Jump to content

CATERINCA

steph

Recommended Posts

Bre, cititi de unde a plecat firul discutiei, deci, nu-i moka, nu va imbuziti !

Daca a putut Tantareanu, putem si noi.

3. Eu

4. Satori

... Din asta tragem concluzia ca Sebian nu se pune.

Noua ne-a spus la aritmetica ca: "zero inmultit cu orice, tot orice rezulta", deci, Sebian nu poate fi neglijat, eventual ii mai punem un 0 in fata.

Edited by tolin

Ai vrea tu, Zmeulene :D

Noua ne-a spus la aritmetica ca: "zero inmultit cu orice, tot orice rezulta", deci, Sebian nu poate fi neglijat, eventual ii mai punem un 0 in fata.

Pai am urmat si eu modelul AB, de la lista pentru Varlaam, Maitre :mrgreen:

Edited by Sebian
  • Like 1

Pentru cei stresati si irascibili

http://www.prieteni.ro/tentatii/educatie_s...ciclul-7-3.html

A ajunge sa iti iubesti ciclul

--------------------------------------------------------------------------------

Femeile au intre 400 si 500 de cicluri, de-a lungul vietii, asa incat ar cam trebui sa te obisnuiesti sa Ie ai. Totusi, unele persoane se plang ca ciclul este prea putin, prea mult, prea des, prea rar sau prea dureros.

--------------------------------------------------------------------------------

Draga dr. X - Ma simt complet distrusa cu vreo doua zile inainte de ciclu - nu ma pot opri din plans, ma rastesc la toata lumea, ma urasc si totul pare fara nici o perspectiva. Pot face ceva, stii vreun remediu sau vreun site web cu informatii? Multumesc!

Draga "nervoasa la culme" - Cele mai multe fete se simt cel putin morocanoase, inainte ca ciclul sa inceapa, dar aceasta dispare, o data cu venirea sa. Tine un jurnal cu datele cand te simti astfel si cand iti vine ciclul, pentru a stii exact cand sa il astepti, data viitoare si intelege ca este vorba doar de TPM sau tensiune premenstruala (ori SPM - sindromul premenstrual). Atunci poti sa-i avertizezi pe cei din jurul tau. Apoi - este bine sa faci exercitii fizice in aceasta perioada, pentru ca elibereaza endorfina naturala a corpului, care te ajuta sa iti schimbi starea. Unele persoane gasesc ca vitamina B6 ajuta - poti sa Ie procuri de la farmacia locala. Daca SPM continua sa fie o problema, du-te la doctorul de familie, pentru ca, uneori, daca este foarte grav, o pastila te poate ajuta. Incearca sa nu te iei prea in serios atunci cand te infurii pe sireturile tale si incepi sa plangi. Nu tu esti de vina, ci hormonii tai, si curand vei reveni la normal. Stai acasa si relaxeaza-te in fata televizorului.

ATENTIE!!! Orice asemanare cu diversi membri ai forumului este pur intamplatoare :P (yeah, right)

Edited by Sebian
  • Like 1
Pentru cei stresati si irascibili

...

ATENTIE!!! Orice asemanare cu diversi membri ai forumului este pur intamplatoare :P (yeah, right)

Iar esti offtopic ...

...din reactia la avatarul lui Alezz (care nu e cine stie ce, un cielo langa o grasa cu curu' mare) ...

Ai ceva cu astea cu fundu' mare? :-W Nu crezi ca ar trebui sa-i ceri scuze lui @alezz?

Chiar si asa, daca ea are fundul mare, inseamna ca iti plac scheletzii.

Totusi, e destul de evident ca te obsedeaza dosul (gayfest, femeile au fundul mare... )

Ok, ok... imi cer scuze in public, poftim:

Alezz te rog sa ma scuzi ca am spus despre prietena ta de 170 cm/50 kg ca este grasa si are curul mare!!!

Dar, foloseste si tu o camera foto care nu deformeaza in halul ala, pe viitor. Mie asa mi s-a parut bondoaca, grasa, si cu fundul mare. Probabil ca e de la resize-ul pozei.

Sa fiti iubiti ! :*

Ok, ok... imi cer scuze in public, poftim:

Mie asa mi s-a parut bondoaca, grasa, si cu fundul mare. Probabil ca e de la resize-ul pozei.

Multumim pentru jignirile adresate in continuare ...

Nu pot sa cred ca un om la 32 de ani poate fi asa...chiar ar trebui sa cunoastem aceasta forma de viata "perfecta", care isi permite sa jigneasca tot in jurul lui. Oricum, aici nu mai este vorba de cultura, ci de simt, atribut ce-i lipseste cu desavarsire domnului Kaoz.