Jump to content

CATERINCA

steph

Recommended Posts

baiatul m-a facut sa cred ca am sanse, dar vai...

Dar VAI, ce-avem aici... e un audi a sez... dar vai, are si 2.5 tedei pe spate, dar vai...

Raspundem cititorilor (sa nu mai zica nimeni ca nu e cu tenta auto !):

Cred ca in urma raspunsului s-a imbracat si ea cu hainele lu barbat-su si s-a apucat de mecanica...

(Articolul e demential - imi pare rau ca momentan is singur si n-am cui sa il arat, sa nu mai ranjesc solo...)

Iata ce a patit duminica un Golf pt ca a fost parcat necorespunzator in statiunea Mamaia, pe aleea dintre plaja si hoteluri :grumpy: Nu am apucat sa ma dumiresc ce era acea substanta rosie care colora servetelele folosite caci a aparut proprietarul; cred ca omu' a fugit direct la spalatorie :dizzy:

post-498-1189086711_thumb.jpg

post-498-1189086765_thumb.jpg

post-498-1189086786_thumb.jpg

post-498-1189086804_thumb.jpg

post-498-1189086821_thumb.jpg

post-498-1189086834_thumb.jpg

Edited by Senna

Placutele stradale ale campaniei „De ce iubim Bucurestiul?“ sint montate ilegal, potrivit Primariei Sectorului 2.

Regia de Apa a Bucurestiului risca sa primeasca o amenda cuprinsa intre 1.000 si 100.000 de euro pentru montarea ilegala de placute stradale care nu definesc denumirea arterelor, acestea avind diferite mesaje inscriptionate: „Aici am busit masina lui tata“, „Aceasta este banca unde am cunoscut-o pe Fifi“. Ele fac parte din campania „De ce iubim Bucurestiul“, initiata de Apa Nova. Primarul Sectorului 2, Neculai Ontanu, a dispus ieri somarea Societatii Apa Nova SA ca in termen de 24 de ore sa inlature placutele amplasate in regim neautorizat in sectorul 2. Dupa expirarea acestui termen, edilul sectorului 2 a avertizat ca va sanctiona contraventional regia de apa. Ontanu sustine ca placutele doar incurca bucurestenii prin mesajele cu care sint inscriptionate.

Cotidianul, 06.09.2007

Mai e in toaletele unor baruri "Aici am facut-o pe Nicoleta sa tipe de placere." Asta mi se pare cea mai reusita. E facuta in asa fel incat sa para scrisa cu un marker iar literele care se repeta sunt diferite astfel incat este exclusa ipoteza unui font. Initial m-a pacalit si am fost dezamagit sa gasesc aceeasi reclama in alt bar :(