naylui Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 indubitabil... http://video.alege.net/filme-reclame-ro-2058-Budai-Beer.html http://video.alege.net/filme-reclame-ro-22...r-Rilaudid.html Link to comment
iulia Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Anunt foarte solemn: daca imi mai trimite careva porcaria aia de spam cu cateii ciobanesti care vor fi eutanasiati daca nu-i iau, jur ca ii trimit pe unii la usa sa aiba grija de el! Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Pe fete le inteleg, dar astia care trimit sigur sunt sub papuc. Imi si imaginez dialogul: -Trimite si tu! -Nu vreau! -Trimite sau dormi sub scara! -Da, draga... Link to comment
alx Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Aparent exista pe undeva 10 pui ciobanesc german on death row, adica pe romaneste daca nu ii adopta nimeni pana vineri o mierlesc. Daca va plac animalele "tzeapa" pe ym Link to comment
sebian Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 (edited) Tu vorbesti, bre? ""alx ###### (10/3/2007 12:43:03 PM): SALVATI 13 puiuti de ciobanesc german care daca pana vineri nu-si vor gasi stapan vor fi eutanasiati. da si tu mai departe te rog!!.. . id de contact pt doritori ( sunt gratis ) : anamariamunteanu"" LE: se pare ca 3 au fost executati, nu mai sunt 13, cati erau ieri Edited October 4, 2007 by Sebian Link to comment
iulia Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Pe fete le inteleg, dar astia care trimit sigur sunt sub papuc. Imi si imaginez dialogul: Avand in vedere ca si tu ai trimis, evident esti si tu sub papuc. De fapt, nu ma mira deloc . Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Eu nu am dat mass. A fost doar pentru cativa alesi pe spranceana. Daca nu ati primit de la mine inseamna ca sunteti naspa. Link to comment
BogdanG Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Eu am primit de la ALX, deci sunt naspa ))) Totusi nu l-am trimis mai departe, o fii naspa ? Link to comment
alx Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Tu oricum esti naspa, cu sau fara 10/13 catei... Link to comment
elprypas Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Atunci cum draq a ajuns mass`ul ala si la mine ??? da eu nu l`am trimis mai departe la mine s`a intrerupt sirul Link to comment
alx Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Ba, acum serios, cum vi s-a parut inelul cu vibratii? Link to comment
Lucian M Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Eu NU am primit spam dinasta !!!! Vreau si eeeeu!!!!!! Cand vad cati trimit niste panarame "da si la altii, ca-ti moare strabunica de la cataracta"- dau delete din prima. Link to comment
laurentziu83 Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 (edited) La mine n-a ajuns massu , oricum, de cand mi-am luat router la oferta oricum nu mai merge messu. Edited October 4, 2007 by laurentziu83 Link to comment
zeneseu Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Mult va plangeti... Asteptati pana maine ca se rezolva problema. Asta in caz ca nu veti primi iar mesaje de multumire ca ati contribuit la salvarea cateilor. Link to comment
Lucian M Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 (edited) @Laurentiu: de aia te conectezi si te deconectezi intr-o fericire?! Edited October 4, 2007 by Lucian M Link to comment
Mike1 Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 (edited) Mi-ai luat vorba din tastatura Lucian! Tot vad laurentiu83 is now online/ offline ) .. swich to skype bre Laur Edited October 4, 2007 by Mike1 Link to comment
elprypas Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 or meboo ca deja imi fac ochii ca la girofaruri Link to comment
andreis Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 (edited) Las-o-n .. xx (10/4/2007 7:22:24 PM): Baltazar (robert): ATENŢIE cititi acest mesaj cu grija si dak nu crezi incearca sa scri la status 50 de caractere si ai sa vezi ca nici statusurile nu mai merg ...care a fost trimis de presedintele yahoo Coman Vasile...aici este presedintele Coman Vasile: Imi pare rau sa va anuntz ca yahoo a ajuns la maximum de nr. de persoane. Daca vrei sa pastrezi contul tau gratis trimite mesajul acesta la toti din lista ta. In acest mod vom sti care sunt folosite si care nu, le vom sterge. Trimite acest mesaj timp de 8 zile si contul tau va ramane gratis. Inca o data imi pare sincer rau ca trebuie sa fac aceasta. Te rog incepe sa trimiti!! Cine nu trimite acest mesaj, contul lui va fii deletat Sa trimit, sa nu trimit.. Edited October 4, 2007 by andy Link to comment
laurentziu83 Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 or meboo ca deja imi fac ochii ca la girofaruri Noo, switch out Edimax BR 6204WG parca, routerul de l-am luat la munca. Maine ma duc la garantie cu el, si sper sa inceteze connect/disconnect, ca ma enerveaza si pe mine. Cred ca a fost facut special pentru office, ca sa piara pofta la angajati de messenger. Link to comment
Marius* Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Va mai aduce-ti aminte de reclama asta ??? Link to comment
laurentziu83 Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Ia sa vedem numele voastre, domnilor si domnilor: http://manelist.uni.cc/ Link to comment
zeneseu Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 (edited) Hi-hi...suna bine... Sau...suna mai bine asta??? Edited October 5, 2007 by BH ZNS Link to comment
alx Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Ia sa vedem numele voastre, domnilor si domnilor:http://manelist.uni.cc/ De ce era de asteptat ca tu sa pui un astfel de site? Link to comment
Recommended Posts