luck33ro Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Eu la cate banuri am la activ cred ca am fost deconspirat...demulticel Link to comment
Lucian M Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Deci, m-ati ciuruit... eu nu mai inteleg nimic: e vorba de pedale, de bile, de rulmenti, de masoni, de masochisti, banuri sau baruri? Nu de alta, se mai uita cineva peste topic si zice ca unii planuiesc ceva. Pana la urma: bicicleta aia cadou are pedale sau rotite ajutatoare? Link to comment
laurentziu83 Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 (edited) Din tot ce ai zis tu, Luciane, eu zic ca de sex e vorba, toate elementele au asta in comun. Edited September 28, 2007 by laurentziu83 Link to comment
Lucian M Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 (edited) Laur- care Lucian, ca aici e conspiratie, ai uitat?! LE: matale devii serios chiar la "Caterinca"?! Vezi ca esti ontopic. Edited September 28, 2007 by Lucian M Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Eu nu m-as baga la sex intre atati Luciani. Sa fie acolo, la ei! Link to comment
laurentziu83 Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Deci, m-ati ciuruit...eu nu mai inteleg nimic: e vorba de pedale, de bile, de rulmenti, de masoni, de masochisti, banuri sau baruri? Nu de alta, se mai uita cineva peste topic si zice ca unii planuiesc ceva. Pana la urma: bicicleta aia cadou are pedale sau rotite ajutatoare? Chiar nu vezi legatura cu Secsu'? Ma stii pe mine serios la dintr-astea? Link to comment
Lucian M Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Ferit-a sfantu'.... Link to comment
VAXXi Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Simplu bre, e totul tehnic: cand ai chef de o pedala, te urci in masina care merge pe rulmenti cu bile, eviti masonii, arunci banuri prin baruri, ai grija sa nu nimeresti masochisti (decat daca preferi, deh, fiecare cu ce ii place) ! In alta ordine de idei, a venit sezonul de tulburel: Link to comment
laurentziu83 Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 In alta ordine de idei, a venit sezonul de tulburel: Valeuu, sa se faca Molanu', se deschide sezonul la omoruri. S"> Link to comment
iulia Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Ticalosul meu sta curatel in parcare [.....] si asteapta sa fie luat de nevasta. Ce soarta buna are, cand alte masini se vand, el se marita Da' credeam ca e totusi de genul masculin... Link to comment
Jinx Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 ce parere aveti de cum asfalteaza baietii strazile in zona chibrit prin spatele blocurilor Link to comment
dreaQ Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 (edited) In liceu imi zice un coleg: hai ma ii zugravim lu' un tigan o garsoniera sa mergem la mare. Zic OK. Ajungem acolo tiganu e greu sifonieru zugraviti pe langa el I-am aplicat rozul pe perete pe langa sifoner si inca un pat si gata. Bani ne-a dat mai putini a zis ca ne da cat am vorbit doar daca ne si f***te. Am luat banu si am fugit. Asa si astia cu strada. Au turnat pe langa masina. Edited October 2, 2007 by dreaQ Link to comment
alx Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Bai nene si nu ati pus si voi curu' la bataie? Ce uameni! Link to comment
laurentziu83 Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 In liceu imi zice un coleg: hai ma ii zugravim lu' un tigan o garsoniera sa mergem la mare. Zic OK. Ajungem acolo tiganu e greu sifonieru zugraviti pe langa el I-am aplicat rozul pe perete pe langa sifoner si inca un pat si gata. Bani ne-a dat mai putini a zis ca ne da cat am vorbit doar daca ne si f***te. Am luat banu si am fugit. Asa si astia cu strada. Au turnat pe langa masina. Cumva roz bombon? Link to comment
Satori Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Vrea cineva un Civic? http://atlanta.craigslist.org/car/408063146.html Link to comment
dreaQ Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Cumva roz bombon? Tu esti bre nea' tamango... Link to comment
lucs Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 @Jinx - foarte reusita poza ! Am s-o trimit unui prieten care se ocupa cu asfaltari >- ! Dar tipul cu Peugeot-ul n-o fi fost amendat ? Link to comment
dreaQ Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 N-a fost amendat ca el a turnat asfaltul Link to comment
zeneseu Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 (edited) Ce aveti mai cu asfaltarea aia? Mie mi se pare complet normala. Stiti voi o modalitate mai buna de a-ti delimita locul de parcare? Nu cred Edited October 3, 2007 by BH ZNS Link to comment
Jinx Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 @Jinx - foarte reusita poza ! Am s-o trimit unui prieten care se ocupa cu asfaltari >- !Dar tipul cu Peugeot-ul n-o fi fost amendat ? stiu eu daca o fi fost amendat..Masina e groaznic de prafuita deci probabil ca sta de ceva timp acolo..dar totusi nu e o lada sau un lastun care sa fie parasit.. si de sifonier stiu si eu cum e..asa stergeam eu praful cand eram mic..nu dadeam la o parte obiecte de pe mobila.. Vrea cineva un Civic? http://atlanta.craigslist.org/car/408063146.html ce se intampla cand ajunge la 999999? Link to comment
naylui Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 (edited) ce se intampla cand ajunge la 999999? O ia de la zero , si ti-o vinde virgina la 20-30000 km e mai simplu sa dai km-traju' inainte... Edited October 3, 2007 by naylui Link to comment
laurentziu83 Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 (edited) 2300 de coco...54 de milioane...ieftina...cat o dacie din 98 In Romania s-ar vinde in 5 minute la pretul asta, in SUA sta de o luna jumate. Aaa, poate n-ati citit bine, sunt 939.000 de MILE, adica vreo 1.5 milioane de kilometri europeni. Edited October 4, 2007 by Satori Link to comment
Recommended Posts