MCojo Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 (edited) Doamnelor si domnilor, cel mai vechi Kalos din lume este... este... Edited April 22, 2006 by MCojo Link to comment
laurentziu83 Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Nu cumva e din modelele alea executate manual, cumparat cand inca era in stadiul de concept? Link to comment
Mircea Posted April 23, 2006 Share Posted April 23, 2006 Cred ca e cumparat mai degraba cand era in stadiul de woo racer si operat estetic ca sa iasa kalos )"> Link to comment
Florinut Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Ma poate ajuta cineva cu o traducere a instructiunilor de pe eticheta? E vorba de un articol fabricat 100% din Bamwole. Va multumesc frumos! Link to comment
migrosoft Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 (edited) Intr-o engleza mai de balta decat a mea, cred ca vrea sa spuna: -Se poate spala cu masini (hidrografice ?!?) la 40 gr. C; -Nu se vor utiliza inalbitori (decoloranti) si detergenti (?) care contin inalbitori; -Se poate practica, calcatul microtermal (pana) la temperatura de 110 gr. C; -Se poate usca la abur (?) folosind rulouri microtermale (?). Si apropo... corect (in germana) este BAUMWOLLE (bumbac). BAMWOLLE nu stiu ce inseamna... P.S. Sper ca textele respective nu sunt de pe Nubira ta... Edited April 25, 2006 by migrosoft Link to comment
mike.omega Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 -Se poate spala cu masini (hidrografice ?!?) la 40 gr. C; Cred ca se refera la masinile de spalat cu bule(made by Daewoo, cum am eu ) care de obicei spala cu apa rece Link to comment
Florinut Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 P.S. Sper ca textele respective nu sunt de pe Nubira ta... Pai a mea e Silver nu Golden, fie ea si Elephant! ) Link to comment
vio.p Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 (edited) De ce oare??? De ce oare??? Edited April 26, 2006 by viorem87 Link to comment
marius_eugen Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 Tommi , era vorba cu siguranta despre masini ... ca despre femei ... nimic nu e sigur . Sa o faci a ta ... ma refeream sa o modifici pe cat posibil , sa o personalizezi ... Ma gandesc eu acum , oare nu era mai simplu sa intrebi pe acel topic ... sau e mai usor aici , in lipsa de material ? Mie nu-mi vine sa cred ca Xenna l-a lovit sub centura pe Senna cu acele poze cu parcarea omului ! Ma faceti sa angajez vre-o echipa de detectivi ca tot nu au clienti si sa va bag la "spaima soselelor" pe aici ! Link to comment
Tommy Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 Stai ca nu pricep la ora asta Zi-mi despre ce era vorba. Link to comment
xenna Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 Mie nu-mi vine sa cred ca Xenna l-a lovit sub centura pe Senna cu acele poze cu parcarea omului ! Ma faceti sa angajez vre-o echipa de detectivi ca tot nu au clienti si sa va bag la "spaima soselelor" pe aici ! N-am lovit pe nimeni sub centura,de glume nu ai auzit ,sau tu nu stii ce sunt alea? Link to comment
Leutzu Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 Dar daca vrei poti sa-i ciocnesti azi ouale ca tot a fost pastele..un picior bine plasat insotit de traditionalul "Cristos a inviat" si ai rezolvat treaba cu lovitul sub centura. Link to comment
Brainiac Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 Doar o mentiune la ce a zis leuztu: traditionala urare ar trebui inlocuita cu ceva mai in ton cu gestul, ceva de genul "Un ou s-a spart!", la care se raspunde respectuos si fara rima "Corect. Mai e unul". Link to comment
Shenck Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 Asa, am nimerit topicul corect: Hai Steaua !!! Link to comment
Tommy Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 Pai au venit acasa aseara. Definitiv Link to comment
vio.p Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 Se pare ca avem concurenta la jucatu pe PS 2 ... Link to comment
marius_eugen Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 Gata , hai ca ati terminat si cu meciurile ! Furtuna intr-un pahar cu apa . Nu ma bucur ca si eu tot cu Steaua tineam , dar bine ca nu am microbul in sange ! Ca tot suntem la caterinca : cica ultima descoperire in materie de suspensii pneumatice este ca lasi cauciucurile desumflate pe la 1,2 atm si se rezolva cica toate problemele ! Cunoscatorii stie ! Link to comment
Tommy Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 Vezi ca omul se pricepe la masini. Link to comment
vio.p Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 (edited) Pentru doritori ... http://www.dinamovisti.ro/index/De_pe_mail...ublicitate.html Edited April 28, 2006 by viorem87 Link to comment
vio.p Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 (edited) Retea de tort:2 saruturi,50g mangaiere,50g dragoste,1 banana ,2 oua ,15min agitatie, un oftat ,o lingura de frisca ... Cine incearca??? Edited May 1, 2006 by vio.p Link to comment
ileana Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Eu am zis si o repet: ne trebe sectiune specializata in amor Link to comment
Senna Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 (edited) Pai pt amor exista site-uri specializate, de exemplu sentimente.ro. Recomand, incercati si nu veti regreta Edited May 1, 2006 by Senna Link to comment
Leutzu Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 acum depinde de preferinte...poate vrea cineva sa incerce www.gayclub.ro Link to comment
Recommended Posts