laurentziu83 Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 N-au scos placuta aia?! Las ca ma duc eu si o scot de acolo si o pun pe la Boema pe acolo )"> PS: nu te rade ca era sa te strig "vecine" p'aci pe forum Lasati bre tablita acolo...sunt satul de radare care stau in plin camp pe motiv de tablita de sfarsit de localitate. Link to comment
luck33ro Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Incepe fotbalul fratilor!!! Putina incalzire inainte?: http://video.google.com/videoplay?docid=-4...&plindex=23 Link to comment
andrew Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Pai pana la urma nu a mai fost declarat Palazu cartier rezidential? In orice caz... macar unora nu le bate vecinu` in teava de la calorifer cand dau muzica mai tare Link to comment
mike.omega Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 (edited) Cum draku sa nu fie cartier rezidential cand platesc impozit pentru Zona 1, adica zona centrala! Dar cum n-avem gaze(vine gazu pe teava la toamna) si canalizare ne-au scos de la Zona 0 ca era penibil sa n-ai asfalt dar sa platesti impozit cu caru! Edited July 19, 2007 by mike.omega Link to comment
rm.popa Posted July 21, 2007 Share Posted July 21, 2007 ... tatal tau este absorbit de orice vina fiind prins la mijloc teoretic si practic partial... whirlpool, nene... Link to comment
tolin Posted July 21, 2007 Share Posted July 21, 2007 Asa-i, are dreptate, toti sorbim ... Link to comment
sebian Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 (edited) In schimb comentariile sunt dementiale ) Edited July 24, 2007 by Sebian Link to comment
mike.omega Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Cam de asta nu ma duc eu la plaja Link to comment
Satori Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Si gratios balena se prabuseste in apa. Si gratios balena scoate bidoanele floscaite de sub tricou. Si gratios balena se plimba pe plaja. Si gratios balena culege scoici. Cand vorbeste, atunci iti dai seama. Asta e clar venita din matrice. "Ne-am plimbat alaturi de majoritatea persoanelor care au fost alaturi de noi". Link to comment
laurentziu83 Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Bine ca nu ma duc la mamaia in week-end. Se taie si bilete, ca la delfinariu, poza cu balena? Pana mea, cat scandal a iesit ca au pozat-o pe Britney Spears cu celulita dupa nastere, si e jumatate cat balerca asta, la noi a ajuns semn de mandrie sa-ti afisezi burta si k*ru cat mai mare. Link to comment
sebian Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Deci trebuie sa recunoasteti ca atunci cand isi ridica tricoul si ii pica laptaria in mare e totally priceless Link to comment
laurentziu83 Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 (edited) Sa ma mai uit odata, ca dupa primele 10 secunde de filmare am cedat si am inchis. LE: ce sadic esti bre Edited July 24, 2007 by laurentziu83 Link to comment
hawkeye Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 (edited) In Carrefour Baneasa, la raionul de apa minerala poti gasi orice altceva In partea din stanga se gasesc totusi cateva (4-5) bax-uri de apa minerala roua la 0.5L. Edited July 24, 2007 by hawkeye Link to comment
iulia Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Peste tot e la fel zilele astea. La Kaufland cica nu mai e nicio sticluta, si pana si Metro a ajuns deficitar pe apa plata/minerala. La toate hyper/supermarketurile e aceeasi problema. Doar pe la magazinele de cartier sa mai gasesti ceva. Link to comment
cuisor Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Same la Cora Militari. Rafturile goale, goale si la apa minerala si la apa plata. Noroc cu ""nonstopul"" de peste drum, unde era apa la discretie, cel putin apa minerala. Link to comment
VAXXi Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 La Metro Ploiesti mai era doar Dorna plata la 2 litri. Link to comment
Mircea Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Ce caterinca uscata de vreo 10 posturi incoace... Link to comment
sebian Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Care bre? ca a mea, cu milky lady nu e deloc uscata Link to comment
Tommy Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Pe asa vreme.. doar sa se impiedice vreo una in bugs bunny.. Link to comment
VAXXi Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Inmormantare tiganeasca, cica. Interesant e ca sunt obiceiuri preluate de la egipteni, daca tin eu bine minte Link to comment
laurentziu83 Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 (edited) Si unde e ingropat bulibasa? Ca mi-as mobila si eu dormitorul... Inteleg ideea, sa-i reproduca dormitorul, da de ce tre sa stea sicriul de lemn pe saltea relaxa si mortu pe cearceaful din sicriu si direct pe lemn. Barem puneau mortul direct in pat cu telecomanda in mana, doar e de 1000 de ori mai confortabil patul decat un sicriu. LE: ala e mortu din sicriu? ca nu ma prind... LLE: pendula aia merge? Se aude din mormant "ding-dang" ? I-au tras curent sa functioneste dividiul, plasmile si veoizili? Edited July 25, 2007 by laurentziu83 Link to comment
Recommended Posts