Jump to content

CATERINCA

steph

Recommended Posts

Vezi, de aia Moshu merge cu copilul la intalniri :thumbl: (si eu, de altfel :D )
Multumesc Romulus. Iubesc copiii, si pe al meu in mod deosebit chiar daca e adult deja :redface:

> :) Moshu, vezi ca asa zicea si Michael Jackson acum cativa ani, si ai vazut ce a patit =))

burta...de porc? Ca la cum arata aia, cam burta de rinocer iaste :) ). Iar parul de pe burta e optional.

@ALEX - man, daca era burta mea, deschideam eu topic pe forumul dacia cu escalade- ti-zi dai seama. Asa, nici par pe piept nu (prea) am, nici cruce, nici lant (decat cainii mei au si vaca bunicii). Da nu-s mijto baietii, parca asteapta sa-i pozeze cineva- Doamne-fereste de vreo furtuna cu traznete... Cei de pe langa litoral - e nasol cand e furtuna pe la mare? Fulgera, trazneste? Sau tuna si-i aduna (pe ciumegii aia) hihi

Edited by Lucian M

:mrgreen: primita pe mail

"Pentru ca deja m-am saturat sa mi se ureze sa pasc fericit, sa ma craciun, magiun, neptun, suprapun cu sfintele sarbatori care sa-mi aduca fericirea cea de pe urma … eu va urez de pe acum ORICE FERICIT !!!!"

post-17-1166968030_thumb.jpg

Nu am modificat nimic in paint...era lipita cu autocolant si probabil niste copii binevoitori i-au dezlipit ce trebuia...pe partea cealalta scria noi ungem orice rotita...