aztec Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 (edited) ciudat sa aduci bautura la o intanlire de soferi... dar bere sans alchool merge... sau macar sa vin cu "remorca" cum se spunea pe vremuri... laur... vezi ca mai si inflorim, mai bagam de la noi...nu trebuie sa fie adevarat, decat sa confirme 2-3 forumisti.. Edited July 25, 2005 by aztec Link to comment
steph Posted July 25, 2005 Author Share Posted July 25, 2005 buei d`abea am scot 7 azi la exam . daca ratez bugetu pe voi arunc vina. maine am iar si poate e mai usor Link to comment
laurentziu83 Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 (edited) propunem sa-ti dam ban atunci. temporar. si cred ca nu te superi. ca nu vrem sa dai vina pe noi. eventual si un ban pe ip > Eu era sa ratez si taxa la cati juma de moldova si-au aranjat bacul si mediile din liceu cu cate o gaina, un peste, etc. si la mine era (si pt mine) 500 de koko. pentru aia de au venit dupa mine s-a schimbat in euroi. acu vor s-o faca in lei grei, jigodiile dreaku. @Shenck: eu zic ca nu, dar nu se stie. Edited July 25, 2005 by laurentziu83 Link to comment
aztec Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 (edited) vezi ca e verde situatia,..si tu stai aici de vorba cu noi... dar eu vorbesc.. in l;oc sa-mi fac bagajul ca maine dimineata plec... la mine se poate ban pana duminica seara?... ca mie sa nu posteze cineva in locul meu...unde ma duc nici gsm nu prea este ... Edited July 25, 2005 by aztec Link to comment
Gica Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Pe unde pleci in Apuseni ? Ca si eu se pare ca maine o intind catre Baile Felix, asa ca acceses Brad, Stei, Huedin... etc. Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Alo, nenea Gica, sunteti fftopic: ! Prea multa logica! Descaltarea si repauz pe coji de nuca vreo doua zile! Link to comment
claz Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 se poate ban pana duminica seara? Am vazut ca ai cerut asta si pe ASH... vezi sa nu ti se indeplineasca dorinta si sa ne obisnuim sa-ti dam si dupa ce te intorci Link to comment
Maniaku Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 de duminica trecuta <{POST_SNAPBACK}> Pai si nu8 o vedem si noi Duminica viitoare??? Nu de alta da' vreau si eu sa zic sarumana si sa vad o fata uda(de la apa cu care spala masina) Link to comment
masterbobs Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 (edited) Cred ca ne lipsea un asemnea topic... Primul propus (parerea mea) Steph! Go ON! later edit: Chiar daca atunci cand o sa termini aceasta facultate nu o sa ai decat o piedica in plus in spatele c_u_lui , iti urez multa bafta!!! PS: Dupa cum spuneam aseara... cand va termina "membra noastra" facultatea (ASE)daca nu pica BILA singura, ma duc eu sa o daram... ce mama ... Edited July 29, 2005 by masterbobs Link to comment
arp Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Pai Steph are 19 ani, ce facultate a terminat??? Link to comment
masterbobs Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 nu a terminat... abia a reusit sa o inceapa!!! Ca la fete...prima data e cel mai greu... Link to comment
arp Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 (edited) Ce facultate? Bafta!!! Gata, m-am prins, ASE-ul...tu esti "membra".. Edited July 29, 2005 by arp Link to comment
steph Posted July 29, 2005 Author Share Posted July 29, 2005 muama am topicu` meu pai ... Academia de Studii Economice Bucuresti -> Economia Agroalimentara si a Mediului ... proaspat student in anul I la BUGET Link to comment
Shenck Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Din economia facuta cu taxele pot sa-ti cumperi un ARO Stiu eu unu cu parbrizu crapat ) Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 (edited) Da, ii zice Golf! Pentru confectionare, apelati cu incredere BogdanG! >- Edited July 29, 2005 by Obi_wan_Kenobi Link to comment
steph Posted July 29, 2005 Author Share Posted July 29, 2005 18 mil x 3 ani plus masteru cat dracu o mai fi scot de un 4x4 Link to comment
masterbobs Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 cam putin ... cred ca iti ajung de un 3x1 Link to comment
bogdanc Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Economia Agroalimentara si a Mediului<{POST_SNAPBACK}> Asta e un fel de ingineria pamantului sau ce dracu'? Link to comment
steph Posted July 29, 2005 Author Share Posted July 29, 2005 hmmm ... ma in general e ceva gen protectia mediului ... se cam leaga cu toate rahaturile astaea legate de UE. si e cam ce imi trebuie mie in perspectiva Link to comment
Dragos82 Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Eu anul asta am terminat Politehnica, inginerie economica Link to comment
florinbad Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Eu peste 3 ore (16.00) dau Masterul la "Managementul Organizatiei" (Universitatea Valahia, din Târgoviste) "> ! Link to comment
ToPser Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Florinbad mult succes la examen!!! "> Link to comment
masterbobs Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 (edited) Eu peste 3 ore (16.00) dau Masterul la "Managementul Organizatiei" (Universitatea Valahia, din Târgoviste) "> ! <{POST_SNAPBACK}> LAsa netu si treci la "copiute" Later edit: adica sa le pui in ordine...sper ca le-ai scris deja... Edited July 29, 2005 by masterbobs Link to comment
florinbad Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Multumesc pentru încurajari! N-am nevoie de copiute! La Master, disertatia este freeware, adique discut cu membrii comisiei pe baza unui proiect! Asa ca nu sunt stresat deloc! Tema proiectului meu se refera la gestionarea interculturalitatii în organizatie (adica cum sa fie calmate spiritele într-o firma în care se întâlnesc români, germani, americani, italieni, rusi, moldoveni etc). (pentru cei care nu stiu: facultate-licenta, master-disertatie, doctorat-teza; acestea sunt examenele finale) Link to comment
Recommended Posts