VIPER Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 (edited) Lasa ca apare pe site emisiunea full. Acum e cea din 7.09, full, pe site. Mai stau un pic... Pana una alta va las placerea unor piese "clasice"... BicycleRace.zip WeAreTheChampions.zip WeWillRockYou.zip Edited September 14, 2005 by VIPER Link to comment
Shenck Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 de unde le-ai scos nene si ce limba e ) ???? Link to comment
VIPER Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 )"> Nu mai zi la nimeni Link to comment
Maniaku Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 (edited) Special pt. nenea VIPER--uite asa se parcheaza un Astra: Edited September 17, 2005 by Maniaku Link to comment
laurentziu83 Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Nu mai zi la nimeni da ceva asemanator am patit cu matizul. A ajuns saracu cu scutul proptit intr-o piatra, bine, nu asa de inalta. Dadeam cu spatele prin padure pe la 1 noaptea si n-am vazut bolovanu'. Noroc ca am suit-o pe cric vreun cm deasupra bolovanului, am impins-o, a cazut de pe cric, am pus iar cricul, iar am ridicat-o si tot asa pana am eliberat-o. Asa ca aia nu stiu ce fac pe acolo, dar eu zic ca o f***ca, ca nu asa se face Link to comment
remix Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 cauta pe de ce++ ce iti trebuie , instaleaza versiunea pro si mai vorbim <{POST_SNAPBACK}> am instalat versiunea pro si n-am remarcat nici o diferenta a nivelului de detaliu, cel putin la bucuresti si constanta unde stiam clar cum arata si in free Link to comment
andreis Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 http://y.wimp.com/v/ladystuck.wmv Link to comment
VAXXi Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 "the shiny thing, grab the shiny thing !" Link to comment
drooopy Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 http://thebiggestsecretpict.online.fr/nwo/20$+911.htm Link to comment
Alezz Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Toate lucrurile se leaga intre ele in ziua de azi . Link to comment
Lucian79 Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 P.S. Sora mea ii blonda <{POST_SNAPBACK}> fftopic: Am o slabiciune ptr blonde ... aranjeaza-mi o intalnire cu ea sa-i pot da un autocolant Link to comment
FireFly Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 fftopic: Imi pare rau Luciane , da ea din pacate are o slabiciune pentru astia cu masini eftine , gen mercedes,bmw si alte hârburi ... Link to comment
ileana Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 voi chiar ati luat-o pe aratura rau! fftopic: Link to comment
sebian Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 (edited) fftopic: In cazul asta eu recomand un Isuzu Trooper, ca se descurca bine si pe aratura... Edited September 30, 2005 by sebian Link to comment
Lucian79 Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 fftopic: Imi pare rau Luciane , da ea din pacate are o slabiciune pentru astia cu masini eftine , gen mercedes,bmw si alte hârburi ... <{POST_SNAPBACK}> Auci ..gata m-am hotarat ... vand chevy-ul si bag avans ptr un "harb" de Logan dci ... poate, poate o sa mearga asa ) Link to comment
Florinut Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Parerea mea este ca nu cheltuiesti suficient. Ce zici de un Lastun "tuned by Elia" Link to comment
claz Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 N-u conteaZa. Atata tim-p ca-t la tine conteaza cantita-te-a si nu calita'te-a, nut-i ba-te capu' cu chesti-i grele Spor l-a sondaje Link to comment
maximus Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 clazule esti rau. Nu conteaza acest lucru la mine. Tocmai de aia am si zis mai sus ca recunoasterea si dorinta de indreptare e primul pas spre iertare, la tine ma gandeam in primul rand.Asta este is un tip curios si bagacios Link to comment
john Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 (edited) N-u conteaZa. Atata tim-p ca-t la tine conteaza cantita-te-a si nu calita'te-a, nut-i ba-te capu' cu chesti-i grele Spor l-a sondaje Te referi la Logan ? @maximus: mai zii chestii "ciudate", sa le descifram. P.S. Ai putea sa faci un super poll multiplu cu toate intrebarile. Alta idee de topic cu poll : "Care pleonazme vi se par exagerate?" Edited October 11, 2005 by akaionut Link to comment
Tommy Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 claz a pus punt-ul p-e o, a-m vrut s-a zic de ierii da ma-m obtinut Link to comment
claz Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Ionut: numai la porcbagajul de logan maximus: pai si acum vrei sa iei lectii de gramatica? Gratis? Link to comment
Tommy Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 eu te-am intrebat maximus daca esti ungur aveai o scuza Link to comment
maximus Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 hai sa o dam atunci in diverse: sectiunea aia de statistici pentru ce e?Si nu cred ca am intrebat lucruri frivole sau am spus lucruri frivole, ca de exemplu de cate ori faceti dragoste pe zi,etc etc etc.. Imi pare rau insa ca gandesti asa, nu ti-o pot schimba, asta este, ramai cu ea Link to comment
john Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 "A-ţi" se foloseste cind te referi la tine insuti: - a-ţi vedea soola cu oglinda Mai, tu ai burta mare...sau... Link to comment
claz Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Gluma, gluma, dar cu limite va rog... Fara rasziszme, ok? Link to comment
Recommended Posts