Leone Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Măi băieţi, e groasă, rău de tot! Habar n-aveam că zburăm în juru' Pământului, zi de zi, ceas de ceas!... Link to comment
andrew Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 E doar una din dovezile ca stirile alora sunt traduceri de 2 lei de pe la altii. Demna de cronica carcotasilor, Link to comment
Cumnatu Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Si tu cum ai vazut ca nu plecasera? Pai eu am oprit in capatul dealului si a durat peste 1 minut pana a trecut urmatoare masina . Link to comment
hawkeye Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Va mai aduceti aminte? http://my.telefonip.ro/reclama_erdeesh.mp3 http://my.telefonip.ro/reclamaV2.mp3 Si parca mai erau vreo doua sau trei Link to comment
Lucian M Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Bietul Matiz... Inclin sa cred ca e varianta '99-2000 (stergator pe spate). Saracul, in asa hal n-am mai vazut buburuza. Imi pare rau ca nu m-am uitat sa vad cat indica bietul kilometraj... Link to comment
rm.popa Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 http://www.hotnews.ro/zoom.html?desc=&...oua-pascale.jpg Deci, doamnelor, sper că aţi înţeles, da? Link to comment
andreis Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Bietul Matiz... Inclin sa cred ca e varianta '99-2000 (stergator pe spate). Saracul, in asa hal n-am mai vazut buburuza. Imi pare rau ca nu m-am uitat sa vad cat indica bietul kilometraj... 50k maxim, masina de doctor Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Am primit urmatorul mesaj pe alt forum monomarca pe care mai sunt inregistrat. HRISTOS A INVIAT ! Stimate domn , Va solicit suportul informational pentru un Fiat Uno (gaz-metan) . In acest context, va rog sa-mi comunicati detalii pentru urmatoarele probleme de tuning : 1.) Recomandati-mi ce faruri Angel Eyes si stopuri FK-A. se potrivesc in locul celor clasice (nu cunosc dimensiunea exacta, dar sunt patratoase), fara a modifica caroseria ; 2.) Ce ceasuri indicatoare de bord se potrivesc in locul celor existente ; 3.) Detaliati-mi cele mai dese probleme tehnice ale motorului montat pe Uno ; 4.) Daca aveti si daca doriti, va rog sa-mi trimiteti o copie a Cartii Tehnice (RO), planse cu schite/dimensiuni/denumirea pieselor de schimb (tip,serie,cod) a autoturismului Fiat Uno . Mentionez ca nu am reusit sa iau manualul de pe forum ! Astept opinia dvs. DOAR pe adresa comunitatea_europeana@yahoo.com . Va multumesc pentru intelegere si colaborare . Cu stima, Florin Va rog frumos sa ma ajutati. Ce ii raspund omului? Link to comment
Lucian M Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Comporta-te civilizat si da-i toate detaliile, inclusiv seria si nr cardului de salar/credit (sau ce mai ai), impreuna cu codul PIN si parola de identificare. Ajuta omul, nu-l lasa cu ochii-n soare. daca a vorbit atat de frumos cu tine, merita o sansa, nu? Link to comment
tolin Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 ... Ce ii raspund omului? Intreaba-l intai: cate ochiuri are aragazul lui ? Link to comment
Lucian M Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 (edited) http://www.chevrolet.ro/aveo-5usi/aveo-5us...um-preturi.html - preturile economicului si accesibilului... WTF!!!! Preţuri în Euro cu TVA 11.290 ? - Astia is normali?! Asa de mult costa acum un Aveo 5 usi full? Sigur nu e cu automata si cine stie ce alte prostii?! full = adica toate dotarile pt modelul respectiv Edited May 3, 2008 by Lucian M Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Intreaba-l intai: cate ochiuri are aragazul lui ? Pai tinand cont de model nu poate avea decat unul. Link to comment
rm.popa Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Ultimul tip de artă urbană: Ţâşnitoarea cântătoare din mijlocul lacului... Pe ploaie. Cu leduri. Link to comment
VFX Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 http://www.chevrolet.ro/aveo-5usi/aveo-5us...um-preturi.html - preturile economicului si accesibilului... WTF!!!! Preţuri în Euro cu TVA 11.290 ? - Astia is normali?! Asa de mult costa acum un Aveo 5 usi full? Sigur nu e cu automata si cine stie ce alte prostii?!full = adica toate dotarile pt modelul respectiv Luciane, asta e pretul de lista. CUm la 4dr Platinum + vopsea ajunge la ~12.200 (pret de lista) nu mi se pare exagerat pretul... Aaa...ca acum are discount 1750E e alta poveste, si asta o sa aiba. Probabil sa-i dea 500E de "inceput de generatie" ca la 4dr... L.E. pretul e ~10.300...in promotie...la modelul vechi (am crezut ca te-ai referit la cel nou) Link to comment
Leutzu Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Un filmuletz cu un membru de la noi de pe forum ) Link to comment
andrei_xxl Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Uitat-va pana la sfarsit... Asta e ca bruneta aia de cade sifonierul peste ea Link to comment
Viz Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 (edited) Cavadoro 2... pentru cei care nu stiu primul episod... Cavadoro 1: http://www.youtube.com/watch?v=Z0G-kCu4ZRo...feature=related Edited May 3, 2008 by Viz Link to comment
adostar Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Am atasat o poza cu primarul Galatiului Link to comment
laurentziu83 Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 (edited) Orice primar al galatiului va fi intotdeauna, da intotdeauna, pesedist. Oricum, mai bine asta decat un presedinte de club de fotbal sau cel care a fost ani de zile inaintea lui. Edited May 4, 2008 by laurentziu83 Link to comment
andrew Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Politica la tv: Distractie la locul de munca(?): Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Vand blod elf hunter lvl70 ,2000 atack power pe mm, 10600 hp, 7000 mana 31% crit chanse,7500 armura,are 2 tier 4 headu si pantalonii,hands de s3,chest s1,head de s2,belt de vindicator,bracers de vindicator,boots general,neck choker on invite,wolfslayer sniper (gunu),axe de la vengefull, Caracteru are epic fly, o colectie daca e sa spun asa -netherwing dragon, netherray,si whilvern de la horde, caracteru mai are si 700 gold, si de asemenea este in guilda foarte buna de pve care fac vashj si kael, Ma intereseaza un schimb cu un druid (hoarda daca se poate), cu 1600 healing sau mail mult , neaparat sa aiba gear de pve si epic fly , Sau cu un mag cu 1600 spell dmg si epic fly De asemenea are urmatoarele profesii :mining 375 si jewlcrafting 225 Pret: 700RON“ Link to comment
Recommended Posts