nebuna aici...dar sa ai boxele la maxim :)

Edited by angelasim