Jump to content

CATERINCA

steph

Recommended Posts

Si mie mi-a fugit mintea la un crt, de ala de 37 cm, dupa aia mi-am amintit ca e mai rentabil un lcd, oricare =)) .

Sunt tiganii nostri si ne mandrim cu ei!

Edited by Lucian M

Exemplu din "Păcatele care opresc de la Sfânta Împărtăsanie":

"# Curvarii (Curvie se cheamă atunci când doi necăsătoriti sau văduvi desfrânează.), sapte ani să nu se împărtăsească.

# Cel ce a curvit cu femeia sa peste fire(împreunarea peste fire este atunci când bărbatul sau o femeie îsi fac demonica plăcere sarutându-se unde nu trebuie.), să nu se împărtăsească 15 ani; la fel si femeia se canoniseste dacă a fost cu voia ei; iar dacă a fost silită (adică fară voia ei), 6 ani să nu se împărtăsească."

NA!

OK ... pai atunci ce sa zic .. in cazul asta eu cred ca nu o sa ma mai împărtăsesc in urmatorii 137 de ani :- Cel putin !

Asta e, ce pot sa mai fac acum ?! Am gresit, am gresit ... platesc :D , na !

# Cel ce a curvit cu femeia sa peste fire(împreunarea peste fire este atunci când bărbatul sau o femeie îsi fac demonica plăcere sarutându-se unde nu trebuie.), să nu se împărtăsească 15 ani; la fel si femeia se canoniseste dacă a fost cu voia ei; iar dacă a fost silită (adică fară voia ei), 6 ani să nu se împărtăsească."

Asta la 69 se refera? :D

Daca da.. cum se poate un 69 fara voia ei ? =))

Eu prevad ca in curand o sa se intample ceea ce e firesc.. numai ei or sa-si calce preacuratii pasi peste pragul bisericii lor,

a mamelor si strabunicelor lor.

Super, super, super TARE !!! 666 ai > :)

Mi-a mai atras atentia regula 28, ca tot se aduse vorba de alea din Craiova ...

28. Cel ce a furat si singur a spus fapta sa, după ce va înapoia cele furate, 1 an să nu se împărtăsească; iar dacă a fost descoperit de altii, 2 ani să nu se împârtăsească si să înapoieze cele furate sau costul lor, dacă nu le mai are.

Simplu, nu ? Pacatul recunoscut e pe jumatate iertat =))

... numai ei or sa-si calce preacuratii pasi peste pragul bisericii lor

Despre popi, numai de bine ... insa ati vazut cita lume se aduna la biserici de Pasti sau alte sarbatori mari ? M-as mira sa se revina cu picioarele pe pamint

Patinuar? patinuar? plimbare?plimbare?...la patinuar?....i`m in!!!!

Care mai doreste care mai pofteste?....Bre ...fa lista...

1` eu...PEP`u

poate asa ma mai dezmortesc si io...

pensionarrilor!!!!!!!

Ps: sant mare idiot!!! acum am vazut ca era vb de Constanta...

in concluzie nu cred ca vin.. :) ) Si unde mai pui ca autostrada e inchisa...hahahahahaaaa

1` eu...PEP`u

2` eu..ileana

aM 3u t3L K ^STA P0Z3L3 SuNt naspa Nu aR3 mP3

Sa fereasca Dumnezeu- m-a luat durerea de cap citind... cine dracu' o mai inventat "limbajul" Irc... sa-l f*** cainii!!!

sursa - niste agramati, ma mir ca se pot intelege intre ei...

Edited by Lucian M
Si una de la mine, de placere (in afara concursului) :)

Si una de la mine, de placere :)

Am inteles! Deci 2 bucati de la tine, una in afara concursului si una din pura placere :D