Viktor Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 Romanu' isi schimba masina da' naravu' ba. Caramida-i la inaltime ! 1 Link to comment
Andrei.ss Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Nu e neaparat caterinca, ci dovada ca pasiunea pt Daewoo poate supravietui si dupa ce isteria green va fi declarata invigatoare pentru totdeauna 😄 1 Link to comment
Viktor Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Chiar aduce a woo, portbagaj mare, caucioace uzate... Link to comment
Viktor Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 Parca al tau era albastru, ori ba ?😉 Link to comment
vrazvanc Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 😄 Da, al meu e albastru. Cel din imagini o fi matza lui augustinionut... 1 Link to comment
vrazvanc Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Hai, ca e si papuc. 😁 Link to comment
Viktor Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 (edited) Da, puterea leului redata de sefu' statului ! Edited January 16, 2021 by Viktor Link to comment
Viktor Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 Fi barbata draga, fi barbata !!! Mi de-a deptu" rusine mie de mirlania astora ! Ce "barbati", ce caractere ... Link to comment
Viktor Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 Gropita din asfalt. Eu unu sincer sper ca e caterinca ca altfel ... e jale ! Link to comment
Viktor Posted April 4, 2024 Share Posted April 4, 2024 Da, se poate inalta din arcuri si rigidiza suspensia cu costuri minime ... Link to comment
Viktor Posted April 12, 2024 Share Posted April 12, 2024 (edited) Nu, nu e caterica ci DE (!) caterinca ! Spune-ti si voi astea-s o facatura in atelierul lui Dorel ori pur si simplu ATE s-o timpit ! Cica made in germany si calitatea originala ... Pe dracu ! Eu o asa calicatura n-am mai intinlit nici la chinezarii ! Ferodou montat haisa, vopsea de tot rahatu si inflorita deja unde pun pariu ca dedesupt, sub vopsea e rugina ! Edited April 12, 2024 by Viktor De semanat seamana da' nu rasare din pacate ! Una prezinta si alta se vinde ! 1 Link to comment
Viktor Posted February 16 Share Posted February 16 Ops, pazea ef-bi-ai-ul la orizont ! 😂😂😂 Bai frate ... dincolo de caleasca dezmembrata ii belea omu'. Link to comment
Recommended Posts