BogdanG Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 Si sa verifici daca esapamentu e negru, poate e dizel Link to comment
Brainiac Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 Pai atunci inseamna ca nu mai e a lui, daca e dizel, nu? "> Link to comment
alx Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 Mdeah, zicea el ca nu calareste diesel decat v6-uri... Link to comment
Maxx Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 Intr-un fel arata mai bine decat forumul nostru Caterinca insa este maxima ) http://www.lastun.lx.ro/modules.php?name=Forums Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 http://www.lastun.lx.ro/modules.php?name=F...wtopic&t=33 Hmmm... Eu sunt curios cati dintre posesorii de Lastun stiu de existenta Internetului. Link to comment
BogdanG Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 Eu sunt curios cite Latunuri mai exista ? Oare piese de schimb s-or mai gasi ? Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 (edited) Copilasi dragalasi, am citit despre MCV in draci, pe diferite site-uri, topicuri si tot nu m-am prins de unde vine Multi CONVIVIAL Vehicle. De ce dracu' i-au zis aia Convivial? Sapind mai adinc in problema, am gasit in limbile aferente noua: Engleza: convivial = vesel;de sarbatoare;sociabil;jovial Romana (DEX): CONVÍV, -Ă s.m. şi f. Comesean; invitat la masă. [< fr. convive, cf. it., lat. conviva]. CONVIVIÁL, -Ă adj. de conviv. (<engl. convivial) Asta ma duce cu gindul la faptul ca MCV-ul respectiv ori este o masina de socializat, ori de risul lumii, ori de invitat la nunti, botezuri, cumetrii pe roti, cu tot cu manelisti. Cind ziceam ca le-am vazut pe toate, am trait surpriza: pe linga noi a trecut si antiforma-formelor, vestitul MCV! Pentru mine va ramine Masina de Carat Varza! Acestea fiind zise, ma gindesc sa ma duc la OSIM sa-mi inregistrez denumirea, sa nu o fure zarzavagiii! Edited October 4, 2006 by Obi_wan_Kenobi Link to comment
NFS Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 cite Latunuri mai exista ? Au 44 de membri. Cred ca astea-s toate! ) Sa dea naiba... au 44 de membri si pe strada nu vezi nici un Lastun. Link to comment
hawkeye Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 Scuze pentru calitatea pozei dar a fost facuta din mers si mi s-a parut super amuzant. Link to comment
dreaQ Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 N-aveam ce face azi...a fost o zi de "caterinca".. Ma gandeam sa-mi fac un abonament... Link to comment
sebian Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 Ala e SIM-ul, pe care l-ai fotografiat matale? Link to comment
speedygonzales Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 (edited) Initial ma gandeam sa postez la "judetul cu cele mai proaste drmuri", dar linkul se refera la un drum din Rusia si m-ar fi tras operatori de urechi. Dupa parerea mea acest drum e de caterinca ( sau de zgroaza pentru cei care il folosesc). Moderatori pot muta postul unde considera ei ca is are locul, dar sa imi zica si mie unde. http://www.automarket.ro/stiri/cea-mai-pro...n-lume-915.html In comparatie cu acest drum toate drumurile importante de la noi sunt giugiuc Edited October 4, 2006 by sppedygonzales Link to comment
nrares Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 Mai caterinca decat ASTA nu poate fi decat ASTA Doamne in ce lume am ajuns sa traim Link to comment
laurentziu83 Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 http://www.protv.ro/stiri/divertisment/cum...vasta-cu-o.html Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Tiganca are dreptate: daca femeia nu ii da... Plus ca daca vaca arata mai apetisant decat nevasta-sa e vina lui? Link to comment
Tommy Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Din ciclul, ym-ul si serviciul.. ia uite ce au unii salvat: Cristiana: ieri in biserica nu mi-a venit sa cred cand o baba si-a aprinns foarte linistita tigarea... era sa-mi cada berea din mana!!!!!!!!!!)))))))))))))) Mesterul Manolea: hac, mi s-a varsta tuica Cristiana: [ras zgomotos] Mesterul Manolea: a ciocnit popa prea tare, ca se uita in decolteu la tine Cristiana: [ras zgomotos] Cristiana: [ras zgomotos] Mesterul Manolea: si eu dupa coorul tau Cristiana: [ras zgomotos] Mesterul Manolea: cand te-ai aplecat sa-ti ridici portjartiera ce iesea bine de sub fusta Cristiana: [ras zgomotos] Cristiana: nu era fusta Cristiana: era bluza mai lunga Cristiana: fusta o uitasem in barul in care am facut striptease Mesterul Manolea: de vis-a-vis de casa parohiala, de unde venea si popa de altfel de la sfintit Cristiana: ihim, sfintea cu rakiu Mesterul Manolea: si ti-a zis sa nu preacurvesti inainte de 12, ca el e in altar Cristiana: [ras zgomotos] Cristiana: si ce, nu se poate? Cristiana: aa, nu prea e spatiu Mesterul Manolea: spatiu e, dar vin babele sa pupe poala popii Cristiana: deci tre s-o facem in grup Mesterul Manolea: deci tre s-o faceti Cristiana: [ras zgomotos] Cristiana: doamne iarta-ma, numai tampenii zic Mesterul Manolea: ca pe maria magdalena, sa ungi picioarele popii pina sus cu untdelemn Cristiana: cu ulei de masaj Mesterul Manolea: si-apoi sa umpli indesat potrihiru Mesterul Manolea: pina de pe-afara pe toate partile Mesterul Manolea: atunci vei fi izbavita, amin Link to comment
laurentziu83 Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Dacia cu ambreiaj de 4 metri juma. http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...st&p=694181 Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Cineva sa explice! Bogdan? Link to comment
vio.p Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 (edited) Destepti dacioti ... ) taie antena ( Citiţi Post #1118 ) EU inteleg ca, Gainusha e varu membrului pufos, dar el nu prea e pufos Edited October 6, 2006 by vio.p Link to comment
Abram Burel Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 (edited) stiu ca este offtopic, dar stie cineva unde pot gasi becoleduri pentru proiectoare?... parca soclu H1... am o pereche de proiectoare mici mici cu becuri de 35 de W, asa le-am cumparat... sunt si cu sticla polarizata, verde-galben-albastrui, as vrea niste becuri mai puternice totusi... Mă simt al dracu' de flatat! P.S. Sublinierile de diverse feluri (sic!) îmi aparţin. Edited October 7, 2006 by Abram Burel Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 Ar trebui sa scrii la Academie sa se apuce de DOOM 3 ca au aparut cuvinte noi. (si sa mai lase counteru') Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 http://www.hotnews.ro/articol_57571-Top-10...-pentru-sex.htm Nu e trecut Espero pe acolo. Protestez. Link to comment
sebian Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 Incearca sa protestezi in parcare la Mall. Sunt foarte vigilenti paznicii de acolo si cu siguranta va apare si Espero in urmatorul top )"> ...cu golful a functionat, se pare Link to comment
Recommended Posts