Jump to content

CATERINCA

steph

Recommended Posts

Zmeul cel rau said:
Trecand peste picanteriile din cearsaf, din prima fraza, unde totul este permis si nu comentez (vorba francezului, "whatever rocks your boat"), eu tot nu inteleg: ai sau nu ai?

Bag seama ca, defapt, tu vrei sa afli daca mai e sau nu virgin...

• 2 weeks later...
  rm.popa said:
Fii sigur că nu eşti singurul de pe forum care a făcut aşa ceva. Doar că tu eşti şi fraier să recunoşti.

Am gasit din intamplare inca un fraier...

wizzard said:
Aseara m-am intors din Croatia. A fost un concediu de vis (la Venetia, unde am ajuns cu vaporul, mi-am intrebat prietena daca doreste sa-si petreaca restul vietii alaturi de mine si raspunsul a fost favorabil ).

haules baules

Edited by Nasul_nasilor

Daca ajungem de stergem parerile oamenilor si ne dam aere de super moderatori...deja o dam in cacealma!

Cu tot respectul...Dar cum nu sunt "virgin" in a-mi exprima opiniile...trebuia sa o spun si pe asta!D-na Ileana...aveam o cu totul alta impresie despre dvs...

Edited by sergiuhusca
Fa-l noaptea.. 80% ca o sa-ti placa..

Cea mai mare tampenie. Si plus de asta noaptea este inchis.

tolin said:
Ia cu tine si un rand de discuri de frana, pe primul il "ovalizezi" la coborare.

La coborare o ti in a doua si nu ovalizezi nimic.

Edited by Nasul_nasilor
  Tommy said:
Cred ca scurta-tura a ales-o ala de-a implementat beat noaptea adn-ul (scuze, gametul masculin ) la mama clonelor. Tu ce spui?

As spune daca nu mi-ar mai sterge moderatorii posturile... care nu sunt niste insultatoare, nici rasiste, nici obscene.

Nasul_nasilor said:
Fata adevarata mi-am aratat-o inca de la inceput. Dar unii sunt mai nevazatori... Hai cu warnuuu!

Rugamintea ta e ordin pentru mine.

Noroc ca ai zis acum ca era faţa, ca nu ma prinsesem.

Caterinca la maxim, da' eu am de oprit atacul clonelor ;)