Jump to content

CATERINCA

steph

Recommended Posts

Citez din CV-ul unui "mare" intelectual craiovean:

"APTITUDINI si COMPETENTE ORGANIZATORICE:

Vocatie de lider inascut in zodia Leului). Propensiune pentru conexiuni rapide, discernamant indelung exersat. Simt al detaliilor eficiente, spirit de echipa, de initiativa si de sacrificiu. Rafinamentul si talentul pedagogic de a-i motiva si de a-i convinge pe toti membrii organizatiei ca este in interesul lor sa rezolve obiectivul …x sau un pachet de probleme prioritare. Cultivarea integritatii, loialitatii, respectului fata de fiecare om. Respectarea sarcinilor si raspunderilor asumate. Miza pe exemplul personal. Arta de a asculta activ si de a intelege ce au de spus partenerii de dialog. Sinceritate in orice imprejurari. Promovarea atitudinii pozitive. intelepciunea de a analiza si, eventual, valorifica opiniile partenerilor de dialog, chiar daca sunt divergente. Tonus luminos. Mesaje clare si mobilizatoare de energii. Simt al umorului. Vointa de a comunica eficient. Generarea climatului favorabil comunicarii, increderii, conclucrarii, performantei. Vocatia detaliului semnificativ, a bataliilor decisive si a victoriilor stralucitoare. in atitudinea si filozofia de viata a Leului nu-i loc decat pentru o singura optiune: biruinta totala.

ALTE APTITUDINI SI COMPETENTE: Credinta in Dumnezeu. Nihil sine Deo. Patria si Onoarea. Libertate, Egalitate, Fraternitate."

:rambo: HE is the man!

PS: Merită citit tot CV-ul. Poate nu ştiaţi cum să vă faceţi unul... :wallbanger:

O veritabila felina, a cazut tot timpul in picioare. Despre ce scrie acolo inainte de '89 nu va spun, v-ati lua cu mainile de cap, omul scrie acolo totul pe fata, constient fiind ca, cine citeste CV-ul si trebuie sa hotarasca dupa el, deci, este din aceeasi tagma, asadar, nu se ascunde, chiar se mandreste (redactor sef la o revista ... student fiind, Izvorul Muresului ... ) omul acesta n-a ratat ceva. Si ca dovada ca este omul potrivit la locul potrivit, este director judetean din 2001, adica, dupa ce l-au medialiat ceilaltii (iliescul), Cavaler al ordinului meritul cultural (cred ca stagiul indelungat la Izvorul Muresului a contat enorm), astialalti (basescul) nici nu l-au clintit, de parca ar fi de-al lor. In patru cuvinte, un om peste vremi !

Edited by tolin

Dacă tot ai amintit de perioada de dinainte de '89, mai e ceva ce a omis omu' să scrie la CV. Sunt convins că ar fi fost mândru să scrie chestia la CV, dar în perioada asta nu prea e socialmente dezirabilă chestiunea... Dar eu ştiu despre ce e vorba... Iar cine ştie cu ce mă ocup, poate să deducă...

Toline, felicitări pentru fler!

LE: Mie asta mi se pare genială: "Tonus luminos.". Deja am reţinut şi am băgat la vocabular.

Edited by rm.popa

Saracul sau defapt saracii de la atata arsita si zaibar ii prostira foamea :) =)) si incepura nasoliili pe la iei pe acilea =)) (nu de alta da sa fin in ton cu limbajul lor)

Edited by elprypas

Foarte, foarte tare

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

yuuuuupiii, am reusit, am gasit in sfarsit masina perfecta, masina care nu consuma deloc, respectiv consum la 100 km = o, da da , ZERO

Jenante siturile cu masini. Depasite in jenanta lor numai de showroomurile unde gasesti numai varianta cea mai slaba a masinii si de termenele de livrare. Asta in conditiile in care cica vor sa ne ia banii.. in halul asta.. 2007 de cuvânt_urât la romani, m-am dus in zeci de showroomuri in ultimele 2 luni si numai ratati de vanzatori care mai mai sa ma ia la suturi cand eu vroiam sa cumpar.. chair vroiam sa cumpar.

post-3313-1186442510_thumb.jpg

Edited by Cumnatu