Jump to content

CATERINCA

steph

Recommended Posts

1. Pentru pescarii amatori de nou :P

2. Pentru posesorii de legantza ...

gresit ... e vb de lanos =))

Nu pricep de ce a pus cerculetele

sa zica ca are mult multe guri de evacuare.

Nu pricep de ce a pus cerculetele

Parca sunt cerculete din alea din jurul spoturilor. Pai cui ii mai ajung doar 2 proiectoare in fata?

Or fi Hella si omu' face offroad cu spatele =))

Edited by andrei_xxl

Ala nu-i becu de ceata!. Becul de ceata e situat simetric cu cel de marsarier, care dupa cum vezi e situat mai spre exterior. ;)

Ce vezi tu acolo... cred ca e mai degraba o reflexie. Trebuia sa mai faci o poza si din alt unghi.

Daca Apocalyptica s-au apucat de cantat Metallica la violoncel ... mai treaca mearga ... ia vedeti in link cum e sa canti "Nothing else matters" la ... acordeon si vioara :) )

Edited by george03

Poate nu am voie sa pun un link catre un forum concurent, dar mi s-a parut foarte spumos dialogul intre cei 2 forumisti, dintre care unul este membru si aici! Cititi "disputa" lor de la postul 10, pana pe la 14.

http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=400126

Spor

LE: si postul 35 tot de acolo este absolut bestial, asta exemplu de moderare! No offence.

Edited by nic_otava
Sa vad eu un Bemeweu facand ASA CEVA ca il mananc

SUoper prezentare : http://www.truthaboutsmart.co.uk/

Geniala prezentarea, m-a amuzat. Plus ca pt 2 minute am vorbit pe mess cu cineva si s-a auzit vocea tipului raspunzand la telefon si spunand ca n-are timp de intalniri,ca face prezentarea smartului. Foarte tare :D . N-am inteles insa cum adica "automated manual gear box", cum "automatizezi" o cutie de viteze, fara sa o faci "automatic"?