Jump to content

CATERINCA

steph

Recommended Posts

Păi... după cum se vede şi în poză chiar 3 stele şi sunt: una de la frână, una de la semnalizare şi alta tot de la frână, "suplimentară".

Când dezvoltatorul proiectului "Logan" a spus că ... chestia are de 3 ori mai puţine piese decât Clio, s-o fi referit şi la becuri. Ori s-au gândit ei că şoferii de pe arcticuri oricum nu prea se omoară cu semnalizarea şi au zis să aloce becuriel respective pentru frână, că oricum abuzează de ea, să nu sară de 90 km/ h.

Am vazut "n" loganuri si solenze care la frana, pe o parte sau alta ( total aleator ) in loc sa se aprinda stopul de frana se aprinde semnalul cu o intensitate un pic mai scazuta decat normal si in acelasi timp se aprinde si pozitia ( in cazul in care e deja aprinsa, se reduce din intensitate ).

I-am si atras atentia unuia si si-a pus mainile incap. Cica l-au chemat la Pitesti ca la noi nu ii dadusera de cap. :) )

:o fftopic:

@Satori o poza mai mare n-ai gasit?! :wallbanger:

Pe de alta parte, ai dreptate! Sa analizam pozna:

1. Becul de stop(cu 2 filamente) din stanga s-a aprins normal

2. La stopul din dreapta cineva a incurcat firele si becul de la pct 1 e aprins doar pentru lumini nu si frana. De frana se ocupa semnalizatorul...

3. Nu semnaliza pt ca semnalizatorul lateral nu e aprins ;)

Intr-adevar, si la noi sunt multe frigidere la care merg aiurea becurile pe spate.

Dracu sa-i ia pe boii de la Mioveni, nu pot sa faca si ei ceva calumea, tot cu izolir/sarma/bucati de hartie/holzsuruburi trebuie sa vina proprietarul din urma?

@Satori o poza mai mare n-ai gasit?! :wallbanger:

Splendorile naturii (prostia e naturala) fotografiate cu telefonul? No way :tongue:

Ma intreb de ce aveti o placere atat de mare criticand Lowgun-ul. Probabil vreti sa va convingeti ca masinile voastre "straine" made in RO sunt cele mai bune.

Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar mi se pare ca exagerati. Da` nu... Aveo e mama automobilelor, nici becurile nu i se ard. De Cielo ce sa mai vorbim, fuge precum Murcielago, consuma cat Tico si te tine cat un Rolls.

Nu sunt mare fan Logan, dar chiar mi se par aiurea unele critici.

Ageana, chestia asta am mai vazut-o doar la o singura masina, un Hyundai, se stie el care, si acolo era mana baietilor din service.

Dar cum naiba sa nu te apuce rasul cand ii vezi ca se bat in piept cu calitatea si blablabla Loganului si ei inverseaza mufele?

Cat despre alte masini... macar nu au facut cost reduction la mufe, sunt diferite, oricat de prost ai fii nu poti sa le inversezi! :D

Stiti ca va spuneam ca imi iau Logan HB cand apare?

Mai astept nitel sa invete baietii sa lege cum trebuie firele.

PS: Pentru cine nu crede, pot sa pun si film. Oricum, e tare, dupa parerea mea. Un dobitoc leaga firele aiurea, CTC nu vede si soferul nu verifica. Si cica e masina de 3 stele.

si daca maimutele din service sunt vinovate? de unde stii tu ca asa a venit din fabrica? :scarpin: si nu-mi spuneti ca "si ce ca e din service? ", ca va dau exemple si de la fiat si de la chevrolet si de la ford de maimute la fel de proaste :wallbanger:

Edited by cararama
Ma intreb de ce aveti o placere atat de mare criticand Lowgun-ul. Probabil vreti sa va convingeti ca masinile voastre "straine" made in RO sunt cele mai bune.

Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar mi se pare ca exagerati. Da` nu... Aveo e mama automobilelor, nici becurile nu i se ard. De Cielo ce sa mai vorbim, fuge precum Murcielago, consuma cat Tico si te tine cat un Rolls.

Nu sunt mare fan Logan, dar chiar mi se par aiurea unele critici.

N-am nici o placere sa critic Loganu. Ma intreb oare de ce trebuie sa le faca proaste, nu pot si ei sa faca ceva bun?

Spun asta tocmai pentru ca am dacie in batatura si, pe masura ce surubaresc mai mult la ea, mi-e frica sa plec la drum lung cu ea. Cum e posibil dom'le sa fie nevoie sa leg farurile cu sarma, la pompa de frana, in loc sa puna 2 suruburi sa tina pistonasele (ca la Lada) si sa le scot cu surubelnita, neahh, trebuie sa indoi un ac la varf, sa infig varfu-n stifturile de acolo, sa apas pompa intr-o surubelnita pe masa, apoi sa trag cu un patent de acul ala, eventual sa-mi sara surubelnita-n mufa, apoi dupa ce scot stifturile sa gasesc o metoda sa scot pistonasele, ca idiotii au zis ca e scump, dom'le scump, sa puna un capac in partea opusa, sa schimbi garniturile la pompa si dup-aia sa vezi ca face la fel pompa, daca pui pompa buna iti sar aia de la ITP in cap ca de ce modifici sistemul, la manerele de deschidere usi au lasat aceleasi nuci care sar cand tragi mai tare, cand surubaresti nu se mai potrivesc una cu alta, tre sa stai sa transpiri sa le potrivesti, apoi ventilatorul ala nenorocit de climatizare, care huruie, scoate fum, face trepidatii, numa aer nu baga, sau clapetele de dirijare a aerului la care se rup comenzile, sau cablul de actionare a robinetului, care se rupe, sau caloriferul care nu incalzeste suficient, si mai sunt multe altele, care arata un sentiment de "clientu e dobitoc, da-l in masa".

Nu sunt pe daciaclub aici, n-are ce moderator sa-mi taie macaroana cand ma iau de prosti, imi permit sa zic cu mana pe inima: "fac ceva in gura celor de la Mioveni, la fel si in gura celor care sustin ca vai doamne Aveo e nesigur si Loganu e mai sigur, la fel pentru cei care isi cumpara in rate pe viata cazanul ala in loc sa-si ia ceva mai ieftin si dupa aceea merg cu 80 cu ochii pe CB.

Nu critic loganul in sine, ii critic pe dobitocii ce l-au proiectat si il lasa cu 1000 de hibe cu buna stiinta.

e vorba de un principiu. nu ma arunc in afirmatii despre situatii la care nu stiu conditiile in care s-au intamplat. e de bun simt nu?

E vorba de un principiu, cand e caterinca, e caterinca! Dar e greu sa citesti, e usor sa te ataci... Zi, ai verificat stopurile?

Eu am vazut deja 2 loganuri cu numere rosii carora nu le mergea deloc un stop de frana. Ori nea Vasile nu a legat bine firele ori s-au ars becurile in mai putin de o luna. Dar nu vad de ce surprinde pe cineva, e "dacie"! :D

Cred ca am vazut cel putin 5 loganuri la care nu se aprindeau becurile de frana decat poate daca trantea o frana sanatoasa(eu n-am vazut sa se aprinda ceva dar totusi masina frana). Daca nici sistemul de avertizare/iluminare nu merge ce pretentii sa mai avem sa se declanseze airbag-urile sau cine stie ce nazbatii?? La mine, o masina straina fabricata in Ro, cum a zis cineva, becurile de frana se aprind imediat cum am atins pedala, fara ca frana sa functioneze la nivelul respectiv de apasare.

Nu mai vorbesc de franele loganului, care deca nu are ABS este sanie. Acum 2 saptamani era sa ma ia unu pe sus ca am franat mai violent in fata lui(eram in coloana) si asta venea scartaind din spate. Noroc ca am avut loc mai mult in fata si am ridicat piciorul de pe frana, ca sa-i mai fac loc. Viteza lui era egala cu a mea, cam 50-60km/h.

Edited by closchkutza

Pana la urma, de banii de casetofon, care ti-l baga pe gat, vopsea pe spoilere si alte tampenii inutile, puteau sa faca o masina FIABILA, nu s-o faca proprietarii dup-aia. Dar neahh, la noi tre sa gandim cu degetul mijlociu, mai bine punem un cui in loc de surub si sa arate bine restul..

Probabil orice as spune eu sau altii voi tot o sa vedeti Loganu` ca pe o masina "naspa", un frigider... Deh, nu se compara cu altele. Asa au unii romani boala sa jigneasca tot ce e made in Ro, venerand in acelasi timp lucrurile "straine".

Dupa parerea mea Logan e o masina corecta din toate punctele de vedere la pretul asta. Si NU, NU sunt fan Logan, ii cunosc defectele. Doar ca nu imi plac ideile astea fixe ale unora.

Sunteti niste fixisti, zise fixistul! :) ) Ma leshi? Orice s-ar zice de rau de masina asta, sariti unii ca arsi, aiurea!

Despre Logan... cand merge, e masina corecta. In rest, daca nu am voie sa rad de ea, trebuie sa plang ca e romaneasca. Asa ca prefer sa rad! :D