Tommy Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Jmu, a vrut sa salveze aparenta sau esenta? E tot una sau in loc de? Eschiva prin alunecare sau alunecare la eschiva? Link to comment
JMu Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Pana la eschiva mie sincer mi se pare fault din start! Link to comment
Tommy Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Asa cum mai spunea cineva, mie mi se pare foarte buna parcarea. Link to comment
gion Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 (edited) [Mi se pare ca se discuta prea mult despre o parcare care chiar daca nu e foarte estetica este mult mult mai buna decit o mare parte incercarilor de parcare din bucuresti. Are tico si isi permite sa o parcheze usor fara sa deranjeze pe nimeni. Atita timp cit se poate circula normal pe strada si pe trotuar , e o parcare aproape ok. Ce spuneti de cei care parcheaza in mijlocul drumului ? Edited March 28, 2006 by gion Link to comment
steph Posted March 28, 2006 Author Share Posted March 28, 2006 Era vorba de cu totul altceva...ai fost atent vreun pic?! da Link to comment
iulia Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Pai sa stii ca cel caruia ii era adresata "aluzia" a raspuns deja (in caz ca n-ai observat) Link to comment
andreib Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Masina e parcata perfect, nu incurca pe nimeni si probabil trasa mai la repezeala . Nu vad care e problema, doar ca deranjeaza unele membre la nervul optic. Link to comment
xenna Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Daca as fi spus ca parcarea a fost facuta de o fata sigur vi s-ar fi parut ffff aiurea parcarea.In orice caz e de apreciat spiritul vostru de solidaritate Link to comment
steph Posted March 28, 2006 Author Share Posted March 28, 2006 (edited) Pai sa stii ca cel caruia ii era adresata "aluzia" a raspuns deja (in caz ca n-ai observat) Daca vrei sa dai rapsunsuri unicat exista pm. Si ca sa il aprob pe amicul senna cu parcarile... Noi parcam asa din repezeala si comoditate. Ele parcheaza asa in general, ca altfel nu se prea descurca Edited March 28, 2006 by steph Link to comment
mari.d Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Noi parcam asa din repezeala si comoditate. Ele parcheaza asa in general, ca altfel nu se prea descurca oare ? mergi mai des pe strada, dar nu sa te uiti dupa "fustitze" si mai vb, facem parte din majoritare, dar asta nu inseamna ca daca si voi gresiti(unii mai des ca noi si mai rau) e la "repezeala si comoditate" Link to comment
Satori Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Asta spun fetele intre ele, mai!!! Shut up! Link to comment
Tommy Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 (edited) oky. girl power Nu te lasa tinere incalecat, n-ai vazut ca olderii s-au pus pe noi Faci drequ generatia de ras! Si-apoi femeile.. apai.. ele-s odihnite domnule.. Edited March 28, 2006 by Tommy Link to comment
steph Posted March 29, 2006 Author Share Posted March 29, 2006 (edited) odihnite? aici totusi o dam in altceva, vorba aia cu mintea odihnita, si nu e frumos. Edited March 29, 2006 by steph Link to comment
Tommy Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 Nu Steph, in sensul ca rezista mult Link to comment
iulia Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 Deci chiar aseara pe o straduta ingusta am stat vreo 3 minute ca sa faca unul o parcare laterala. Se misca intr-un stil de m-a facut si pe mine curioasa - ia sa vad, e fata sau nu? Surpriza...era baiat, cu o masina de firma care se misca fooooooaaaarte lent desi avea destul spatiu de manevra. Eu n-am parcat in stilul ala al lui niciodata (din contra as putea spune). Si totusi l-am lasat in pace, nu l-am claxonat, am stat si m-am uitat pe geam...de, si ei e ai nostri Daca vrei sa dai rapsunsuri unicat exista pm. Era o discutie din care tu n-ai inteles nimic, oricum nu era cazul. Nu cred ca esti oricum cel mai in masura sa dea lectii cum se foloseste pm-ul Daca ai alt gen de probleme te rog nu le mai pune aici Link to comment
steph Posted March 29, 2006 Author Share Posted March 29, 2006 Alt gen de probleme Cat despre tipul pe care l-ai vazut tu poate era travestit Link to comment
Senna Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 Recunosc ca eu sunt autorul parcarii. Sunt 2 motive pt care parchez asa, primul ar fi ca pe strada este un trafic intens si as incomoda daca as face o parcare din 3 miscari. Al doilea ar fi ca este chinuitor pt masina sa urc bordura cu roata virata la maxim stanga, in marsarier, la ultima manevra, cea de aliniere, asa ca am abordat o modalitate de parcare care protejeaza caseta de directie a masinii, caci e scumpa Link to comment
alx Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 caseta de directie e ieftina si rezistenta. justificarea asta nu tine... pt ce iti trebuie 3 miscari la parcarea laterala? deobicei e 1 singura necesara... Link to comment
Tommy Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 (edited) Hmm.. vad ca pe bancuri se fac teste barbatilor.. Cred ca femeile ar trebui sa faca asta: Cinci lucruri care iti necesita atentia se petrec in acelasi timp in apartamentul tau: 1. suna telefonul 2. plange copilul 3. cineva bate la usa 4. iti intinzi rufele afara si incepe sa ploua 5. nu ai inchis robinetul si apa incepe sa dea pe dinafara In ce ordine rezolvi problemele? Scrieti ordinea si vine si punctajul imediat. Edited March 29, 2006 by Tommy Link to comment
cristi.a Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 (edited) caseta de directie e ieftina si rezistenta. justificarea asta nu tine...pt ce iti trebuie 3 miscari la parcarea laterala? deobicei e 1 singura necesara... Dar nu si suficienta... fftopic: cum sterg un post??? Edited March 29, 2006 by cristi.a Link to comment
ileana Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 Cinci lucruri care iti necesita atentia se petrec in acelasi timp in apartamentul tau: 1. suna telefonul 2. plange copilul 3. cineva bate la usa 4. iti intinzi rufele afara si incepe sa ploua 5. nu ai inchis robinetul si apa incepe sa dea pe dinafara 5,2,1,3,4 Link to comment
iulia Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 Stai ca acum iti da verdictul - ce anume e mai important in viata ta )"> Link to comment
Tommy Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 Mai lasam poate mai sunt amatoare Vad Iulia ca te feresti Link to comment
Recommended Posts