Jump to content

CATERINCA

steph

Recommended Posts

Subject: Triunghiul mortii

Triunghi, deci ??

Sa vedem: 14 februarie, 1 martie (ziua mea, dar tot n-am scapat --> trebuie sa dau de baut la toata lumea), 8 martie, 24 martie (ziua de nastere a mamei), 25 martie (aniversarea noastra - 2 ani)...si 20 aprilie (ziua ei) 8-} ...Triunghi pe naiba :wallbanger: ! La mine e Hexagon :wink: . Incet, incet, devine cerc !

MARTIE sucks ! Si nu numai.. Insa cele mai urate momente e atunci cand te afli in magazin si te intrebi ca prostu', trei ore la rand : "Oare ce sa ii iau ?" :|

Raspunsul taranoiului la post-ul meu (sters de altfel, ca ii jignea amorul propriu).

Laur : Blogul meu contine mai multa inteligenta in posturi decat ai putea tu acumula in 30 de ani .

Blogul asta de om fara carnet este un blog de om destept. Mai citeste si altceva in afara etichetelor de bere.

Am inchis postul la orice comentariu. Daca nu va duce bila sa vedeti dincolo de aparente, intorceti-va va rog in custile voastre pe roti si bagati un Guta de drum lung.

Blog de om destept... =)) =)) Habar nu are sa plece de pe loc cu o masina, dar stie ce masini "e" bune sau nu.

aaaa, si 20.5 secunde maxim la "tine patratul rosu", dar media e cam pe la 16.5, atunci e luata lumea prin surprindere de miscarea haotica.

Edited by laurentziu83