VFX Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Pai de cand s-a taiat bugetul la benzina...o lasa mai usor cu donatu'... Link to comment
Cumnatu Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Nu are mai legatura, dar sti cum sunt femeile, vor sa stoarca toti $ din orice. Si cum eu sunt cam sub papuc ... Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 Un citat dintr-un post de pe Softpedia, care pe mine m-a amuzat teribil. E vorba de stilul de predare din Politehnica: Legat de problema asta, mi-am adus aminte acum (cand postasei prima data de abia ma trezisem din somn) de un mic filmulet pe care l-am facut cu telefonul in timpul unui curs din anul 5. 5, 4, 3, 2, 1... Cursul de RNRF (Retele neurale si recunoasterea formelor): Enjoy! Link to comment
VAXXi Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 Mic copil! la noi a venit unul la curs, ranga de mahmur/beat (cine stie), s-a asezat in scaun, a inceput cursul, a alunecat si s-a intins pe 3 scaune pana la urma, a adormit, a cazut, s-a trezit, a dat la boboci, si cand profa a cerut ajutor sa-l scoata din sala (si mai era si ditamai matahala de om) a inceput sa urle ca el vrea sa stea la curs, ca ce-i asta, ca nu se poate asa ceva. Cata dedicatie academica Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 Povesti pescaresti, domne! Dovada, dovada!!!! Arata-mi dovada! Link to comment
EM!L Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 Ruda mai mica de-a astuia? http://www.youtube.com/watch?v=PVY96O8Z6nA ) Link to comment
rm.popa Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 Puţin scos din context: /.../ cand o uzi nu ca intra la apa sau ceva dar nu mai sta intinsa, o strangi in pumn : si ai o senzatie scarboasa rau cand e uda, zici ca e batista cu muci . Link to comment
george03 Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=rBObIF80BTo...feature=related Link to comment
Cumnatu Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Sa mor daca macar m-a facut sa zambesc. Au fost ceva, s-au dus. Acum pur si simplu sunt patetici. De ce trebuie sa se scalambaie ca toti retarzii ? Poate are efect la copii fffff mici. Iar versurile sunt... jenante , aproape la fel de jenante ca si aplauzele false. Link to comment
andrei_xxl Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Mie unul mi-au placut alea vechi cu Garcea si Crapu si Menumorut. Dar de cand au inceput-o cu ProTv-ul au smantanit-o urat de tot. Pur si simplu glume seci scoase pe banda rulanta. Link to comment
george03 Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Pentru mine, Vacanta Mare raman cei pe care ii vedeam in fiecare seara in Costinesti, la terenurile de tenis, dand spectacole (aproape) gratis ... in vara lui 1990. Cam din ora in ora, unul dintre ei lua o palarie si se plimba printre spectatori si strangea bani. Nu primeai nici macar o privire stamba in caz ca nu dadeai. I-am mai vazut 2-3 ani mai tarziu, deja dadeau spectacole la teatrul de vara ... nu mai aveau acelasi farmec. Iar de cand au inceput cu protv-ul ... Link to comment
EM!L Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 (edited) Umorul lor (mai bine zis acel umor de calitate, umor ce prindea la publicul larg) s-a stins odata cu Dan Sava . L.E Mie unul mi-au placut alea vechi cu Garcea si Crapu si Menumorut. Super au fost (dupa parerea mea) si "albumele" : Salutari din balamuc, Beatman Forever, Sticla cu 3 capace, Vampiri in izmene, Tanar si ne-a linistit, Proasta norocului, Sex O'clock, Lectia de umor, Toamna Mitocanilor... Multe din ele sunt de la inceputuri si lumea nu le stie... Edited April 13, 2008 by EM!L Link to comment
andrew Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 (edited) Prea mult internet dauneaza grav sanatatii copiilor: "Mesaj auzi mai .. noi fi ieu emo dar .. ce dreaq ai q iei?? aja si dak am scris cva aja qm imi plek vine qm ar fii ?aja? ins cas ?analfabeta? [dupa cum spui u]??? traiesc si ieu intrun cartier plini de manelisti si stiu qm ie cand se uita la tne k la felu` 14 .. si vb de park nar mai fi vazut asa cva .. da` stii qm e.. fiecare q opinia lor .. dar nam mai pomenit pe nimeni care sa faca si un site despre asa cva .. oricum .. esti varza .. niki macar nu cred k sh ce inseamna q adevarat emo .. si intrat si u pe emo-kids.com si ai dat copy-paste ? > > > .. hate you .. .. " Mesajul a fost preluat de pe blogul lui ARHI Ma dor ochii! Edited April 14, 2008 by andrew Link to comment
andrew Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Eu m-am pierdut aici: "qm ar fii “aja“ ins cas" Link to comment
Immortal Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 N-apareau ghilimele si-am zis ca te'ai dat pe 'irc style' in spiritu'... topicei. Nah, aia nu poate patrunde retina ochiului meu... Link to comment
stryder Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 (edited) sa aveti o lamaie langa voi, poate va vine greata ) > edit: asta e si mai si http://dob.ro/TV/76/Crainic-gay-vede-gandac,-fataaaa Edited April 14, 2008 by stryder Link to comment
john Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Pastrati juma' de lamaie si pentru asta: http://www.youtube.com/watch?v=8yKQoAxQwlY...feature=related Cica vrea revansa Link to comment
Cartieru Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Ceva tare la care am ras de am lesinat ) ) ) http://www.youtube.com/watch?v=bJpBN3sxNEM v-a placut? ) Link to comment
Cumnatu Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showt...mp;#entry265785 postul 67 poza atasata : vin si fantome la intalnire ? Link to comment
ileana Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Parca seamana cu cineva, dar nu-mi dau seama cu cine Link to comment
VFX Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 (edited) Timp de expunere. Edited April 15, 2008 by s0r|n3l Link to comment
Recommended Posts