Brainiac Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 Tommy, foloseste semnele de punctuatie ca acum vine warnul . Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 Eu am prins vames, dar daca o fi vamesitele la fel de aratoase ca ce bulgaroaice am vazut dincolo, mai bine ma lipsesc. Trebuia sa te duci mai adanc. Sa fi vazut ce toplessiste erau pe acolo... Link to comment
ticodriver Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Probabil erau turizde, nu bulgaroaice, ca alea oricum ma iau la paru' de pe pept Link to comment
rm.popa Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Citez din CV-ul unui "mare" intelectual craiovean: "APTITUDINI si COMPETENTE ORGANIZATORICE: Vocatie de lider inascut in zodia Leului). Propensiune pentru conexiuni rapide, discernamant indelung exersat. Simt al detaliilor eficiente, spirit de echipa, de initiativa si de sacrificiu. Rafinamentul si talentul pedagogic de a-i motiva si de a-i convinge pe toti membrii organizatiei ca este in interesul lor sa rezolve obiectivul …x sau un pachet de probleme prioritare. Cultivarea integritatii, loialitatii, respectului fata de fiecare om. Respectarea sarcinilor si raspunderilor asumate. Miza pe exemplul personal. Arta de a asculta activ si de a intelege ce au de spus partenerii de dialog. Sinceritate in orice imprejurari. Promovarea atitudinii pozitive. intelepciunea de a analiza si, eventual, valorifica opiniile partenerilor de dialog, chiar daca sunt divergente. Tonus luminos. Mesaje clare si mobilizatoare de energii. Simt al umorului. Vointa de a comunica eficient. Generarea climatului favorabil comunicarii, increderii, conclucrarii, performantei. Vocatia detaliului semnificativ, a bataliilor decisive si a victoriilor stralucitoare. in atitudinea si filozofia de viata a Leului nu-i loc decat pentru o singura optiune: biruinta totala. ALTE APTITUDINI SI COMPETENTE: Credinta in Dumnezeu. Nihil sine Deo. Patria si Onoarea. Libertate, Egalitate, Fraternitate." HE is the man! PS: Merită citit tot CV-ul. Poate nu ştiaţi cum să vă faceţi unul... Link to comment
VAXXi Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Mie-mi place asta: Stiinta de a-l privi pe interlocutor direct in ochi ) Link to comment
tolin Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 (edited) O veritabila felina, a cazut tot timpul in picioare. Despre ce scrie acolo inainte de '89 nu va spun, v-ati lua cu mainile de cap, omul scrie acolo totul pe fata, constient fiind ca, cine citeste CV-ul si trebuie sa hotarasca dupa el, deci, este din aceeasi tagma, asadar, nu se ascunde, chiar se mandreste (redactor sef la o revista ... student fiind, Izvorul Muresului ... ) omul acesta n-a ratat ceva. Si ca dovada ca este omul potrivit la locul potrivit, este director judetean din 2001, adica, dupa ce l-au medialiat ceilaltii (iliescul), Cavaler al ordinului meritul cultural (cred ca stagiul indelungat la Izvorul Muresului a contat enorm), astialalti (basescul) nici nu l-au clintit, de parca ar fi de-al lor. In patru cuvinte, un om peste vremi ! Edited August 1, 2007 by tolin Link to comment
rm.popa Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 (edited) Dacă tot ai amintit de perioada de dinainte de '89, mai e ceva ce a omis omu' să scrie la CV. Sunt convins că ar fi fost mândru să scrie chestia la CV, dar în perioada asta nu prea e socialmente dezirabilă chestiunea... Dar eu ştiu despre ce e vorba... Iar cine ştie cu ce mă ocup, poate să deducă... Toline, felicitări pentru fler! LE: Mie asta mi se pare genială: "Tonus luminos.". Deja am reţinut şi am băgat la vocabular. Edited August 1, 2007 by rm.popa Link to comment
tolin Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Ce fler, nene, pa (nu intamplator, asa se vorbeste in mediul lor) astia-i mirosi prin monitor. Link to comment
elprypas Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 (edited) Saracul sau defapt saracii de la atata arsita si zaibar ii prostira foamea si incepura nasoliili pe la iei pe acilea (nu de alta da sa fin in ton cu limbajul lor) Edited August 1, 2007 by elprypas Link to comment
iulia Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Pai si zmeul e uman. Uite din ce fac unii zmeu http://www.gandul.info/arte/zmeu-gunoaiele...tml?3940;868948 Link to comment
bishnitzarul Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=X1QgnBjiP7g&NR=1 Dacia nova Link to comment
Satori Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Vreau si eu din asta pentru motor... ma depasesc scuterele, la naiba! Link to comment
sebian Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 (edited) Cine doreste coliva oferta nelimitata Edited August 3, 2007 by Sebian Link to comment
mike.omega Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 @Satori: e de la lungime sau de la latime?! @Sebian: nu, nu stim cine e Culmea e ca si acum are acelasi status. Link to comment
Satori Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 @Satori: e de la lungime sau de la latime?! E de la diametru. Al oo-lor. Merg eu prea incet. Link to comment
naylui Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 (edited) daca va intereseaza un cielo 1.9... sau espero Edited August 3, 2007 by naylui Link to comment
EM!L Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 (edited) De pe N24 daca tin bine minte! Edited August 4, 2007 by Emil Popescu Link to comment
elprypas Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Mda adevarat N24 ce sa le faci daca atata gramatica stiu! Link to comment
Lucian M Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=5dEeltN3Q8o...ted&search= Pur si simplu e dat dreq... Link to comment
Cumnatu Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 (edited) Foarte, foarte tare XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX yuuuuupiii, am reusit, am gasit in sfarsit masina perfecta, masina care nu consuma deloc, respectiv consum la 100 km = o, da da , ZERO Jenante siturile cu masini. Depasite in jenanta lor numai de showroomurile unde gasesti numai varianta cea mai slaba a masinii si de termenele de livrare. Asta in conditiile in care cica vor sa ne ia banii.. in halul asta.. 2007 de cuvânt_urât la romani, m-am dus in zeci de showroomuri in ultimele 2 luni si numai ratati de vanzatori care mai mai sa ma ia la suturi cand eu vroiam sa cumpar.. chair vroiam sa cumpar. Edited August 6, 2007 by Cumnatu Link to comment
Recommended Posts