Jump to content

CATERINCA

steph

Recommended Posts

Cum tocmai am golit cardul telefonului, hai sa va mai prezint si voua niste ... tipi tari !

Pentru inceput, cum tot se plingea cineva de soferii de Bucuresti si ne spunea cit de bine se circula prin Constanta, iata cistigatorul: din rasa "Marele Bizon" de la malul ... marii :

img_07.jpg

Dupa plecarea lui, se putea vedea mai bine rezultatul tentativei de off-road: ornamentul din preajma copacului a fost distrus, se observa putin sub masina

img_08.jpg

Daca s-a tot facut misto pina acum de Logan, in poza urmatoare se pot vedea clar aptitudinile lui de caraus. Nu se vede prea bine dar masina era plina tot cu obiecte de genul celor de pe portbagaj

img_05.jpg

Ca sa nu fiu acuzat de discriminare, iata ca si cu Chevrolet se pot cara diverse obiecte lungi:

img_02.jpg

img_03.jpg

Si in final, un sfat !

img_01.jpg

N-am teveu aici, l-am vândut să iau droguri =))

L-am văzut zilele trecute, dimineaţa în reluare, "silit" de împrejurări fiind. Printre alte aberaţii a zis şi o povestioară care m-a amuzat la maxim...(cred că mergea la bancuri asta):

În timpu' comunismului, era o mândră de la tevere ce se plimba cu microfonu' prin aprozare să "dovedească" faptul că sunt lipsuri din cauza oamenilor care fac provizii... O tipă, am dedus eu, ceva în genul ăstora de merg acu' prin cluburi şi zbiară în microfoane să se audă cu "vedetele" (gen... "3 în paula mea")...

Vede un domn, distins, elegant, impunător, cu 2 pungi mari de măsline şi cu vocea ei enervantă şi isterică "sare" pe el: "De ce aţi luat 2 pungi de măsline, de ce aţi luat 2?"

La fel de serios şi impunător, cu o voce gravă domnul răspunde:"Ca să mi le bag în c*r!!!"

După câteva momente de "uluială", duduia revine, cu aceeaşi voce enervantă:"Păi cum adică să vi le băgaţi în c*r?"

Domnul:"Una câte una" :D

Aia a fost ultima zi in care am fost pe acolo...am fost in vizita la parinti vre-o 2 zile...asa in prag de sarbatoare si la taierea porcului :P

Acum sunt in alta zona geografica :>

Iar, sambata plec la drum spre Praga, deci chiar daca acum eram inca acolo...tot nu puteam sa apar.

O sa ne "sincronizam" cumva sa ne vedem si pe acolo la intalniri.

• 2 weeks later...

Includerea unei sectiuni de tortura a limbii romane dovedeste simtul umorului din partea organizatorilor (tortureaza-ma, dar lasa limba romana in pace !) =))

Edited by tolin

Subscriu la durerea de organe, mai ales cele responsabile cu simtul vazului.

Insa, relativ la torturarea limbii, nu neaparat romane, cred ca se mananca cu catuse.

Ca tot sunt unii pe acolo, mari aparatori ai exprimarii fara greseala, care zic "cu respect" si multe altele asemenea. > :)

Important e ca au intentii bune.