xenna Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 De multe ori mi s-a intamplat sa vad prin oras parcari "inedite"si pentru ca unele erau chiar "demne" de pozat,m-am gandit ca ar prinde bine un topic pe tema asta.Asa ca:minunati-va Link to comment
xenna Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Ceva,ceva ai nimerit tu,dar nu ...tinta Link to comment
mari.d Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 (edited) Buey voi astea mai tinerele... intai sa invatati sa faceti alea inainte de etc-uri si dup-aia sa mai vorbiti... ne-ai verificat sa vezi daca stim sa facem "alea" ??? Edited March 28, 2006 by mari_dinu Link to comment
Tommy Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Pai.. intai si pina sa iti dai seama ce si cum.. se verifica .. alea alea.. Link to comment
sebian Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 hmm... bun de luat ?? faceti reclama baietzii ? ...sufletul comertului, nu?...sau doar...sufletul? Si... ce intra la "etc" tot singur iti faci? Stau in Iancului, deci cu Matasari si Bariera Vergului aproape daca te gindesti la etc d.p.d.v. al baietilor... Daca te gindesti d.p.d.v. dammen, masina e in garantie, asa ca nu-mi fac griji... Link to comment
mari.d Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 ...sufletul comertului, nu?...sau doar...sufletul? vom vedea ce si cum, fetele deja aduk esarfa, sa ne vedem joi ? Link to comment
iulia Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Vechea problema cu distrusul masinii de catre femei Tu chiar ai intalnit vreuna distrugatoare Sebiene? Sau e vorba ca masina are mai mult "lipici"? Link to comment
ronin Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 important e ca nu a incurcat pe nimeni... Link to comment
alx Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 asa parcheaza maica-mea... imaginati-va in schimb ca e un logan in loc de ticoul lui senna... Link to comment
xenna Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Adevarat!Dar la fel de important e sa vezi si partea asta...si acum sa-ti explici de ce a parcat asa cand avea loc? Link to comment
NFS Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Alooo... aia nu-i masina lu peshte? Cea cu doua autocolante pe luneta, dintre care unul pus invers, de se vede bine cind e hayonul deschis?? Desi parca Peste are alt numar... Link to comment
NFS Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Aaaaa... e a luuuu'... ... vrei sa-l faci de ris )"> Link to comment
sebian Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 (edited) Da iulia, am dat de una, si mi-a fugit cu tot cu suflet din fericire nu a fugit si cu hormonii mei, aia sunt in regula ) Vechea problema cu distrusul masinii de catre femei Daca mi-as face griji si pt prapaditul de Clio ce o sa fac cand imi va veni Octavia 2? Ma leg cu lanturi de ea? Edited March 28, 2006 by sebian Link to comment
Tommy Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 (edited) Mari_dinu, eu am incercat deunazi sa te ajut.. dar se pare ca rezultatul sta in puterea fiecaruia. Ce nu a mers ieri, incerci si azi: 2 iepuri dintr-o lovitura! Si mirele si nasa Vezi ca Ileana, din anumite considerente apolitice nu poate Iulia, lasa tu lipiciu' lui Sebian, si vezi ca vine primara si ciupercile-s in floare Xenna.. stie sa gateasca! Iehh, cool baby, interesant e sa si termini > Cine eu?NU.Stie el de gluma Si parca mai ieri vorbeam de bunatate .. Edited March 28, 2006 by Tommy Link to comment
mari.d Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 wow...cred ca sunt destul de majora sa ma descurc singura,oricum thx Link to comment
sebian Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Poate ca intentia omului nu a fost sa parcheze masina, ci sa o infiga in...bordura? )"> Link to comment
JMu Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Mie-mi place ca va feriti sa-i spuneti numele, desi l-a scris alx destul de citet. )"> Da' acum pe bune: ce aveti domle cu parcarea omului? (sa vedeti cum parchez eu cand prind Fordul de la serviciu, cu Matizul sunt cuminte!) Link to comment
sebian Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Cred ca Tommy are ganduri de preotie ca prea sfatuieste pe toata lumea Link to comment
Tommy Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Pfuu, da, dar numai la emirate, ca acolo e voie 4. Link to comment
xenna Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Xenna.. stie sa gateasca! Iehh, cool baby, interesant e sa si termini > Si parca mai ieri vorbeam de bunatate .. Si inca ce bunatate Link to comment
ronin Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 3 variante: 1. avea masina in spate si nu putea face manevrele de parcare; 2. a ales solutia mai simpla, o singura smucitura de volan; 3. asa "a vrut muschii ei", nestiind ca o sa ajunga pe acest forum. Bine ca nu i-au ajuns banii de Touareg... Link to comment
cpop Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Scuze pentru intrerupere... Romanii si francezii ar fi printre ultimii europeni la testele de inteligenta. Probabil ca dom'profesor a avut acces doar la fetele de la Cheeky pentru testele domniei sale. Cred ca e un subiect bun pentru > Link to comment
Recommended Posts