Jump to content

CATERINCA

steph

Recommended Posts

OFF TOPIC:

e bord de opel cu volan de toyota, ce e asa nemaivazut si iesit din comun???

Nu te cred :mrgreen:

Asa este bine ?

Perfect :drinkers:

Edited by uskt2005

@L@u: multumim pentru intelegere.

:o fftopic: Nu+i impiedica nimeni sa+si faca cont si aici nu? Ne marim numarul de membrii si asta nu cred ca e rau... ;)

Multitudinea de posturi si de useri nu ne-au adus cine stie ce avantaje. Mai bine mai putini dar mai buni. Preferam sa fim o mare familie, nu un mic oras.

Da poate nu ne intereseaza ce avatar ai tu pe toate forumurile alea destepte pe care iti faci veacul. Aici regulamentul este pentru toata lumea, nu doar pentru cei pe care moderatorii nu ii agreeaza [-X

Pai regulamentul este pentru toata lumea, asa ca ai grija sa nu-ti adaugi 20% pentru jigniri.

Edited by laurentziu83
nu am schimbat poza. mi-a fost stearsa. eu doar am uploadat o poza. e bord de opel cu volan de toyota, ce e asa nemaivazut si iesit din comun???

Volan .. cu tot cu bord :D

Cu tot cu bord si cu tot cu toate celelate pt ca nu cred sa se potriveasca volanul de la o nemteasca cu una coreeana

pentru l@u "Prietene" ...Eu am explicat foarte clar de ce a fost nevoie sa-mi fac o clona,anume "a4tech1",deoarece cu username-ul vechi "a4tech01" nu mai puteam intra...daca vrei,poti sa verifici, userul "a4tech01" e in grupul "validating",si nu "members"...iar in legatura cu utilizatorul "loganfan",e intr-adevar o persoana care a postat de la acelasi calculator(deci acelasi IP si s-a interpretat drept clona) cu mine,insa nu este vorba de mine...Daca ati fi citit v-ati fi dat seama ca e vorba de persoane diferite din toate punctele de vedere...\

Poate dvs postati de la acelasi caclulator cu altcineva,sau din aceeasi subretea,v-ar convine sa fiti considerat clona si banat aiurea???Lucrati cumva la SRI?De unde atata paranoia cu aceste "clone"???Ce,n-au voie mai multi utilizatori ai unui PC sa se inregistreze pe acelasi forum???Care-i problema???

ce-i cu "clonele" astea??Clona ar fi daca noul user ar sari in apararea celui vechi suspendat,de exemplu...Ori in cazul de fata nu s-a intamplat asta...Si in plus,exista proxy-uri daca vrei sa-ti faci "clone"(n-ai de treaba)si ai putina minte in cap...

Foarte ciudat faptul ca nu a functionat schimbarea mail-ului,adica nu am primit confirmare pe noul mail si nu mi-am putut reactiva contul "a4tech01"...

Deci vorbesti aiurea referitor la clone...va asigur ca nu imi voi face nici o clona pe acest forum...ptr ca nu are nici un sens...

Scuze ptr aceasta discutie,dar e nevoie sa fie lamurite anumite aspecte...De ce am fost suspendat abuziv de catre os,desi el m-a jignit in reptate randuri?Sunteti cumva avocatul dansului,dle l@u??

Edited by a4tech01
iar in legatura cu utilizatorul "loganfan",e intr-adevar o persoana care a postat de la acelasi calculator(deci acelasi IP si s-a interpretat drept clona) cu mine,insa nu este vorba de mineCe,n-au voie mai multi utilizatori ai unui PC sa se inregistreze pe acelasi forum???Care-i problema???

va asigur ca nu imi voi face nici o clona pe acest forum...ptr ca nu are nici un sens...

1 loganfan care spui ca s-a logat de la acelasi calculator este din Galati ( poate vad masina prin oras si am sa iti confirm)......faceai naveta Galati-Curtea de Arges cu compu' in masina ?

2 de clona ai sa ai nevoie cand o sa fii banat

3 Scuze ptr. interventia in acest forum si sper sa fie ultimul post cu acest subiect !

=)) =))

Va rog mult de tot sa nu-l banati inca pe scumpul de danutz, acum am terminat munca si inainte sa o tai spre casa am citit si eu ultimele 5 pagini de la caterinca, aparute in doar 6 ore @-) . Va rooooog din suflet [-O< , mai lasati-l macar pana la noapte sa am ce citi si maine dimineata, ca asa de bine mi-a prins portia asta de amuzament... :D

Fuckt it! Ce nivel suburban, copil?resc ?i de-a dreptul penibil au "discu?iile" de prin topicurile forumului men?ionat...

Poti s-o mai spui o data!!

Problema e ca ei cred contrariul(prin ei intelegandu-se vreo 5-6 care contribuie decisiv la "cloaca" de acolo)

de pe sectiunea cafenea,ma refer...

Edited by a4tech01