claz Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 claz.. regleaza-le pe un alt topic da nu mai strica topicurile pe care le deschid. Deschide un topic in care sa spui tot ce ai pe suflet daca ai ceva pe suflet. Si totusi, daca topicele erau deschise la intervale mai mari de tip deveneau brusc mai interesante sau mai neinteresante? Oricum daca mai e ceva de spus, continua pe alt topic , deschide-l fa ce vrei, dar nu mai fa atatea off-topicuri, tinand seama ca esti totusi supermoderator 'Ţeles, să trăiţi dom' şef! Hai, nu te mai formoliza (termen nou! noteaza-l ca data viitoare te intreb!) Nu ziceam ca am avea noi ceva conturi de regulat... ia citeste toate posturile Link to comment
john Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 (edited) eu zic sa lasam mistocareala si sa contribuie numai cei care au ceva constructiv de spus. Misto poate sa faca oricine, sfaturi vad ca mai putin Parca am dat in cap la cineva , sau ceva mai rau. Incep sa fiu dezamagit de unii de aici Eu cred ca mi-am adus aporcul pozitiv destul de mult. Problema e ca nu stiu sa explic dificultatile si nici nu inteleg de ce se zice asa si nu invers sau altcumva, de ex. cum explica NSF'ul pe undeva, insa partea buna e ca le-am invatat pe de rost. Chiar, o fii bine sa zici pe de rost, ca parca suna ciudat ? Buey, care zicea pe aici de Tetelu' ? Edited October 11, 2005 by akaionut Link to comment
claz Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Ionut, ma gandesc serios sa iti sterg posturile. Esti un exemplu negativ! Poate vrei sa te notam cu minus... Nu e frumos sa zici "bai" Strici tot ce am construit noi pana acum... Link to comment
Tommy Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 serios acuma, ce studii ai facut maximus? Link to comment
john Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 (edited) Nu e frumos sa zici "bai" Imi pale lau. Am modificat. Edited October 11, 2005 by akaionut Link to comment
ileana Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 eu zic altceva...sa se infiinteze o sectiune separata si independenta, in care sa se deschida topicuri numai in jurul orelor 16 (si accesul la aceasta sectiune sa fie permis tot dupa ora asta), adica spre sfarsitul programului, cand tot omul o lalaie...am plecat si eu de la munca (cum rar se intampla) in jurul orei orei mai sus amintite si cand intru pe forum acum, ce sa vezi?!...nu mai pridideam sa citesc totpicuri care mai de care mai incitante...pai se poate sa privati pe cei care nu mai pot sta pe forum dupa o anumita ora, de placerea replicilor?!...asta e discriminare!..stimati administratori ai acestui forum, FACETI CEVA! Link to comment
claz Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Esti offtopic! Se zice "Face-ti ceva"! Link to comment
Lucian79 Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Am si eu o intrebare .. de ce nu se muta la caterinca? Link to comment
john Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 (edited) Pentru ca se discuta lucruri serioase aici. P.S. Nu mai are nimeni nimic constructiv de zis ? Edited October 11, 2005 by akaionut Link to comment
claz Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Pai ESTE caterinca! Unde sa se mai mute?!? Link to comment
Lucian79 Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Vezi sa nu creasca IQ-ul prea tare de la atata intelighentza Akol la ..sa ne satisfacem pofta ca am si eu chef Link to comment
claz Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Lucian> pana acum tu nu ai adus nici un aport la topic, si deja ai 80% Link to comment
john Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 (edited) @lucian : te sfatuiesc sa bagi repede un mesaj cu cat mai multe greseli gramaticale ca esti offtopic. "Ii locul la caterinca" vs "I-i locul la caterinca" Edited October 11, 2005 by akaionut Link to comment
claz Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Sau: de ce nu se muta vs de ce nu este mutat Link to comment
alx Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 (edited) io zic ca fara maximus nu sa terminat joaca. ca care e mai curajos de-cat el, marele maximus, terminat-or al gladiatorilor, rege al regilor, sub-jugator al clajjjjilor? OFFTOPIC: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=6788 Edited October 11, 2005 by alx Link to comment
Tommy Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 mi-am adus aminte una, maximus e studinte olimpic la mate la iasi gonty e prof de algebra tot acolo .. aproape sigur s-au intalnit ma bate un gand... Link to comment
alx Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 vezi ca nu te bata el pe tine... Link to comment
Tommy Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 maine seara plec la iasi, sa mor de nu-l intreb ce nota i-a pus Link to comment
john Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Trimite-i mai bine un PM, nu are sens sa bati drumul pana acolo. Link to comment
Tommy Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 nuuu nu bat drumul de asta, merg la o nunta ) Link to comment
Satori Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Gata baieti. Omul a plecat, nunta s-a terminat. Link to comment
alx Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Si eu care credeam ca Maximus devine un fel de Burvi al DWC... ce pacat, ce pierdere... Link to comment
alx Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Iete ca l-ati dat afara si iete ce-i chinuie pe altii... Saracii... Link to comment
zapacitu Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Da, dar acolo e "saf" deja!!! ) Link to comment
Recommended Posts