Jump to content

CATERINCA

steph

Recommended Posts

Pentru cei interesati de conditiile meteo din Bucuresti: astazi va fi foarte frig !

post-3741-015662900 1287639200_thumb.jpg

Nimic surprinzator cu valoarea temperaturii! PC-urile mai dau si ele chix. In anii de Ultrapro, aveam teste de verificare a cunostiintelor tehnice/vanzari online lunar (notate de la 1 la 10 evident), iar cel mai bun dintre oamenii de tehnic a ontinut punctajul maxim: 11 :) ) Printscreen facut la vremea respectiva si trimis la toate magazinele, ca sa stie cine este cel mai bun, da?!...E grele cu calculele.

Daca e nebun...asta e, nu poti sa ceri prea multe de la el, dar daca era beat eu zic ca mai trebuia putin fragezit la cate pagube a produs.

@Englezule, sa-l vezi pe unu pe masina ta ca face asa ce faci, il fragezesti putin? b-(

@Englezule, sa-l vezi pe unu pe masina ta ca face asa ce faci, il fragezesti putin? b-(

Pai ala ar iesi in 30 de zile de la reanimare, sigur as lua cu suspendare. :uff:

Culmea, analizand imaginile pe fullscreen, nu mi se pare ca nebunu` ar fi beat, merge prea drept si isi coordoneaza destul de bine sariturile pe masini, mai curand drogat sau sinucigas- cu toate ca e pe jos, nu rateaza ocazia de a mai trage si el cate un picior unde apuca. =))

Oricum, pentru mine e clipul anului. :thumbl:

Edited by Englishman
  • Like 1

Am unu d-asta la casele de vis-a-vis de blocul meu de la Galati. Cat e vara de lunga vorbeste de unul singur, sa-l auda tot cartierul, faze gen: ce faceti? va f... in k*r? si-n ****? da nu va mai satura d-zeu de-atata f***.., sau "cu nenorocitul ala de ..., pe care l-am aruncat pe geam, da ma-sa era o curva, etc, etc" naiba sta sa tina minte ce debiteaza ala.

Curios e ca nimeni nu cheama politia cand vorbeste asta toate tampeniile, dar mie au stiut sa mi-o cheme cand am avut bauta la mine acasa acum cativa ani. Si nici macar n-aveam muzica.