Jump to content

CATERINCA

steph

Recommended Posts

mie cu motor 1.2 imi consuma cam 20 ron/80 km in afara. 1500 km/odo. Carrera 95.

Tot e bine că nu ne-ai dat consumul în steri/ mwh...

Sau vrei să ne verifici, să afli dacă ştim preţul unui litru de Carrera 95 şi dacă mai putem aplica regula de 3 simplă?

Până una alta, se pare că ai scos un consum de 7,35%...

cautam, bre, daca Tavi are probleme de sanatate si nu ne poate trata =))

Pt cei care imi gusta glumele:

Da, nu-i problem, am eu prieten atat stomatolog cat si tehnician dentar, mai ales. Imi da comision daca ii aduc clienti ;)

Edited by Senna

Imblanzitorul de femei (babe) post-6093-1180019933_thumb.jpg

Din ciclul "cu noi castigi mereu" post-6093-1180020020_thumb.jpg

...si...ca tot sunt la moda numerele preferentiale, poate ii da cineva si un autocolanu cu EU post-6093-1180020147_thumb.jpg

post-6093-1180020192_thumb.jpg post-6093-1180020261_thumb.jpg

Varza de lux... post-6093-1180020316_thumb.jpg

http://www.daciaclub.ro/AM-AGATAT-SI-EU-O-TIPA-t75889.html

Topicul a adunat in 2 zile peste 12.000 de accesari.

deranjati de succesul rasunator pe care l-a avut, moderatorii comunisti au inchis topic dupa topic iar userul a primit ulterior ban pana in anul 2034 din motive obscure si ascunse. Ancheta continua :scarpin:

Ai gresit forumul postand aici, moderatorii comunisti de aici nu permit denigrarea moderatorilor de pe alte forumuri ! Daca acolo ai primit doar suspend pe 27 de ani, aici se da suspend pe 9999 ani, ca mai mult nu permite contorul.

Edited by tolin
userul a primit ulterior ban pana in anul 2034 din motive obscure si ascunse.

Because you got high, Because you got high cu antidepresive :mrgreen:

L.E. Nu pot crede cum de iti mai arde de intrat pe net si alte forumuri , sa iti faci cont si sa mai postezi si la caterinca dupa ce iti moare tatal

Edited by uskt2005

Bre da vad ca e grele la stomac humorurile, omu a incercat si el sa-si omoare plictiseala, nu mi se pare sa fi pacatuit mai mult ca altii :)

Grele si cu barnele :)

Safu, iti incarc eu cartela sa-ti implinesti idila, vino joi la intalnire si-ti bag de 10 parai :)

Bre da vad ca e grele la stomac humorurile, omu a incercat si el sa-si omoare plictiseala, nu mi se pare sa fi pacatuit mai mult ca altii :)

Grele si cu barnele :)

Safu, iti incarc eu cartela sa-ti implinesti idila, vino joi la intalnire si-ti bag de 10 parai :)

OMU' CU TOYOTA mereu av gandi altfel decat ceilalti. Mersi de apreciere. :lavolan:

A fost o chestie de moment ce am facut acolo pe forum, nu reflecta in nici un fel realitatea mea cotidiaana. am vrut doar sa observ cat de incuiati sunt.

vomital nu e clona. dar baietii de acolo, din cele 200 de cunvinte continute in vocabularul lor,se pare ca au prins drag de unul singur in ultimele zile : "clona".

De ce nu am voie sa vorbesc despre moderatorii altor forumuri? e dreptul meu. esti cumva moderator pe mai multe forumuri?

Edited by DAN_DANIEL

Si...ce e cu opelul de la profilul tau?....tu parca aveai Dacie si tatal tau parca avea aro cu motor de toyota(RAV 4)...iti sugerez sa cauti pe alte forumuri omeni pe care sa-i prostesti...aici nu iti merge daca asta vrei sa faci

O zi buna

Edited by uskt2005