VAXXi Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 Un citat dintr-un post de pe Softpedia, care pe mine m-a amuzat teribil. E vorba de stilul de predare din Politehnica: Încerc un mic exemplu propriu care nu e deplasat ci foarte sugestiv:Presupunem că elevii nu ar cunoaşte jocul de fotbal iar profesorul ar trebui să-i înveţe acest joc. Cazul A - profesor normal. Cazul B - profesor UPB A) Profesorul invită studenţii pe stadion, le arată un meci în desfăşurare, spune: "uite, cei îmbrăcaţi în alb sunt în aceeaşi echipă, ei încearcă să ducă mingea spre poarta celor în roşu. Iată, pasează jucătorul X acum Y l-a lovit este fault etc. B ) Stilul politehnist: Profesorul n-a văzut în viaţa lui un meci de fotbal, nu-i duce pe stadion pentru că nici nu există aşa ceva, nu are ce să le arăte, nici el n-a jucat vreodată etc. Îi pune să scrie: jocul de fotbal constituie un ansamblu de deplasări în interiorul unui spaţiu de formă geometrică bine definită - dreptunghi. În desfăşurarea jocului, un corp sferoidal de masa 1,4Kg primeşte impulsuri mecanice produse de participanţii activi. Numărul participanţilor activi la joc (numiţi şi jucători) este 22 însă există şi 5 pasivi care fac excepţie de la regulă. Considerăm participant pasiv, acea persoană care nu intenţionează să aplice impulsuri asupra corpului sferic ci înceacă să evite impactul cu acest corp dar rămâne totuşi la o distanţă minimă (variabilă) de acest corp pentru a urmări desfăşurarea evenimentelor. Link to comment
Tommy Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 (edited) Curaj, curaj... Mircea : esti profi ! mai da-mi cateva detalii dar asa , ca ptr ... .. UN DOBITOC ? Sorry, dar nu m-am putut abtine Edited April 9, 2008 by Tommy Link to comment
Lucian M Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 (edited) Ei, si tu acuma... cat de cretina... Pai extrem de cretina, daca se lauda cu asa chestii. Da eu nu-s lamurit- tipa ia antidepresive in mod constant?! Sper ca nu e aia cu batic si vesta gri . Edited April 9, 2008 by Lucian M Link to comment
VAXXi Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 Daca vad poza asta manelistii de la noi, isi baga unghia de la degetul mic in jugulara Link to comment
Lucian M Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 Ai de capu' meu- daca asta cade-n apa- il trag la fund ghiulurile si lanturile. De dentitie nici nu aduc vorba- o sa fie subiect de explorare pentru cautatorii de aur . Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Cat de cretina poate fi asta? E emo. Link to comment
Aty Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Pentru cheliosi si nu numai... http://www.trilulilu.ro/Fandorin/ecd2c050a674bf Link to comment
Dj_Dark Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Au schimbat-o mai nou, cu alte vorbe, acelasi stil Link to comment
andrei_xxl Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Oh, voi, glumetilor...pletosilor... Link to comment
ileana Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 (edited) Vezi ca mai e postata o data poza asta, pe topicul ala cu femeile la volan. Edited April 10, 2008 by ileana Link to comment
Aty Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 E...si acum sa va vad ...care se mai duce la farmacie sa ceara foltene Link to comment
john Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Vezi ca mai e postata o data poza asta, pe topicul ala cu femeile la volan. Pai de acolo am luat-o ) Glumesc..nu am vazut-o acolo. Link to comment
Cumnatu Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Uitati-va la poza. Nu are fite nu ? Link to comment
andrei_xxl Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Zici ca e un prieten d'al meu, tot la d'astea "originale" o arde si el Link to comment
rm.popa Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Poza de mai jos nu e prea clară, dar să vă traduc: "Preţ cu reducere: 40,14 Preţ întreg: 12,65" Vândut în România... Link to comment
Cumnatu Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Asta e mai rau decat lusrele mele ! Link to comment
Cumnatu Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Am dat ieri un anunt cu vanzare 3 lustre si suma preturilor lor era mai MICA decat oferta la pachet. Adica invers fata de cum trebuuia sa fie. Link to comment
rm.popa Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Păi ce faci, cumnate, te-ai apucat de... vândut? Link to comment
Recommended Posts