Jump to content

CATERINCA

steph

Recommended Posts

Pafnutie, tura viitoare cand se pierde animalu' si or sa fie si noroaie, am sa te chem cu salupa. Asa, ai sa te convingi ce inseamna nevoia.

LE: mi-o dat una add pe mess aseara si azi trimite mesaje:

andreisa smechera (11/3/2007 7:50:06 PM): : cine e catine pana la morte sa uite la meci va rog al 8 sumate ca joca dinamo craiova????scuze de masssssss
andreisa smechera (11/3/2007 1:15:12 PM): cine mai da si mie conferinta plizzzzzzzzzzzzz

Inca un candidat acerb la lista de spam si ignore... al paispelea...

Edited by Lucian M

Pai ce goange mai nene? Sa aflam daca e eleva de a lui sau nu? Am si eu o lista de ignore de la elevii mei, deja refuleaza, am aproape 30 de iduri de la elevi in ignore. Nu de alta dar ma streseaza enorm . Luciane, la cine ai dat nota mica de te streseaza pe mess? Hai ca deja avem o pista in identificarea faptasului :tongue:

Neah, cred ca a gasit pe net id-ul meu si i-a dat add. Oricum, a primit ignore. Foarte sictirita, tipa a spus ca nu ma cunoaste si ca n-are timp. Si m-am inselat, e "abia" nr. 13 (nu m-am uitat eu bine). Si inca ceva- nu am dat id-ul meu elevilor. E destul ca imi stiu nr de telefon si ei nu fac abuz de asta. Da, la tara mai exista rusine si respect. Cat de cat.

Oricum, oricine e binevenit in lista mea de ignore... nici nu tre sa se straduiasca prea tare. Nu stiu eu in lista cui de ignore oi fi...

Dragos, da de ce le-ai dat copiilor id-ul de ymsg? Taaare n-ai ce face...

Tu ce crezi?!

La varsta si statutul meu, nu-mi mai arde de prostii. In ultimul timp, abia am timp sa ma odihnesc. Alerg sa fac un ban, nu-mi arde de pustoaice.

Edited by Lucian M

Paii:

1. "Fomei care vor sa si-o traga cu ratati... "" e o jignire total gratuita, deci ceva il deranjaza pe dansul

2. Nu m-ar deranja sa fiu numit ratat, daca in felul asta imi dublez "achizitiile", de pe net sau din afara lui :P

...iar din reactia dvs. imi pare ca si dvs. sunteti insurat...e un fel de lege nescris a barbatilor insurati, de a se ajuta reciproc in caz de atac al burlacilor, nu? :P