VAXXi Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 La naiba cu Google ! http://www.miamiherald.com/775/story/313609.html Link to comment
Tommy Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Bloguind (oare o exista verbul asta? ) am gasit un articol haios (?!?) si un personaj al carui stil parca l-am vazut si pe aici http://abjectu.weblog.ro/2007-11-15/212309...i.html#comments Personajulde care vorbesc se semneaza ZAL. Il recunoasteti, la comentarii? Nu. M-am luminat un pic, insa vreau sa stiu cum a ajuns @sictirel sa se gandeasca la zeii nostri?! ki ki ki Eu banui ca sictirel e renebe22 sau insusi ZAL Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Sau insusi naibes sau razui. Link to comment
tolin Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 (edited) Poate-i un personaj colectiv ... o oglinda. Edited November 25, 2007 by tolin Link to comment
sictirel Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 @sictirel, dar cum de ajuns tu ca din aiurelile din linkul ala, sa asociezi pe Zal de acolo cu unul de pe la noi?..Te vad prospatura pe forum, posturi numai la caterinca, masina nondaewoo. De cine iti aduce tie aminte Zal, sa ma luminez si eu. M-am luminat un pic, insa vreau sa stiu cum a ajuns @sictirel sa se gandeasca la zeii nostri?! ki ki ki Imi cer scuze ca nu m-am prezentat. Citesc forumul de aproximativ un an, fara sa imi fac cont. Am avut o Nubira o perioada scurta de timp, am schimbat-o acum 3 luni. Nu ma intrebati de ce m-am inregistrat abia acum pentru ca nu stiu ce sa va raspund Cat despre asociere, trebuie sa recunoasteti ca stilul e inconfundabil, mai ales partea cu kikiki Sau insusi naibes sau razui. Nu exista useri inregistrati cu id-urile acestea. Ma poti lamuri si pe mine cine sunt cei doi? Multumesc Link to comment
Satori Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 Frate... ce-i aici? Atacul Clonelor, episodu' "ma doare in proxy!"? Link to comment
sictirel Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 Am atins o...coarda ...mai sensibila? Da, intru prin proxy, daca despre mine e vorba. Asta pentru ca la munca sunt blocate siturile xxx, yyy, zzz, forumurile, web-based messenger si alte acareturi. Si oricum, nu am vazut sa scrie in ceva de interdictia de a intra prin proxy pe forum. Multumesc. "> Link to comment
Satori Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 Ai dreptate, nu scrie. De aia esti p'aci, inca Enjoy. Link to comment
CristiP Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 Cum se mai distreaza lumea Link to comment
dreaQ Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 Baza de date cu permisele de conducere...http://www.permise-auto.info/ Link to comment
ileana Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 Am atins o...coarda ...mai sensibila? Da, intru prin proxy, daca despre mine e vorba. Asta pentru ca la munca sunt blocate siturile xxx, yyy, zzz, forumurile, web-based messenger si alte acareturi. Si oricum, nu am vazut sa scrie in ceva de interdictia de a intra prin proxy pe forum. Multumesc. "> Gogoselile se vand cu succes in piata. O coarda ai atins, dar nu sensibila, doar subtire. Atentie, ca se poate rupe cand te astepti mai putin! "> Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 Daca mai faceti mult cu mana o sa incep sa cred ca este o intalnire a politehnistilor singuri. Link to comment
VAXXi Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 Pai, tre' sa se rupa, nu ? Link to comment
Satori Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 Daca mai faceti mult cu mana o sa incep sa cred ca este o intalnire a politehnistilor singuri. Exista alt tip? Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 Da, aia care nu isi fac veacul prin Regie. :-" Link to comment
Satori Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 Aia e pseudopolitehnisti Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 Dupa 5 ani macar am iesit inginer, daca politehnist nu s-a putut. Nu stiu daca e de bine sau de rau. ) Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 ...fara diploma, ca mi-e greata sa merg la biblioteca chiar si dupa ce am terminat facultatea. Link to comment
ileana Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 Nu stiam ca diplomele se pot imprumuta! Cat e taxa sa imi fac fisa la biblioteca aia? Link to comment
Satori Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 Macar tu stii unde-s bibliotecile, injinerule. Mie mi-au facut harta si tot m-am ratacit. Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 As vrea eu, dar trebuie sa ma duc la zece biblioteci, cincispe' camine, doi sefi de catedre si portarul de la intrarea din Iuliu Maniu care sa semneze ca nu am nicio restanta la ei, desi nu am calcat nici prin vreo biblioteca, nici prin vreun camin prea des (ca erau doar baieti). Ca sa nu zic ca la facultate mergeam mai cu taraita ca aveam alergie la 386 si simulatoarele de circuite care lucrau pe ele. Link to comment
VAXXi Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 Daca n-ai vrut sa asculti de un sfat bun si sa dai spaga ! Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 Macar tu stii unde-s bibliotecile, injinerule. Mie mi-au facut harta si tot m-am ratacit. O stiu pe aia de la mine de la facultate ca ma bateau la cap profesorii cu ea. Daca n-ai vrut sa asculti de un sfat bun si sa dai spaga ! N-auzi, bre ca nu prea ma duceam la facultate? Am lipsit cand s-a dat spaga. Link to comment
ileana Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 Da, intru prin proxy, daca despre mine e vorba. Sa fii atent mama, sa nu intri direct de pe ip, din obisnuinta. Sa nu-ti pierzi slujba din cauza unei amarate de clone. Link to comment
Recommended Posts