Jump to content

CATERINCA

steph

Recommended Posts

va invit personal sa ne vizitati aceste superb magazin cu produse electronice si electrocasnice, telefoane mobile,masini etc.

Sunt mai tari ca Metro & Co...oferta de oferta, frate, n-am ce zice =)) Mai ramanea sa-ti ceara codul de pe o cartela Orange de 15 euro si sa mai zica "Sunt un hot"

Edited by andrei_ics_ics_el

Roacherii astia intai s-ar regula si dup'aia si-ar taia gaturile reciproc ca sa se reguleze si pe lumea ailalta :mrgreen:

Mortali aia cu caredrala gotica, sunet de orga, respectiv cimitir. Mai ramaneau sa spuna de bancheta din spate a Loganului si gata fantezia ;)

Ma rog, una e o parere formata in doua zile si alta o parere formata in doi ani.

Oricum, indubitabil si incontestabil, cea mai tare tara din Europa la capitolul asta e Scotia. E tara perfecta in care sa fii nevasta. Poti sa fii sigura ca barbatu' n-are dupa ce sa suceasca gatu' pe strada... :)

Fratilor, parca aici am vazut linkul ala catre filmuletul de pe youtube cu moldovenii aia cu "Ce faaaaaci?"...parca ciobani sau cam asa ceva. Il mai stiti care e?

search dupa "bere budai"

Mă rog... acolo e o problemă pe linia de fabricaţie a circuitului dintre volan şi scaun.

Acum că s-a-ntâmplat ca fericitul posesor al (scurt)circuitului în cauză să fie şi un (ne)fericit posesor al unui cazan, probabil că nu e deloc o întâmplare.

În orice caz, asta e din categoria "blonde sub acoperire". Cum dracu' or lua specimenele astea permis?? E nepermis... părerea mea!