VECTOR Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 si-a facut prietena curat in incaltamintea de primavara va rog sa ma scuzati daca pozele sunt miscate dar sper sa intelegeti ca aveam dificultati in a ma stapani cand am facut pozele o sa mai revin cu o poza cand termina. Link to comment
AEP Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 vector huh... m-am linistit...credeam ca numai eu am problema asta... Link to comment
Tommy Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Vectore, Onasis a dat divort la o faza similara, cand nevasta-sa a cumparat un magazin intreg de pantofi la Paris. Link to comment
masterbobs Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 (edited) Stati linistiti...parca sunt miriapozi(miriapode)...si au frate niste gusturi de ma apuca ameteala. ...vara trecuta parca era moda cu "vrajitorii" aia lungi oribili...acum doar dihanii cu bot rotund...bleah... PS Stiati ca anul acesta Rujul bate Glossul? ...ieri am aflat ... si de atunci parca imi vine o idee din tacerea mieilor Edited March 27, 2006 by masterbobs Link to comment
VECTOR Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 gata a terminat...61 de perechi perechea aia neagra din fata plutonului sunt ai mei si ma cam bate un gand sa ma duc la cumparaturi...SINGUR. Link to comment
Tommy Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 (edited) Vectoras, nu te mai intreb cate sifoniere de haine de primavara are in dotare, ca doar pantofii astia trebuie purtati la ceva Si posete, bijuterii, alea alea, nu mai spune ca aud poate si altii din Constanta. Edited March 27, 2006 by Tommy Link to comment
VECTOR Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 pai tocmai asta e cercul vicios. daca isi cumpara o pereche de pantofi,automat e nevoie si de o poseta sau o bluza cu care sa se asorteze. daca isi cumpara o poseta trebuie si o pereche de pantofi...si tot asa. la haine stam cam la fel ca si eu am o boala cu tricourile...cred ca ma apropii de 100. la incaltaminte insa sunt departe rau .nu stiu daca am 7-8 perechi pentru toate anotimpurile. oare de unde vine la femei nevoia asta de a cumpara tot timpul? Link to comment
Tommy Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Sincer? Asa-s plasmuite. N-ai auzit ca o statistica la americani arata ca le place mai mult ciocolata si mersul la cumparaturi in defavoarea a ceea ce ne place noua ? Nu mai spun de vechea problema.. matura faras, aspirator, blide. PS: Dar sa spuna ele. Link to comment
VECTOR Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 partea buna e ca a mea e foarte gospodina.face mancare aproape zilnic si face super mancare. mai nasol e cu curatenia,ca vrea sa o ajut si eu.noroc ca sambata cand e zi de curatenie generala se nimereste sa fie si intalnirea daewoo,asa ca am motiv sa plec si sa-i spun ce rau imi pare ca nu pot sa o ajut. o alta parte buna a problemei e ca majoritaea lucrurilor le-a cumparat din banii castigati de ea... asa ca placerile ei,sacrificiile ei.o alta parte buna e ca ii place sa-si faca singura haine(in general rochii) si chiar se pricepe. asa ca pana la urma am ajuns la concluzia ca am o prietena super cu care sunt impreuna de 6 ani si cu care ma gandesc sa semnez un contract pe viata Link to comment
Tommy Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Ca la service auto: "Asa face toate" Link to comment
masterbobs Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 ...cu care ma gandesc sa semnez un contract pe viata... Nuuuuuuuuuuuuuuuuuu...NU face una ca asta!!! Tot ce e acum curios, sau ciudatel sau cum vrei tu sa ii zici se va transforma in cosmar. Tot ce face acum si zici ca e super v-a dispare... De exemplu consoarta mea..mai nene imi facea un masaj...acum au trecut 2 ani de cand nu am mai primit asa ceva... PS vrei sa stii de cat timp ne cunoastem? 7 ani ...de 2 suntem casatoriti...si fara masaj... Link to comment
VECTOR Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 mie nu mi-a facut niciodata masaj,asa ca nu am ce pierde . glumesc iti dai seama. acuma ce sa zic...orice actiune si orice decizie implica riscuri. om vedea. oricum pana la pasul respectiv or sa mai treaca cel putin 1 an jumate poate chiar 2 ani,deci nu e nici o graba. Link to comment
iulia Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Nuuuuuuuuuuuuuuuuuu...NU face una ca asta!!!Tot ce e acum curios, sau ciudatel sau cum vrei tu sa ii zici se va transforma in cosmar. Si care e ideea? Il sfatuiesti sa ramana singur toata viata? Toti vor ajunge in faza asta la un moment dat. Tie nu ti-au spus prietenii acelasi lucru inainte sa te insori? Si ce-ai facut? Link to comment
mari.d Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Pai nu mai am la ce sa raspund ca a ras cineva offtopicurile de acolo... nu e necesar, Link to comment
sebian Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Il sfatuiesti sa ramana singur toata viata? Toti vor ajunge in faza asta la un moment dat. Aoleu! De unde stii matale ca toti vom ajunge la !#@$%~!#%%? ... nah ca nici nu pot scrie cuvintul ala )"> Link to comment
MethodRO Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 In momentul in care se ajunge la cuvantul pe care nici eu nici sebian nu putem sa il scriem adio viata! Link to comment
marius_eugen Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 (edited) Pe mine m-a luat cu tremurat ! Edited March 27, 2006 by marius_eugen Link to comment
VECTOR Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 ai dreptate...adio viata. dar ce eternitate frumoasa incepe... Link to comment
MCojo Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Eu zic sa incepem un topic de matrimoniale, asa cum spunea si maestra de ceremonii Ileana... Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Tinand seama de raportul femei-barbati de pe forumul asta cred ca ne-am califica usor pentru un film cu cowboy iubareti. Link to comment
Tommy Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 (edited) Zoe Zoe fii barbata ps later edit, after mari_dinu : Mereu femeile decide Sau cel putin ..alege Edited March 27, 2006 by Tommy Link to comment
mari.d Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 nu-i o idee rea sa se faca o lista cu burlacii, asa decidem mai usor Link to comment
ileana Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 eu nu ma bag! >.pai cine mai oficiaza ostilitatile Link to comment
Recommended Posts