Jump to content

CATERINCA

steph

Recommended Posts

Pai normal ca e naspa cand trebuie sa vina proprietaru' din urma sa repare micile mizerii. Hai ca intelegem vreun defect de programare in sistemul de injectie, dar ca i-ai bagat pe gat omului geamuri electrice si proiectoare doar pentru ca voia si el aer conditionat pe masina si ai lasat sistem de reglaj al farurilor cu sarma si circuite simple care se strica, eu asta nu pot sa pricep.

Uite, am si eu un cazan ca al tau pe mana, doar ca al meu e din 1998. Am inteles, nu are AC, e o masina care se vinde cu 2000 de euro, desi ar valora mai mult fierul decat ea, performante scazute, asta e, dar de ce mama naibii au pus sistemul ala tampit de prindere al ventilatorului cu piulite care sar, clapete care se desprind, robineti care se intepenesc. Poate ca as fi ramas la concluzia ca asa trebuie sa fie, sa raman indobitocit la nivelul asta, din pacate mai am o Lada din 1982 si am avut si un Oltcit din 86 pe care au functionat toate reperele cum a trebuit, n-a fost nevoie sa vin cu o sarma,ciocan, cui, etc. Si acum vad ca istoria se repeta si la Logan.

Pai sa nu-i bagi in mamica lor pe aia de la Mioveni ca fac rabat de la calitate doar CA SA MAI ECONOMISEASCA UN BAN? De asta injuram Loganul.

Da, este o masina urata, dar este ieftina, da, nu are cine stie ce sisteme de siguranta, dar DACA O FACEAU FIABILA, CE SE INTAMPLA?

Dupa cum vezi, nu mi-e rusine sa merg cu berlina, nu visez la cine stie ce SF-uri de masini. Vreau sa vad CALITATE. Dar nu e...

Edited by laurentziu83

Stiu ca va e cald, dar mai lasati frigiderele in pace :P

Si ca sa fiu in ton cu caldura (nu cu frigiderele) - check this link.

Ordonanta de urgenta nr. 99 din 29 iunie 2000 privind masurile ce pot fi aplicate în perioadele cu temperaturi extreme pentru protectia persoanelor încadrate în munca

(2) În sensul prevederilor prezentei ordonante de urgenta, prin temperaturi extreme se întelege temperaturile exterioare ale aerului, care:

a) depasesc +370C sau, corelate cu conditii de umiditate mare, pot fi echivalate cu acest nivel;

b) scad sub -200C sau, corelate cu conditii de vant intens, pot fi echivalate cu acest nivel.

sursa: http://www.protectiamuncii.ro/legislation/oug_99_2000.shtml

Bagati bajeti calculul :P

Subject de examen: Problema de clasa a-V-a: Radu User-ul Gigel Asudatu a

cunoscut-o pe chat pe Lenuta, o tanara de 16 ani, si a rugat-o sa-i

trimita poza. Deoarece Lenuta nu cunoaste alte formaturi, in afara de .bmp, poza

ei are 15 MB. Gigel are conexiune Dial-up de 28 Kb, care se intrerupe la

fiecare 20 min. Apoi reconectarea dureaza 30 min. Tarifarea cu reducere

este intre 3:00 si 5:00. Cati ani va avea Lenuta cand in sfarsit Gigel ii va

descarca poza?

-Azi noapte te-ai prefacut, draga mea?

-Nu, chiar dormeam

Pai sa vedem...

15 mb fisierul, conexiune de 28, asta ne arata o viteza de cam 1kb/s download, daca rotunjim. Timpul de conexiune este de 20 de minute, adica 1200 secunde. Pana deschide Gigel mircu, pana raspunde lenuta, etc, raman 1000 de secunde, teoretic ar scoate 1 mb/sesiune de conexiune. Introducem in calcul "dial-up xnet". ramanem cu 500kb/conexiune. Tarifarea cu reducere este intre 3 si 5 dimineata, deci 2 sesiuni de conectare, ar rezulta cam 1 mb/noapte. Teoretic, in jumate de luna ar scoate poza, daca totul merge brici. Practic, mai bine si-ar da intalnire, sa vada ca Lenunta e de fapt baiat.

Eu am socotit la 28 kb reali cu un manager de download :mrgreen: (poate poza a trimis-o pa mail) ca sa nu mai piarda timpul cu conversatia. Si am socotit 2 sesiuni + 20 min. pe zi, din totalul celor 2 ore cu reducere.

Dupa ce ca este asa de cald omul asta ne-a mai pus si la treba . =D>

Edited by papie
P.S. Stateam pe buda nervos, la vreo 10 minute dupa ce-am scris romanul asta, si ma pisham linistit. Si ma gandeam la ce dracu se gandea Sato cand zicea ca poate confund stanga cu dreapta...

Uite unul care face şuşu ca fetele... =))