hitman Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 (edited) Mai, am si io o nedumerire: de cite ori o lady membra deschide un subiect numai despre 'iele' imediat toti masculii dau navala si tasteaza de zor sa umple topicul cu masculant. Acest lucru e valabil la absolut toate forumuriile pe care le-am citit. Io de felul meu sint putin misogin, dar daca 'iele' isi fac un subiect lasatiile mai sa faca ce vor cu subiectele lor. >- Peace. ps: domnita vrajitoare, frumosi porumbeii! Edited July 24, 2005 by hitman Link to comment
andreib Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 @Claz: mai bine membru fustangiu (eventula si verde ). Link to comment
claz Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 hitman, nu chiar toti masculii... numai cativa. Vezi si tu cine: oameni cu par alb si copii. Oricum, daca te-ai bagat si tu in discutie, ne-ai intarit. Randurile. Link to comment
ileana Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 nu-l ascultati pe @hitman!..eu recunosc ca as fi moarta fara voi! Link to comment
steph Posted July 24, 2005 Author Share Posted July 24, 2005 (edited) bine baieti va las cu membrele. maine si poimaine am admitere prin ase si ma duc pe acolo sa imi fac de cap. la grile, nu la altceva pai daca nu ne bagam noi raman subiectele goale ( adica topicurile ) p.s. bai sper ca ramane statusu meu asa, fara columbofil pasarofil fustanofil si alte bazaconii Edited July 24, 2005 by steph Link to comment
hitman Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 alb si copii. Oricum, daca te-ai bagat si tu in discutie... Pai cautam si io un motiv sa ma bag un discutie , asa ca pt. inceput le-am luat parte Link to comment
steph Posted July 24, 2005 Author Share Posted July 24, 2005 bai am ajuns un fel de raspandac de caterinca bag seama Link to comment
Satori Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 ...deşi după câte am mirosit vei frânge câteva inimioare woo... Bine ca am Chevrolet! Apropo, topicul asta zboara la Caterinca maine, cand ma trezesc. Link to comment
claz Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 bai am ajuns un fel de raspandac de caterinca bag seama Eiii... nu te flata... Deocamdata esti numai motiv Link to comment
steph Posted July 24, 2005 Author Share Posted July 24, 2005 cred ca se adevereste faza aia cu mascota forumului Link to comment
VAXXi Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 Apropo, topicul asta zboara la Caterinca maine, cand ma trezesc. Breeee, ati stricat topicul fetei !! Rusine sa va fie, aveti toti offtopicii warn. Link to comment
ileana Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 (edited) fata si-a cam cautat-o cu lumanarea! P.S. faceti-o si voi rosie..ca nu stie treaba cu pm Edited July 24, 2005 by ileana Link to comment
VAXXi Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 e deja rosie. de emotie, bineinteles Link to comment
vasilet Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 haide oameni buni ca orice ati zice, ia uitati, a fost destul o fata draguta sa deschida un topic si deja a devenit cel mai dinamic, toti ne inghesuim Eu zic, TRAIASCA FETELE! P. S. Hitman, topicul nu era adresat doar fetelor, citeste a dou aparte a "provocarii" era pt noi barbatii! Link to comment
ileana Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 pai cred si eu ca au apucat-o emotiile cand a vazut ce a ajuns topicul ei! Link to comment
claz Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 Breeee, ati stricat topicul fetei !! Rusine sa va fie, aveti toti offtopicii warn. Da, si ce frumos incepuse... PS: eu nu am luat warn, ca am postat numai despre stph, care e fosta membra de onoare. Acum e membra simpla, mica si verde. Link to comment
andreib Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 Deci avem un macotoi in micul verde, ne mai trebuie o mascotoaie...Micule crocodil, fa ceva Link to comment
steph Posted July 24, 2005 Author Share Posted July 24, 2005 (edited) pai da normal ma ... suntem noi rautaciosi ca ``ele`` conduc cum conduc sau arunca cu telecomanda daupa noi cand ne uitam la meci da ce mama dracu am face fara ele.? la cat mai multe woo driveritze la intalniri ( si aici nu e nici un substrat ) long live woo club with girlZ `nd boyZ. claz> nu te vad si eu pe tine odata si odata, auzi mati facut subiect da bascalie cu membra ... zmeu cica micu verde cu mustar jajaja Edited July 24, 2005 by steph Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 zmeu cica micu verde cu mustar jajaja <{POST_SNAPBACK}> Pai daca mi-e foame. Ups, eu nu trebuia sa scriu pe topicul asta ca cica intind plase malefice in care pica fetele, porcul de mine! Link to comment
ileana Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 ati speriat fetele, baieti!...au disparut! Link to comment
VAXXi Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 Ups, eu nu trebuia sa scriu pe topicul asta ca cica intind plase malefice in care pica fetele, porcul de mine! Io ti-am zis sa sapi si o groapa sub plasa, e mai sigur Link to comment
vasilet Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 ati speriat fetele, baieti!...au disparut! <{POST_SNAPBACK}> Lasa ca daca le iubim, avem parte de ele! )"> Link to comment
andreib Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 (edited) Ups, eu nu trebuia sa scriu pe topicul asta ca cica intind plase malefice in care pica fetele, porcul de mine! <{POST_SNAPBACK}> Las' ca vine fat frumos cu palosu baban(gros) in persoana micului verde (de Paris) si le salveaza . Si apoi o sa aiba parte de ele Edited July 24, 2005 by andreib Link to comment
Recommended Posts