Jump to content

CATERINCA

steph

Recommended Posts

mai puiim mei ce draq o fi si kestia asta cu loviturile cum draq ai reusit!?...UIte hai sa-ti zic cum a fost la Autonet !Parerea mea se poate si mai bine insa tot parerea mea NU MA ASTEPTAM SA FIE ATRATA DE BINE !..Cam asta e !!Insa dk are du-te la tipul asta de-i zice Dan LASZLO si vb cu el ..NU I_AM DAT NIOMIC !!!(inainte) si nu am dat nicmic la nimeni inatinte mi s-a parut incredibila probitate pro a acestui DOMN!!!....

Sa ter uiti la vasul de likid pentru strgatoare ca mie si ala mi s-a bulit!!!

Cred ca ti-au crescut niste taste in plus pe sub unghii =))

Edited by andrei_ics_ics_el

Evident caterinca era ca nu cred ca era vb despre Maximus. In plus, asta avea prietena :) )

Tare explicatia data: „Cauza accidentului o reprezinta neatentia in conducere si faptul ca pasagera din dreapta a tras dreapta de volan".

Cat despre cei ce au patit-o, imi pare rau!

Nu e asta, e vorba de maximus- ca si el (adica parintii lui) are logan. Baiestii de pe sp au se intrebau daca maximus are/nu are prietena, masina, viata privata etc (el sta non-spot pe net preamarind loganu'), iar dupa faza cu accidentul (auzi, sa traga prietena de volan...=) - ce poveste de prost gust, mare minciuna), unii s-au gantit ca in loganu rosu era era el.