zeneseu Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 E destula risipa si acolo. )Ce te faci daca folosesti chiuveta fara sa fie nevoie sa tragi apa. Ai consumat apa in plus... Pai o folosesti numai cand se impune, adica daca esti nevoit sa tragi apa Link to comment
VFX Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 "povesti" deastea am auzit si eu pana acum cativa ani...bine ca, se pare, au inceput oamenii sa se mai lumineze ca nu e chiar asa...cel putin asa incep sa dea impresia. Iar referitor la chiuveta...ai e exclusiv pentru igiena de dupa folosirea toaletei. Iar apa nu se risipeste ci se refoloseste... In restul cazurilor clasica chiuveta... Oricum, eu unul, nu mi-as face asa ceva...de aia am si pus la caterinca...altfel statea, probabil, in alta parte... Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Pune cineva pe youtube ca nu pot downloada? Link to comment
VFX Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 (edited) The sink in "youtube version" Reclama... Edited February 21, 2008 by s0r|n3l Link to comment
laurentziu83 Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Am mai auzit si faze de genul: familie cu 2 fete - intai face baie aia mare ca e salariata, in aceeasi apa pe urma face aiai mica ca dam prioritate la copii, pe urma fara a schimba apa ca e scumpa face mama, iar la final in zoaie face si capu'la familie ca el e cel mai bleg. Si cand te gandesti ca gugumaci dintr-astia si-au luat primii telefon cu ecran color si s-au dat smecheri... Link to comment
VFX Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Pai daca au facut economii...au avut de unde... Link to comment
uskt2005 Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Cati dintre voi ati vrea sa fiti in locul pisicii ... http://video.tagged.com/?v=8ve5Qdr Link to comment
cararama Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Eu nici nu vreau sa spun ce nota am luat la licenta, ca nu ma crede nimeni. Foloseste la ceva? Imi aduce oportunitati de angajare mai bune nota aia? O laie.La angajare, cel mai bine cotati sunt studentii care au ceva experienta in spate. Si cum experienta aia nu se capata tocind coate in bibleoteca, ci mai degraba incepand prin a aseza produse la raft la Billa, nu vad cum ai putea avea o medie suficient de mare (peste 8 pentru locul in camin fara apa calda) lucrand, invatand in acelasi timp si bifand prezente la cursuri de multe ori inutile. 5 e suficient ca sa iei un examen si 6-7 ca sa iei o licenta, in rest, nu-ti trebuie mai mult ca sa ai diploma. Spune-le asta profesorilor de la UAIC, e bine sa o spui la unul la care ai un examen mai usor de invatat, totusi... Bursa: :- Nici de-un plin la matiz nu ajungea... Bine, la aia republicana ajungea sa mai iei si lichid de spalat parbrizul, daca aveai peste 9.20 media. incearca tu sa te angajezi programator daca in timpul facultatii ai carat produse la Billa. > Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Ai mai multe sanse decat daca in CV scrii "experienta zero", "in timpul facultatii am invatat". Oricum, nu despre munca asta era vorba, el a zis sa incepi de acolo... Se gasesc o groaza de pozitii pentru studenti care sa nu fie "cu carca". Nu zice nimeni sa stai intr-un loc un an de zile. Link to comment
Elfu Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Surprinsa azi in trafic pe Stirbei Voda. Link to comment
idm Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 incearca tu sa te angajezi programator daca in timpul facultatii ai carat produse la Billa. > incearca tu sa te angajezi programator daca in timpul facultatii ai carat produse la Billa. > Asa puicusorule! Si da-i, si da-i si lupta ! Link to comment
sictirel Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 (edited) incearca tu sa te angajezi programator daca in timpul facultatii ai carat produse la Billa. > incearca tu sa te angajezi programator daca in timpul facultatii ai carat produse la Billa. > incearca tu sa te angajezi programator daca in timpul facultatii ai carat produse la Billa. > da' de ce te balbai, idm? > Edited February 22, 2008 by sictirel Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Moderatorul si cu iubita in dormitor Moderatoru’:- Draga vreau sa facem dragoste in noaptea asta. Iubita: - Ma doare capul. Moderatoru’: (o palma peste bot) Iubita: - Ce a fost asta!!! Moderatoru’: - Warn pentru OFFTopic Link to comment
Lucian M Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 (edited) Prea tare! Si daca refuza pe o perioada mai lunga, cred ca ia suspend. Iar daca si dupa aia mai face gat, i se da "ban" fara rezerve direct pe aipi: ai pi draqu sa te ieie- aicea nu mai calci! ) Edited February 22, 2008 by Lucian M Link to comment
VAXXi Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Moderatorul si cu iubita in dormitor Asta era continuarea bancului de-aici, nu? Aha! Link to comment
VAXXi Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 De ce, te doare capul ? Link to comment
Lucian M Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Bre, cu durerile de cap- vorbiti cu urangutanul! Link to comment
idm Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 da' de ce te balbai, idm? > Nu ma intreba "de ce?". Intreaba "de la ce" De la ala rosu! Link to comment
andrei_xxl Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Lucrand ca operator baze de date la Spitalul nr.1 din Craiova, am ocazia sa vad fise de pacienti cu nume mai mult decat hilare De exemplu, avem aici familia SERDARU alcatuita din membrii : America, Abraham, Alisa, Antonio, Armando, Cheja, Clement, Diego, Dueina, Elita, Femina, Fernando, Filana, Finlanda, Fluturica, Ford, Geni, Gerard, Giovani, Salvis, Jenifer, Jimmy, Luceafar, Meclan, Mehadia, Mimi, Renato, Sabrina, Sahara, Saiza, Somerda, Vinograda, Violanda. Sunt rumani, manca-ti-as Link to comment
idm Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Sigur numarul spitalului este 1 ?;sau 9? Link to comment
tolin Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Lucrand ca operator baze de date la Spitalul nr.1 din Craiova, am ocazia sa vad fise de pacienti cu nume mai mult decat hilare ... De exemplu, ... Si facerea publica a datelor de acolo este o fapta laudabila ? Link to comment
zalmoxis Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Si facerea publica a datelor de acolo este o fapta laudabila ? Ia chiar asa !!! A folosit datele personale ale pacientilor in scop publicitar pe DWC la rubrica caterinca!!!!....He he ...!!!..Penal frate!!.... Link to comment
VFX Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Si facerea publica a datelor... Pai si ne mai laudam cu transparenta...nu a dat adrese, boli, etc...pur si simplu sunt niste nume pe care le poti afla din orice loc... Link to comment
Recommended Posts