closchkutza Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 (edited) WTF??? Ce are ala?? Edited April 1, 2008 by closchkutza Link to comment
elprypas Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 poc poc poc ) Nu ma un asiatic putea face asa ceva cred ca l`a durut... Link to comment
Cumnatu Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 http://www.webz.ro/andreea-raicu-alergand-dezbracata/ Link to comment
Cumnatu Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 (edited) http://dexonline.ro/search.php?cuv=sait Au trdus-o de au rupt-o. Apropos stie cineva cum fac sa imi schimb meniul din firefox in engleza ? Edited April 1, 2008 by Cumnatu Link to comment
Tommy Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Intra pe firefox.com si trage versiunea de acolo. Link to comment
Cumnatu Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 (edited) Merci Tommy, totul e sa iti alegi din dreapta jos ce versiune / limba vrei ! XXXXXXXXX intr-adevar, are treaba multa, nu poate sa se invoiasca de la ea Edited April 1, 2008 by Cumnatu Link to comment
cpop Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 http://www.banknews.ro/stire/16741_bicicle...de_afaceri.html Link to comment
VFX Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 intr-adevar, are treaba multa, nu poate sa se invoiasca de la ea Pai intre doua aprobari, mai omor si eu timpul... Gata, plec...See ya Link to comment
VAXXi Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Formular de deschidere cont la o banca mare: Link to comment
andrew Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Bai nene, Gigi se trece la prenume. "Corsicanu" la Pseudonim. Link to comment
VAXXi Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 De pe forumul ComputerGames, topic despre un program IM (gen Yahoo Messenger), generatia urmatoare dicteaza: aaa am o intrebare...sa nu ma credeti prost dar ca sa vb pe ala trebe sa ai net??? Link to comment
Lucian M Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 (edited) Nu trebe net- sa ia legatura cu guru Bivolaru. Edited April 2, 2008 by Lucian M Link to comment
idm Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Stiati ca avem pe forum un nepot a lui BASE ? Cautati CT11NBA si ... Sper sa nu se supere ...si cu aceasta ocazie "La multi ani" Link to comment
idm Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Ce au in comun pasarica unei femei si o baterie de 9V ?Stii ca nu e bine..dar mai devreme sau mai tarziu tot pui limba... S-a curentat salmontes!? Link to comment
john Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Junior Vrajitor http://www.bestjobs.ro/?1=1&bj_nl_m=jo...ter=1&sjs=1 Link to comment
salmontes Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 da , recunosc ca am testat baterii de 9V asa > Link to comment
Tommy Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Si au tinut mult pina .. s-au terminat? Link to comment
Senna Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Diferente de mentalitate: (nu e chiar banc, s-ar putea muta la Caterinca ) Reprezentantii mai multor natiuni se intalnesc intr-un restaurant. Toti au cerut cate un pahar de vin, dar cand au adus vinul, in fiecare pahar era o musca. Neamtul a cerut alt vin in acelasi pahar. Englezul - vin nou in pahar nou. Finlandezul a scos musca si a baut vinul. Rusul a baut vinul cu tot cu musca. Chinezul a mancat musca, dar nu a baut vinul. Evreul a prins musca si a vandut-o chinezului. Romanul a baut trei sferturi de pahar si a cerut sa-i fie schimbat. Norvegianul a prins musca si s-a dus la pescuit. Irlandezul a maruntit musca si i-a trimis paharul englezului. Americanul a inceput proces impotriva restaurantutlui si a cerut 65 mil dolari daune morale. Scotianul a prins musca de gat si a zis: - Chiar acum sa scuipi tot ce ai baut! Link to comment
uskt2005 Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Am ras pana am "scuipat" pe tastatura Super tare Senna Link to comment
Recommended Posts