Jump to content

CATERINCA

steph

Recommended Posts

Trecand peste picanteriile din cearsaf, din prima fraza, unde totul este permis si nu comentez (vorba francezului, "whatever rocks your boat"), eu tot nu inteleg: ai sau nu ai?

Bag seama ca, defapt, tu vrei sa afli daca mai e sau nu virgin...

• 2 weeks later...
Fii sigur că nu eşti singurul de pe forum care a făcut aşa ceva. Doar că tu eşti şi fraier să recunoşti.

Am gasit din intamplare inca un fraier...

Aseara m-am intors din Croatia. A fost un concediu de vis (la Venetia, unde am ajuns cu vaporul, mi-am intrebat prietena daca doreste sa-si petreaca restul vietii alaturi de mine si raspunsul a fost favorabil ).

haules baules

Edited by Nasul_nasilor

Daca ajungem de stergem parerile oamenilor si ne dam aere de super moderatori...deja o dam in cacealma!

Cu tot respectul...Dar cum nu sunt "virgin" in a-mi exprima opiniile...trebuia sa o spun si pe asta!D-na Ileana...aveam o cu totul alta impresie despre dvs...

Edited by sergiuhusca
Fa-l noaptea.. 80% ca o sa-ti placa..

Cea mai mare tampenie. Si plus de asta noaptea este inchis.

Ia cu tine si un rand de discuri de frana, pe primul il "ovalizezi" la coborare.

La coborare o ti in a doua si nu ovalizezi nimic.

Edited by Nasul_nasilor
Cred ca scurta-tura a ales-o ala de-a implementat beat noaptea adn-ul (scuze, gametul masculin ) la mama clonelor. Tu ce spui?

As spune daca nu mi-ar mai sterge moderatorii posturile... care nu sunt niste insultatoare, nici rasiste, nici obscene.

Fata adevarata mi-am aratat-o inca de la inceput. Dar unii sunt mai nevazatori... Hai cu warnuuu!

Rugamintea ta e ordin pentru mine.

Noroc ca ai zis acum ca era faţa, ca nu ma prinsesem.

Caterinca la maxim, da' eu am de oprit atacul clonelor ;)