dreaQ Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Am vazut poza asta cu tico de vreo 3-4 ori aici pe forum. Tu o pui ca sa faci caterinca de noi? > Link to comment
Lucian M Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 La caminul studentesc al Universitatii din Bacau- pe usa de la baie: Link to comment
alx Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 baiatul m-a facut sa cred ca am sanse, dar vai... Dar VAI, ce-avem aici... e un audi a sez... dar vai, are si 2.5 tedei pe spate, dar vai... Link to comment
CARABUSU Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Ce credeti ca a vazut azi ochisorul meu? O masina de politie de la rurala cu DETECTOR DE RADAR ,am vazut bine,nu era telecomanda de la girofar,era detector. Link to comment
naylui Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 (edited) drifturi ... Edited September 5, 2007 by naylui Link to comment
aiptek Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 @CARABUSU, detector pentru ce?Sa nu ii prinda superiorii cu radarul? Link to comment
CARABUSU Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Posibil,dar detector de radar era,daca-l mai vad fac si o poza daca nu ma vede organu`. Link to comment
dreaQ Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 (edited) Poate ati primit pe mail chestia asta. Unu trimite o atentionare la firma de leasing... de_la_un_client.pdf Edited September 6, 2007 by dreaQ Link to comment
Lucian M Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Aia cu "mama mi-a zis..." a fost dementiala... Link to comment
VAXXi Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Raspundem cititorilor (sa nu mai zica nimeni ca nu e cu tenta auto !): Reala: Link to comment
Bel_Ze-but Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Raspundem cititorilor (sa nu mai zica nimeni ca nu e cu tenta auto !): Cred ca in urma raspunsului s-a imbracat si ea cu hainele lu barbat-su si s-a apucat de mecanica... (Articolul e demential - imi pare rau ca momentan is singur si n-am cui sa il arat, sa nu mai ranjesc solo...) Link to comment
Senna Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 (edited) Iata ce a patit duminica un Golf pt ca a fost parcat necorespunzator in statiunea Mamaia, pe aleea dintre plaja si hoteluri Nu am apucat sa ma dumiresc ce era acea substanta rosie care colora servetelele folosite caci a aparut proprietarul; cred ca omu' a fugit direct la spalatorie Edited September 6, 2007 by Senna Link to comment
sebian Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 jmeker de b00cale...bleah...bine i-au facut Link to comment
alx Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Reala: Langa mine pe Brezoianu e Strada unde am invatat sa merg pe bicicleta... WTF? Link to comment
rm.popa Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Placutele stradale ale campaniei „De ce iubim Bucurestiul?“ sint montate ilegal, potrivit Primariei Sectorului 2. Regia de Apa a Bucurestiului risca sa primeasca o amenda cuprinsa intre 1.000 si 100.000 de euro pentru montarea ilegala de placute stradale care nu definesc denumirea arterelor, acestea avind diferite mesaje inscriptionate: „Aici am busit masina lui tata“, „Aceasta este banca unde am cunoscut-o pe Fifi“. Ele fac parte din campania „De ce iubim Bucurestiul“, initiata de Apa Nova. Primarul Sectorului 2, Neculai Ontanu, a dispus ieri somarea Societatii Apa Nova SA ca in termen de 24 de ore sa inlature placutele amplasate in regim neautorizat in sectorul 2. Dupa expirarea acestui termen, edilul sectorului 2 a avertizat ca va sanctiona contraventional regia de apa. Ontanu sustine ca placutele doar incurca bucurestenii prin mesajele cu care sint inscriptionate. Cotidianul, 06.09.2007 Link to comment
florin_pch Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Daca placutele ar fi plasate langa placuta originala, n-ar fi nici o problema. Primaria ne considera poate batuti in cap. Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Bai nene, dintre fetele pe care le-am pupat pe Eminescu, pe niciuna nu o chema Mimi. Pe 2 Mai e un bilboard pe vreo 3 etaje: "Aici am fost la o petrecere beton". Link to comment
florin_pch Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Mai e in toaletele unor baruri "Aici am facut-o pe Nicoleta sa tipe de placere." Asta mi se pare cea mai reusita. E facuta in asa fel incat sa para scrisa cu un marker iar literele care se repeta sunt diferite astfel incat este exclusa ipoteza unui font. Initial m-a pacalit si am fost dezamagit sa gasesc aceeasi reclama in alt bar Link to comment
Satori Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Ce vrei? A tipat Nicoleta in amandoua! Link to comment
Brainiac Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Da, dar el nu fusese decat intr-una. Deci...cine i-a pus-o lu' Nicole in a doua toaleta? Link to comment
florin_pch Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Pai incet, incet, sper s-o prind pe Nicoleta in flagrant. Link to comment
Brainiac Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Eu sper s-o prind in buda. Singura Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Tu te duci la femei? Link to comment
Recommended Posts