Devilutzu Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Cat de roman esti? http://teste.sirb.net/roman/ Succes 56% si 44 ce-s? ) Link to comment
nrares Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Felicitări, ai scos 62 puncte din 100. Ce înseamnă asta? Ei bine, înseamnă că: Eşti cam prea patriot. Eşti frate cu dracul, iar puntea e viaţa. Ţi-e bine în România că ştii că altundeva nu te-ai descurca. Dacă ţi s-ar da bani, ai şi arbora un steag de ziua naţională. Când vorbeşti cu străinii devii şi mai patriot decât de obicei şi începi să le spui despre Brâncuşi şi Duckadam chiar dacă nu-ţi place nici pictura, nici handbalul. Nu asculţi manele, dar după ce te îmbeţi, parcă merg. Îţi place să-i corectezi pe alţii când greşesc. Şpaga e prietena ta bună. (51 - 70 de puncte) Link to comment
rm.popa Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 50%-50%! (român cu african, probabil) Ce bine că-i fifty-fifty şi nu tre' să întreb publicul! Link to comment
Devilutzu Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Ungur, clar Orice numai asta nu Link to comment
Bogdan_80 Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 59% Eşti frate cu dracul, iar puntea e viaţa. Ţi-e bine în România că ştii că altundeva nu te-ai descurca. Dacă ţi s-ar da bani, ai şi arbora un steag de ziua naţională. Când vorbeşti cu străinii devii şi mai patriot decât de obicei şi începi să le spui despre Brâncuşi şi Duckadam chiar dacă nu-ţi place nici pictura, nici handbalul. Nu asculţi manele, dar după ce te îmbeţi, parcă merg. Îţi place să-i corectezi pe alţii când greşesc. Şpaga e prietena ta bună. Link to comment
Devilutzu Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 A lucra intr-o organizatie mare este ca si cum ai folosi prezervativul in timpul unei partide de sex. Iti da o senzatie de incredere si securitate personala in timp ce esti f*t*t Link to comment
TBird Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Felicitări, ai scos 68 puncte din 100. Ce înseamnă asta? Ei bine, înseamnă că: Eşti cam prea patriot. Eu sunt roman adevarat, restu machidon Link to comment
banzay Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 (edited) Eu sunt roman adevarat, restu machidon Edited March 11, 2009 by banzay Link to comment
zeneseu Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 (edited) Orice numai asta nu Bisztos vagy? )"> Buey, deci ceva nu e in regula. La mine incepe asa:... Bravo, ţigane, laudă-te: Sunt 63% român. Testul zice aşa: Eşti frate cu dracul, iar puntea e viaţa. Ţi-e bine în România că ştii că altundeva nu te-ai descurca. Dacă ţi s-ar da bani, ai şi arbora un steag de ziua naţională. Când vorbeşti cu străinii devii şi mai patriot decât de obicei şi începi să le spui despre Brâncuşi şi Duckadam chiar dacă nu-ţi place nici pictura, nici handbalul. Nu asculţi manele, dar după ce te îmbeţi, parcă merg. Îţi place să-i corectezi pe alţii când greşesc. Şpaga e prietena ta bună. (51 - 70 de puncte) Edited March 11, 2009 by zeneseu Link to comment
Salex Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Mie imi iesi un glorios 47%. Am pus-o, am fost desconspirat ! Link to comment
tudor2402popescu Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 42%. Mmmmdea...normal , am destula origine de rus . Да , половина меня русска , Поймите ? Link to comment
VAXXi Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Nah, poate aveti de dat sfaturi la colegi ... http://thedailywtf.com/Articles/An-Office-Safety-PSA.aspx Hi all, We have had incidents of people walking into the first aid box by the Performance and reporting team, Please watch where you are walking. To try to prevent injury to people walking into the first aid box we have placed a plant next to it, yes that means that if you are not watching where you are going you are going to have to deal with the plant before you have to deal with the big metal box on the wall. Link to comment
rm.popa Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Un oraş de oameni hotărâţi. Link to comment
nrares Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 ...Да , половина меня русска , Поймите ? Я думал, вы были румынском, а не русский. Почему вы говорите так? Link to comment
nonel Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Felicitări, ai scos 73 puncte din 100. Ce înseamnă asta? Ei bine, înseamnă că: Eşti rumân TU ai luptat la Posada, TU ai fost scutul creştinismului european în faţa invaziei otomane. TU ai unit principatele şi TU ai dat jos comunismul! Prin 2015 vei descoperi deodorantul, iar prin 2020 vei afla că heroina nu e totuna cu marijuana. Vrei lăutari la nunta ta. Dacă s-ar desfiinţa televiziunile n-ai şti ce să faci cu timpul liber. Foloseşti expresia “sânge-n pulă”. Ştii că doar banii contează, restul vine de la sine. Cine n-are frică de Dumniezo va arde în focurile iadului. (66 - 100 de puncte) Link to comment
DGT Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 60%,in cap.Restul? Cred ca oltean. Oricum noi suntem primi f...ti de romani si primii facuti romani! De fapt intelegeti voi! Link to comment
lascarica Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 Creştinismul este benefic pentru că: ţine proştii ocupaţi Am ris cu lacrimi ... Cica 59%... e kkt ... patriot pe dracu... Link to comment
rm.popa Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 De pe un forum, în contextul unei discuţii cu privire la sinuciderea/ "executarea" de către poliţie a tânărului german care a ucis 15 oameni: A fost pur si simplu executat fără judecată,in cel mai tipic stil medieval, pentru a da satisfactie imediata dorintei de vendeta a opiniei publice . /.../ Sa ne reamintim cati nu au sarit la gatul lui Mutu, cand l-au prins drogat. I s-a dat insa o sansa, iar astazi el e mandria tarii noastre, alaturi de Presedinte. Link to comment
Lucian M Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 Deci daca era lasat in viata, tipul ala ajungea erou national- dupa idiotul citat? Gooosh. Link to comment
naylui Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 Sunt 69% român. Testul zice aşa: Bravo, ţigane, laudă-te: Eşti frate cu dracul, iar puntea e viaţa. Ţi-e bine în România că ştii că altundeva nu te-ai descurca. Dacă ţi s-ar da bani, ai şi arbora un steag de ziua naţională. Când vorbeşti cu străinii devii şi mai patriot decât de obicei şi începi să le spui despre Brâncuşi şi Duckadam chiar dacă nu-ţi place nici pictura, nici handbalul. Nu asculţi manele, dar după ce te îmbeţi, parcă merg. Îţi place să-i corectezi pe alţii când greşesc. Şpaga e prietena ta bună. (51 - 70 de puncte) bine, bine, da... tigan? Link to comment
laurentziu83 Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 De pe un forum, în contextul unei discuţii cu privire la sinuciderea/ "executarea" de către poliţie a tânărului german care a ucis 15 oameni: Daca am ajuns sa ne mandrim cu un prostan de fotbalist, cand aveam atatea valori in jur, e clar ce tara am ajuns... Link to comment
rm.popa Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Ce s-o vinde în secţiunea asta?? Link to comment
Lucian M Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Sunt 68% român. Sa ma ingrijorez? Link to comment
DGT Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Depinde de ce consideri tu ca esti restul!Daca moldovean atunci e OK, daca consideri altceva nu stiu,ramane la latitudinea ta! Link to comment
Recommended Posts